M3maniac Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 V 14. 4. 2023 v 14:11, Aleš 75 napsal: Tak konečně uloženo do kufříku šuplík je nanic tohle vypadá lépe. Kdysi jsem zvažoval vitrínu ale to by byl další lapač prachu. Pěkný kufřík, chlapi takový dotaz, je někdo schopný vyrobit ( nechat vyrobit ) ten spodní díl té tuhé pěny s podobnými otvory dle zadaných rozměrů? Dík za jakýkoliv tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Tady je odkaz dělají pěny na zakázku dle tvého výkresu. https://www.xcase.cz/ Já si tam nechám vyrobit ještě jednu pěnu na 7 nožů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 V 7. 5. 2023 v 20:08, bohus76 napsal: Pro nás neznalé,co to máš za nůž ? CIVIVI Cetos Green-Black Micarta/Black Stonewash C21025B-3 (mám ho asi měsíc a nemůžu si stěžovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Posledni dobou sebou nosim jen bugout, na leto je super jak je to lehke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 6.. ještě 6 a máme inzerát, už se těšíme, Kubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 @Peta-Biker Az tak je to pruhledne? Tech 50 prispevku se nezda, ale je to docela randal. Ale nechci s tim nikoho otravovat a chci zkusit sehnat strelivo na neco dalsiho a nic lepsiho nez Chronomag na tohle neni Navic si otevru diskuze v par tematech, co me zajimaji a popravde jsem ani nevedel, ze tu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 @mrazek.jakubano, je to pruhledne. Si nemal 2 roky cas? Tak teraz potrebujes za 2 dni nastrielat 50 blbosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 (upraveno) @Harwey Popravde jsem nevedel, ze potrebuju prispevky na podani inzeratu, jinak v diskuzich o hodinkach a inzeratech jsem tu zacteny temer denne. Navic nemyslim si, ze bych sem daval uplne blbosti, mozna az na ty banky. Ale Unicreditu dam pocoudit s radosti kde se da. Upraveno 8. června 2023 uživatelem mrazek.jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 @mrazek.jakub nám určitě nechce nic prodat, a proto mu nebude vadit, když zásahem admina bude mít k tomuto okamžiku vykázaných nikoli 46, ale 7 příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 V 19. 5. 2023 v 20:12, M3maniac napsal: Pěkný kufřík, chlapi takový dotaz, je někdo schopný vyrobit ( nechat vyrobit ) ten spodní díl té tuhé pěny s podobnými otvory dle zadaných rozměrů? Dík za jakýkoliv tip. René, úplně v tom kufříku vidím tvé klíče od aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 V 19. 5. 2023 v 20:21, Aleš 75 napsal: Tady je odkaz dělají pěny na zakázku dle tvého výkresu. https://www.xcase.cz/ Já si tam nechám vyrobit ještě jednu pěnu na 7 nožů. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 před 18 hodinami, M3maniac napsal: Díky Nemáš zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Projekt Lukas. Autorem tvaru je Lukáš Vognar z Knife.cz (Voygysan - snad jsem to napsal správně) čepel jádro VG 10, boky nerez damašek. Délka čepele 132mm, tl. 3,1mm, výška v nejvišším bodě 29mm, výbrus plochý tažený na 0,1mm. Střenka stabilizovaná Karelská bříza od Andrey Vatulya Střenky kotvený na mozaz piny se závity M3. Nerez šrouby M3 v černém brynýru (osobně bych dal asi stříbrné, ale ) Nůž je pro mou ženu, takhle si ho přála. Pouzdro bude od Michala 00 pokud se mu do toho bude chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 ňovy Želvák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 H&K má pěkný fotky nožů (a občas i hodinek), přestože vůbec nefotí nože (a ani hodinky)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) Starej Mikovacek po tátovi, dalo zabrat ho vyčistit a vybrousit, ale i novou pružinku na nůžky od Victorinoxu jsem koupil a mam radost Jeste nějakou “práci” udělá. Upraveno 20. července 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 @Frantik Tvuj nejlepsi nuz ever! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 https://www.email.cz/download/k/wSday6hTfQdxQDyy_a_4bVgV4Ok8OQpG_M3YxQ7C4Ffgpa_eGI0Hk4i_UkGUS17NkddqWYQ/Podivejte_se_jak_se_novinar_J._X._Dolezal_rozhodl_poukazat_na_absurditu_nari.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Do Tvého mailu se asi nedostaneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se