Atewa Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Odesláno 2. května 2020 V 30. 4. 2020 v 21:59, financ napsal: pěkný pevný nože dělá Červ http://www.kudlaodcerva.cz/index.php/vyrobene-noze Rozšířit Díky. Tyto jsou bezkonkurenčně nejblíž mým představám. Kouknu na to pořádně.
Atewa Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Odesláno 2. května 2020 V 30. 4. 2020 v 21:59, financ napsal: pěkný pevný nože dělá Červ http://www.kudlaodcerva.cz/index.php/vyrobene-noze Rozšířit Díky. Tyto jsou bezkonkurenčně nejblíž mým představám. Kouknu na to pořádně.
Radimk Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Home made mého kamaráda, aneb když se stolař doma nudí. Krásné kousky vše si dělá sám, je fakt šikovný. Už mu říkám, aby i něco prodal, ale podle něj jsou to pořád učební kousky.
Nick06 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Už aj obálku otevřel Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
warann Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 V 4. 5. 2020 v 15:39, bandicoot napsal: Je to mazlik. Rozšířit Moc pěknej. Už jsem ho viděl v jiným vlákně s hodinkama, ale nějak jsem přehlídl, co je to zač?
bandicoot Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 @warannItalská značka AKC. Pěkný video zde:
warann Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 Supr, dík, tak má člověk aspoň zas o čem přemejšlet.
dawe009 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 Je to moc hezký. Takovej trochu Buck style a k tomu zajímavý systém vystřelování. Já bych se jen bál, že si to dám do kapsy a uřízne mi to koule.
bandicoot Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 Je to příjemná hračka do ruky. Pokud vám nevadí nějaký milimetr sem tam. Assembly je vyloženě ruční a je to vidět. To se mi líbí. Cvaká spolehlivě, čepel ostrá jak břitva a nemá vakl v čepu.
bandicoot Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 Blbý světlo, ale když už si s tím hraju...
dawe009 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Odesláno 4. května 2020 Pěknej paroh. Co je to za ocele vůbec?
bandicoot Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Odesláno 5. května 2020 @dawe009Jelen od Mikova je nejspíš 440A, je to základní verze čepele, takže žádná erwéelka nebo Bohler to nebude. A ten Ital je 440C Jinak ten "bowie" styl čepele jde sehnat i na Mikovu a to je pak paráda. https://mikovknives.com/index.html Je třeba se zásobit, než to zakážou. jednou to budeme ukazovat vnoučatům.
dawe009 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Odesláno 5. května 2020 @bandicoot díky, ten odkaz je bezva, projdu si to.
Návštěvník Oplt Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Odesláno 5. května 2020 Za ty peníze ocel celkem na prd.
Kapo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Odesláno 5. května 2020 Citovaný web patří zdejšímu členu Traveller.
Návštěvník cecil Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Přátelé zdravím vespolek tak dneska ráno mi přijel nůž mých zvrácenych představ o jediném EDC.Takze ještě jednou Artisan Proponent bronze,D2,ložiska,špičkový chod a super pevný a masivní linerlock.Vyhoda noze je,ze jakýkoliv díl je menitelny.Napr.kdyby prasknul liner,stačí jej proste rozebrat a nahradit jiným ale to je i u jiných značek.Takze zase nic zásadního.Ale potěší to v celku.Nicméně vše je tak predimenzovane ze si to ani neumím představit.D2 je brutálně ostrá,mám už ji na snad 5 noži někdo ji rad někdo ne ale je to výborný materiál.Obzvlaste na takové hovado...Prosím omluvte chyby píšu v radostnem zápalu!
dawe009 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 (upraveno) To je hustá zvrácenost Palec nahoru za vybočení z mainstreamu. A pořádný Jo a D2 mám taky rád. Na tohle se určitě hodí perfektně, protože tohle není nůž, tohle je “NÁSTROJ” S tím normálně vyvrhneš slona Upraveno 6. května 2020 uživatelem dawe009
Návštěvník cecil Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 díky je to neskutečný páčidlo,ale jinak čepel je na krájení,jak dělaná a v ruce tedy až na váhu sedí velmi dobře.Váhá pomáhá v tlaku na řez..
ggrand Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Kdyz uz jsem u tech nepraktickych mrdek, zase jsem si nemohl pomoct.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se