Návštěvník Oplt Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Tak konečně dorazil kámoš od Vespy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Zdravím, tak nakonec jsem si sám před sebou obhájil malou Sebku a už je fešanda v kapse. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Gratulace. Já bych vzal taky raději malou. Mám objednanou 31čku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Gratulace. Já bych vzal taky raději malou. Mám objednanou 31čkuJasný, tohle je 31. V Brně skladem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Gratulace Díky. Vím, žes mi doporučoval velkou, ale já užiji spíše menší nože. Velký je ZT a ten tahám do divočiny. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 V te ruce vypada velikostne uplne idealni. Taky jsem pro malou. At slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Díky. Vím, žes mi doporučoval velkou, ale já užiji spíše menší nože. Velký je ZT a ten tahám do divočiny. Sent from my iPhone using Tapatalk Nejdůležitější je, jak bude nůž sedět uživateli. Podle mě jsi udělal nejrozumnější věc, že jsi si je jel vlastnoručně osahat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Gratulace, vypada fakt dobre v ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ja dnes tuto novou kudličku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Nakoniec som zobral novsiu verziu Swordfish. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Díky velikonoční nudě mi "pro inspiraci" na stole přistálo tohle "low-cost kapesní Santoku", asi nejcivilněji vypadající kousek z návrhů Eliah Ishama: ...I přes kompaktní velikost (v zavřeném stavu jen 107mm) je na tom fantasticky velká "reverse tanto" čepelka (samotné ostří bez choilu má 85mm!), s možností krájení prakticky po celé délce ostří díky absenci zavazejícího zubu flipperu Notoričtí Sebenzisti prominou, ale jediná konstrukční slabina toho kousku je u mě Framelock - sice vevnitř vzorně zpevněný ocelovou vložkou a s čepelkou bimbající na ložiskách, ale od AxisLocku už prostě není cesty zpět. Vím že něco podobného ("granát") u nás dělá i Michal Dohnal, ale tohle je tvarově mnohem líp dotažené - takže to prozatím beru jako dáreček a fyzickou inspiraci pro svého "dvorního nožíře", který tyhle "hmyzí tvary" uměl vždycky mnohem líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Gratulujem Radek, a pripajam moju cerstvu novinku od Ishama - kizer soze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Díky velikonoční nudě mi "pro inspiraci" na stole přistálo tohle "low-cost kapesní Santoku", asi nejcivilněji vypadající kousek z návrhů Eliah Ishama:Není to tak dávno, co si mi tady Kizer rozmlouval jako čínskej šmejd, který vyrábí děti a otroci z bláta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Pánové, oba máte zjevně krátký buffer na sdělovaný text + talent na vytrhávání myšlenek z kontextu, takže odkonce a pomalu:Pořízené to bylo výslovně kvůli "inspirativnímu tvaru", ne vágnímu kvůli příslibu kosmického materiálu vytetovanému na čepelce. Teoretické složení je s prominutím ku hovnu, když nikdo nevíme jak je to tepelně upravené před a po obrábění (nejspíš vůbec) atd.Připomínka k prischerovu křiváku se týkala hlavně bídného řešení Framelocku - a i když jsem to nechtěl (u levné designovky z druhé ruky) pitvat, ani tady pidlovokej Číňan nezklamal, protože i tenhle konkrétní kus potřeboval zvětšení úhlu dosedací plochy, aby se mu při stisknutí nezakusovala pojistka Ale pokud Vám připadá neodolatelné že si čínskej pajzák s odvážnou cenovkou 4-5 litrů budete doma muset dokončovat pilníkem, hurá do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 A když už jsme u těch "koronavirových přírůstků" (HonzaS na ně používá termín "Koroňátka", že prý mi nad barákem kroužil čáp), tak mi právě dorazil třetí a nejmenší z prcků: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 ten kizer ma ake oznacenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Theta. Hodně příbuzný model s jiným tvarem čepelky Isham udal i konkurenčním WE Knives, kteří ho produkují pod nápadně podobným označením Zeta (tuším že před pár dny ho tady ukazoval kolega kilosunky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 ten kizer ma ake oznacenie? Tipuji Ki4513A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Praktičnost tohodle tvaru, který tady předvádí ve svým podání Kizer, je pro ty z nás, kteří používají nejčastěji kombinaci kudla-jídlo-prkýnko, naprosto bezkonkurenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se