jovani Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Theta ...jj, Kizer Theta Ki4514 dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) Fabrické nože i renomovaných firem jsou kvalitní z perfektních materiálu,ale je to strojovka když jich položíš 5 vedle sebe ten svůj nepoznáš jsou identické.To nemyslím jako hanu,sám jich pár mám,ale nože od nožíře mají své kouzlo a dušiautor Hejkal von Sovinec Lady Gray Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Jj, tyhle kecy jsem si rikal o Monstrech na ruce taky, dokud jsem si neuvedomil, ze za 3 roky jsem nepotkal jedineho cloveka, ktery mi je na ruce mel taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Hmm dobrý. Hlavně ta přeedposlední se mi líbí. Cože je to za dřevo? Já teď řešil něco s dlátama, ale nechci to tady plevelit. No nic, když už jsem to nakousl..... mám starý dláta, snad z první republiky po pradědovi, jsou samozřejmě ostrý, ale nijak extra. A kámoš mi teď půjčil sadu svejch novejch, jsou 100 % ostřejší. A výsledek s nima je divnej. Jako víc to dřevo trhají do otřepu, což mi nějak nejde na rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 ... (tuším že před pár dny ho tady ukazoval kolega kilosunky).Ahoj, ja som to nebol, ja mám iba prcka Pleroma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) Ač jsem nakonec z místní limitky vystoupil, z fotek se mi Divident fakt líbil, tak jsem si ho vzal taky. Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 A máš lepší výbrus čepele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 A deep carry klip ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 To se k tomu dá sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 To se k tomu dá sehnat Povídej, kde..to mě zajímá... jako vážně. My to zkoušeli a neuspěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Jako spare part přímo od Kershaw. V rámci jejich warranty. Pro víc info SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 To sme řešili, do ČR nepošlou, odkážou Tě na místního dealera a ten to jako spare part buď nemá nebo nedodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Tak nevím, jestli se to nezměnilo, ale mě to cca před rokem poslali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) potřebovali jsme 10+ a to nešlo Edit: Btw nákladově 00 nic, se divím, že to nedávaj jako variantní příslušenství Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Pred rokem na pohodu. Od novyho roku je slus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Tak koupit fatback a prohodit klipy a máte ještě jednu radost v podobě nože navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Kizer Gemini Ki3471, kupeny ?zde? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Říkal tady někdo "Hejkal"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se