Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vidim, ze OTF nemoc tu vypulka naplno... takovy to EDC do prace.. :-) 84179333_10215941965082127_7596782202902

Odesláno

Já se hrozně těším až tady přejde ten Microtech hype a v inzerci se to tu bude přehazovat vidlema :D .... pak přijde moje chvíle .... :D

Na to se taky tesim, hned nejakej zabavim :-D 

Odesláno

hosi ctu, ze mate stejnej plan jako jaaa :)

Jak dlouho může běžnou kancelářskou krysu bavit cvakat vystřelovacím nožem než si najde nějaký jiný objekt pro uspokojení svého psychomotorického neklidu ? Týden ? Dva ? :D 

Odesláno

Jak dlouho může běžnou kancelářskou krysu bavit cvakat vystřelovacím nožem než si najde nějaký jiný objekt pro uspokojení svého psychomotorického neklidu ? Týden ? Dva ? :D

napoveda?...motylek!

Jenda prodava Heretic, kdybys moc chtel, muzes uz brzo cvak..cvak..

Odesláno

napoveda?...motylek!

Jenda prodava Heretic, kdybys moc chtel, muzes uz brzo cvak..cvak..

Ten Heretic je hrozně obrovskej. Nepotřebuju aby mi tady v kanclu z dlaně vyskakoval metrovej excalibur :D

Odesláno

Chtěl jsem jako totální neznalec nožů požádat o váš názor ohledně ZT0393, který se objevil u mého známého. Mám správný pocit, že se jedná o čínský fejk? Už jen podle čepu, střenky a klipu si myslím, že je to kopie. Je tady spoustu machrů na ZT, tak jsem to zkusil (-:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Chtěl jsem jako totální neznalec nožů požádat o váš názor ohledně ZT0393, který se objevil u mého známého. Mám správný pocit, že se jedná o čínský fejk? Už jen podle čepu, střenky a klipu si myslím, že je to kopie. Je tady spoustu machrů na ZT, tak jsem to zkusil (-:

Mnoo, jop, je to fejk..
Odesláno

jeden z takovejch mejch pomocníků je, že když nůž otevřeš a kolíček na čepeli nedosedne ke střenkám úplně nadoraz, tak začínám pochybovat a většinou je to fejk.

Jako na tvym obrázku, mezi střenkama a kolíkem je volný místo

Odesláno

Tak to vypada, ze s Mydlinkovymi bazmeky a pod jeho vedenim jsem se konecne naucil brousit.

A zde viz dukaz

Odesláno

Brousky jo,klema je od Vojty. Misto oleje jar. Ten KaBar jsem tam po pravde jen nastrcil. Brousil jsem kamosce uplne tupy kuchynaky, vystridal jsem vsechny 3 brousky. Jo a s tou naplasti se pise fakt dost blbe ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...