Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, gunman napsal:

První fotka Black - Roman Švarc, druhá CRKT Mah eraser - 4x

Druhá fotka je jasná. Ten druhý pevný zprava jsem hádal na Petra. Od Romana jsem takhle provedené ricasso ještě neviděl. Člověk se neustále učí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem poridil tohoto mazlika na cesty. Designem se mi moc libi, drzi se skvele, ani malej ani velkej, vaha nejakych 135 gramu. Muj prvni nuz bez kolicku na cepeli, tak se ho teprve ucim frajersky otvirat. G-10 na strence je fajn a v ruce neklouze. O zoubky na hrbetu se palec hezky opre. Jen jsem nepochopil ty dirky skrz cepel, ktere jsou mozna efektni, ale musi cepel zeslabovat.

a8134724625047204dacf043fa900892.jpg
5ce8b2b4f32fedd9202874023c07cddb.jpg
65a84c83750a1a943b43c11af3c4fa00.jpg
c44057a4a5de2eecbf30e952f8992d2b.jpg

Odkaz ke komentáři

Pánové, je to stejně legrace, jak moc jdou hodinky a nože dohromady. Většinou odcházím z domu a je mi víceméně jedno, jakou bundu na sebe hodím, ale pokaždý musím mít kudlu, co jakž takž ladí k hodinkám a naopak. 

Jinak, zajímalo by mě, jaké koupě nože nejvíce litujete? Jaký Vás nejvíc zklamal? Za mě rozhodně Benchmade Precinct 320. Jen se mi válí doma a hrozně nerad ho venčím. Mimo jiná negativa jsem si ho už dvakrát otevřel nehezky do ruky, když jsem si ho strkal do kapsy. Teda jako pozitivum musím zmínit, že na svoji velikost je opravdu strašně lehký, ale to je asi tak jediné :(

IMG20230330160817.jpg

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Aleš 75 napsal:

A dá se ta Espada otevřít jednou rukou ?🙊

V pohodě, já mám ruku větší, ale jde to. Je to ale opruz, protože musíš jít palcem do místa, kde je záchyt na otevření z kapsy při vytahování a není to zrovna příjemný. Ale při vytažení z kapsy kalhot se otevře jako nic.

Upraveno uživatelem prizak
Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2023 v 9:58, prizak napsal:

V pohodě, já mám ruku větší, ale jde to. Je to ale opruz, protože musíš jít palcem do místa, kde je záchyt na otevření z kapsy při vytahování a není to zrovna příjemný. Ale při vytažení z kapsy kalhot se otevře jako nic.

Já se zeptám jinak: k čemu takový nůž používáš v praxi? Jasný je, že EDCčko to asi není 😜

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, obrbobr napsal:

Já se zeptám jinak: k čemu takový nůž používáš v praxi? Jasný je, že EDCčko to asi není 😜

Občas jsem si ho sebou vzal, ale nikdy jsem ho zatím nepoužil ani na větve, ani na buřty. Musím ale říci, že takové ostří, jako je na espada se opravdu málo vidí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...