Conrad Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 (upraveno) před 13 minutami, bohus76 napsal: Do Tvého mailu se asi nedostaneme... před 13 minutami, bohus76 napsal: Do Tvého mailu se asi nedostaneme... Normálně jsem to na PC otevřel zkus to tedy tady https://www.facebook.com/ftvprimazpravodajstvi/posts/10156366073943507/?comment_id=10156381846973507&comment_tracking={"tn"%3A"R"}&locale=ar_AR Upraveno 24. července 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Toto už maká. Ještě ten Doležal zapomněl na sekery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Chachá, samé výmluvy jak potřebujeme nože na potraviny - sluníčkoví zlepšovatelé v Britanistánu už díky Brexitu zkostnatělou EK předběhli a "zlé vraždící nože" mají dávno vyřešené... ...takže a až tam budete chtít někoho na ulici krvavě zamordovat, radši si do kapsy vemte řetěz od uhlíkově neutrálního byciklu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Údajně končí Ontario knife company. Škoda, alespoň jsem ještě objednal jednu Rat-I s D2 a možná do foroty objednám něco s pevnou čepelí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Vždyť to stejně nikdo nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 před 5 hodinami, matous napsal: Údajně končí Ontario knife company. Škoda, alespoň jsem ještě objednal jednu Rat-I s D2 a možná do foroty objednám něco s pevnou čepelí. Sent from my iPhone using Tapatalk Taiwan to stejně bude valit dál . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Swiss a swiss... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Včera jsem si poprvé pěkně zabobroval se svou novou akvizicí a tj. tankem od "Wajgyho". Musím říct, že se s ním dělá pěkně. Je to kus železa a s trochou pýle pych s ním položil snad i sekvoj :-). Buřta jsem pokrájel jakbysmet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Co to je ta pýle ? ( Promiň musel jsem,je to učivo základní školy ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Normálně jsem si šel toho svýho zkontrolovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Já taky. Mám pravé. Uff. Nechutně dobrá kopie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Před hodinou, bohus76 napsal: Co to je ta pýle ? ( Promiň musel jsem,je to učivo základní školy ) Prokristovy voči, příště hodím jen obrázky. To je studu až do holý prdele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Fakt, že na některé nože je čekací termín mnohem delší, než na Rolexky, mě dost šokuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 1 hour ago, Jarett said: Fakt, že na některé nože je čekací termín mnohem delší, než na Rolexky, mě dost šokuje ... Nádhera. To je Pacific, že? Ten bych bral taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Chtěl jsem mít poštovné zdarma, tak jsem k nákupu přihodil ještě tenhle Opinel (navíc byl ve slevě za 280,- Kč)... Jasně vůbec nic jsem od něj nečekal. I tak mě ta vůle v čepu nepříjemně překvapila. Ale na otvírání dopisů jednou za uherák bude sloužit dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 46 minutami, Quarantine napsal: Nádhera. To je Pacific, že? Ten bych bral taky Jo jo ... aktuálně čekací doba 6 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Zdravím místní fajnšmekry Mám dotaz, nechávám si vyrábět nožík na míru, a bude k němu Kydexové pouzdro, rozteč děr by měla být standardní, kompatibilní s Ulticlip-em, máte prosím nějaký tip na odpovídající sponu, ideálně s dost širokým klipsem na opasek a zároveň dost stabilním do kapsy? Přikládám foto pro ilustraci. Předem díky, J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 @DaemonultimatePřiznám se že tyhle fancy modelky, u kterých se jeden už z fotek děsí každého škrábance na fórovém hliníkovém tělíčku mi nic neříkají - ale o to víc Ti děkuju za nový přírůstek do Benchmade rodinky, po letech (a pokusech s Microtechem) je snad první OTF které si i nechám. Nejlepší mi na něm přijde paradoxně ten "plastový" korpus, nad kterým samozvaní trubkoví experti nejvíc držkují: nejen že je kompaktní, lehký a (snad jako jediný u běžných OTF) dokonale symetrický, ale je i překvapivě pevný - a na pohled i na omak mi se všemi těmi zdrsněními mi do kapsy přijde o třídu solidnější než aloxovanej hliník nebo titan na škatulkách od konkurence. Zatraceně, i ta čepelka typu "dlató" mi k tomu sedne - a po tom co jsem u překupníka na knife.cz u "nové verze" zaznamenal přitepleně barevný plastik a (namísto hrotů) impotentní "ouška na špagátek", gratuluju si že jsem tentokrát nezaváhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 5 minutami, Radek124 napsal: @DaemonultimatePřiznám se že tyhle fancy modelky, u kterých se jeden už z fotek děsí každého škrábance na fórovém hliníkovém tělíčku mi nic neříkají - ale o to víc Ti děkuju za nový přírůstek do Benchmade rodinky, po letech (a pokusech s Microtechem) je snad první OTF které si i nechám. Nejlepší mi na něm přijde paradoxně ten "plastový" korpus, nad kterým samozvaní trubkoví experti nejvíc držkují: nejen že je kompaktní, lehký a (snad jako jediný u běžných OTF) dokonale symetrický, ale je i překvapivě pevný - a na pohled i na omak mi se všemi těmi zdrsněními mi do kapsy přijde o třídu solidnější než aloxovanej hliník nebo titan na škatulkách od konkurence. Zatraceně, i ta čepelka typu "dlató" mi k tomu sedne - a po tom co jsem u překupníka na knife.cz u "nové verze" zaznamenal přitepleně barevný plastik a (namísto hrotů) impotentní "ouška na špagátek", gratuluju si že jsem tentokrát nezaváhal Tak to mám Radku radost, že jsi spokojen. Je to super nůž, já už to psal v inzerci. Já se soustředim na konkurenci. Baví mě železo v ruce i praní se s posuvníkem. Občas si nějakej v budoucnu zas pořídim, jen tak pro radost. Funkční budu mít jen jeden a je mi fuk, kolik bude mít životních ran. To by člověk neměl radost z ničeho, ani z hodinek. Tak ať spokojenost trvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se