shaggy Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Poradite prosim jak rozsrobovat srobik na nozi ak z jednej strany ma hladkú hlavu zalezenu v dreve bez moznosti uchytenia? Neda sa ani povoliť ani pritiahnut... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Neporadím, jen si tu něco odložím. Sorry jako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 (upraveno) @shaggy Možná je to mimo mísu (neposlals foto ani typ), ale je to skutečně šroub a ne nýtek? Jinak podobnou sviňárničku možná znají majitelé espress Jura z pokusů o samodomo rozdělání: plastová krytka s logem jde dolů snadno, ale za ní je "neuchytitelný" šroubek s malou oblou hlavou bez jakéhokoliv vybrání ...který je ve skutečnosti lehce eliptický a bez příslušného cajku (který má jen servis a pro trpělivé se dá objednat i z Číny) nebo vyrobení šlicu dremelkou (má smysl až po záruce) se dovnitř jen tak nedostanete... Upraveno 24. srpna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Je tam srobik, uz som to mal rozobrate. Len teraz sa mi zda ze je navoľno, no povolit nejde, protistrana sa toci...Je to tento zazrak -> https://www.kniland.sk/zatvaracie-noze/noz-boker-magnum-baron/Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 (upraveno) Aha... asi v tom špuntu byla nějaká "západka", kterou při poslední rozborce odnesl čas. Tohle asi bez hardtuningu (začal bych třeba vteřiňákem) nepůjde... Upraveno 24. srpna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Stale dufam v nenasilne riesenie, ale asi to inac nepojde.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Pro inspiraci... (ale za €29 a u téhle konktérní značky bych nějakou rozborku vůbec neřešil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Tyhle samice mívaj pod čepičkou déčkový průměr a zapadají do pasujícího průřezu přîložky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 No tak z toho som rozumel len samice :-)Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 No ze zapadnou do protikusu a nemely by se protacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 V 22. 8. 2020 v 20:03, Waya03 napsal: Já na to mám atomovej kufřík jako Sibiř na rolby Já taky tak je to kufřík Pelican, do toho jsem si sehnal výplň EVA a pár minut práce s vyřezáním a je hotovo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 já nejsem technik, nevim jak se to jmenuje, ale pokud je šroub v nějakým čepu, který nemá zářez, tak ten čep má většinou průměr D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Tak som navrtal malu dierku a uchytil to sesthranom a uz je to dole... fakt paradne riesenie dat taku hlavicku, to vymyslela daka hlavicka... Uz len zohnat nove srobiky... Vdaka vsetkym za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Před hodinou, obrbobr napsal: Já taky tak je to kufřík Pelican, do toho jsem si sehnal výplň EVA a pár minut práce s vyřezáním a je hotovo ... Moc dobrý, jak nože tak pouzdro a provedení! Snad jen by to ještě chtělo pěnu do víka aby nemohly nože při přenosu vypadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Říká vám něco značka Boker? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Böker ano, Boker nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Hej, boker magnum je to, kde ani srobiky nevedia dat poriadne... ale maju viac modelovych a cenovych rad. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 před 15 hodinami, horal napsal: Böker ano, Boker nic. Já neumím v kompu dát přehlasovaná písmena, ale je to Boker s přehlasovaným o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 V 24. 8. 2020 v 19:19, krtenek napsal: Zkusim se tu poradit. Hledám subtilnější nůž typově jako Real Steel Metamorph Mk II nebo Boker Plus Urban Trapper. Musí být ale kratší, potřebuju délku čepele cca 7 cm. Dále musí být kompatní (ne tlustá ručka) a cenově do 2 tis. Nevíte o něčem takovým? Jo a zapomněl sem na deep carry clip. Pozri Böker Plus Exskelibur II , ocel C440 ,ručka G10 ,málen jednu titanovú príložku (liner poistku ) a titanoví klip, robí sa aj v celotitane ako framelock, ja mám Böker Plus Exskelibur I ,druhá fotka ,som snim sookojný, nekupuj Böker Plus Exskelimor ,to je podobný nôž ,ale inej koncepcie rúčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 A co tohle? Je to teď můj oblíbený EDC. https://www.kronium.cz/nuz-ruike-p662-b/prod_2213.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se