Lion Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Teď ještě jedna )) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Mydlinka, asi ne? Mydlinkovi urcite napis, strenky asi nezvladne, pokud si predstavujes stejny jen ve dreve, ale urcite bude vedet na koho se obratit sa mi vidi ze som mu uz davnejsie pisal a nedopadlo to, ale mozno to mam len popletene ono strenky chcem prave bez tych dier. su hrozne neprakticke. uklada sa tam svinstvo.
prischera Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 To chápu . Mydlinka umí jen 2D střenky, takže pokud jsou zaoblené, tak se budeš muset obrátit na někoho jiného. Navíc moc nedělá se dřevem, i když já od něj dřevěné střenky mám a jsou skvělé. Ale pořád je to asi největší odborník na úpravu nožů tady. Zkus se na něj obrátit, jestli by alespoň neporadil. Případně můžeš zkusit ZLOjasna, ten taky hodně jede v úpravách nožů, i když trochu jiný styl. Ale možná by věděl na koho se obrátit.
kilosunky Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 To chápu . Mydlinka umí jen 2D střenky, takže pokud jsou zaoblené, tak se budeš muset obrátit na někoho jiného. Navíc moc nedělá se dřevem, i když já od něj dřevěné střenky mám a jsou skvělé. Ale pořád je to asi největší odborník na úpravu nožů tady. Zkus se na něj obrátit, jestli by alespoň neporadil. Případně můžeš zkusit ZLOjasna, ten taky hodně jede v úpravách nožů, i když trochu jiný styl. Ale možná by věděl na koho se obrátit.No, pokiaľ viem, tak ZLO veľmi neupravuje, on len fotí.. Ale zavítaj na knife a oslov Donyho, on by sa na to hádam aj dal ukecať..
noro.svk Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Robí aj drevené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milhauszn Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Teď ještě jedna ))Ja chci taky jednu, nemaj jeste skladem?
prischera Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 No to je moje RATka , kterou jsem zmiňoval. A vim, ze ZLOjasna nedela upravy sam, ale hodne se tomu venuje, tak jsem si rikal, ze by mohl mit tip .
ZLOjasna Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Moje odporucanie je Dony https://instagram.com/dnt3_custom_works ako povedal Kilo. Sam planujem poslat tento cold steel k Donymu hned ako bude dostupny, len si niesom isty upravou. Rozmyslal som nsd mosadznymi bolastrami na oboch stranach, len neviem co dat medzi ne.https://www.coldsteel.com/lynn-thompson-ti-lite.html
Lion Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Odesláno 11. února 2020 Ja chci taky jednu, nemaj jeste skladem?Určitě... http://www.japaneseknifedirect.com/MCUSTA.html
noro.svk Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Walther SOK2 ,klasická vyskakovačka v modernom taktickom prevedení , ľahká dobre sadne do ruky, zatvaracia páčka ako na AK čku oceľ 440C,je knej aj nylonové puzdro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2020 uživatelem noro.svk
marecenator Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Odesláno 12. února 2020 Mas peknu kudlicku, trochu vetsi do kapsy od kalhot. U me spokojenost, ted nosim jenom tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pjanek Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Odesláno 12. února 2020 (upraveno) K obleku mam tady mistni kousek.. Upraveno 12. února 2020 uživatelem pjanek
moco Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Odesláno 12. února 2020 Mas peknu kudlicku, trochu vetsi do kapsy od kalhot.U me spokojenost, ted nosim jenom tohleMozoly se už zahojily?
spaja Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Odesláno 12. února 2020 Taky se pochlubím se svojí kudlou, vyrobil jsem si ji kdysi po vyučení ve fabrice v pracovní době, jak to bývalo zvykem.
Návštěvník cecil Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Taky něco pro retro fandy.Otter Messer,uhlíková čepel,ostrá jako břitva.Zajimavy způsob pojistky.Kazdopadně je to pevné a ani se nehne.Velmi příjemný nůž.Mam už druhy Otter,spokojenost.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se