Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mydlinka, asi ne?

Mydlinkovi urcite napis, strenky asi nezvladne, pokud si predstavujes stejny jen ve dreve, ale urcite bude vedet na koho se obratit :)

sa mi vidi ze som mu uz davnejsie pisal a nedopadlo to, ale mozno to mam len popletene :)

ono strenky chcem prave bez tych dier. su hrozne neprakticke. uklada sa tam svinstvo.

Odesláno

To chápu :). Mydlinka umí jen 2D střenky, takže pokud jsou zaoblené, tak se budeš muset obrátit na někoho jiného. Navíc moc nedělá se dřevem, i když já od něj dřevěné střenky mám a jsou skvělé. Ale pořád je to asi největší odborník na úpravu nožů tady. Zkus se na něj obrátit, jestli by alespoň neporadil. Případně můžeš zkusit ZLOjasna, ten taky hodně jede v úpravách nožů, i když trochu jiný styl. Ale možná by věděl na koho se obrátit.

Odesláno

To chápu :). Mydlinka umí jen 2D střenky, takže pokud jsou zaoblené, tak se budeš muset obrátit na někoho jiného. Navíc moc nedělá se dřevem, i když já od něj dřevěné střenky mám a jsou skvělé. Ale pořád je to asi největší odborník na úpravu nožů tady. Zkus se na něj obrátit, jestli by alespoň neporadil. Případně můžeš zkusit ZLOjasna, ten taky hodně jede v úpravách nožů, i když trochu jiný styl. Ale možná by věděl na koho se obrátit.

No, pokiaľ viem, tak ZLO veľmi neupravuje, on len fotí.. Ale zavítaj na knife a oslov Donyho, on by sa na to hádam aj dal ukecať..
Odesláno (upraveno)

Walther SOK2 ,klasická vyskakovačka v modernom taktickom prevedení , ľahká dobre sadne do ruky, zatvaracia páčka ako na AK čku :) oceľ 440C,je knej aj nylonové puzdro.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem noro.svk
Odesláno

Mas peknu kudlicku, trochu vetsi do kapsy od kalhot.

U me spokojenost, ted nosim jenom tohle

Mozoly se už zahojily?

Odesláno

Taky se pochlubím se svojí kudlou, vyrobil jsem si ji kdysi po vyučení ve fabrice v pracovní době, jak to bývalo zvykem.19066155c3c3027e139a7cff61cdbe70.jpg29de5e08c4608882a7bfe515b5d64427.jpg

Návštěvník cecil
Odesláno

Taky něco pro retro fandy.Otter Messer,uhlíková čepel,ostrá jako břitva.Zajimavy způsob pojistky.Kazdopadně je to pevné a ani se nehne.Velmi příjemný nůž.Mam už druhy Otter,spokojenost..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...