Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 13 minutami, bohus76 napsal:

Do Tvého mailu se asi nedostaneme...

před 13 minutami, bohus76 napsal:

Do Tvého mailu se asi nedostaneme...

Normálně jsem to na PC otevřel

zkus to tedy tady

https://www.facebook.com/ftvprimazpravodajstvi/posts/10156366073943507/?comment_id=10156381846973507&comment_tracking={"tn"%3A"R"}&locale=ar_AR

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chachá, samé výmluvy jak potřebujeme nože na potraviny - sluníčkoví zlepšovatelé v Britanistánu už díky Brexitu zkostnatělou EK předběhli a "zlé vraždící nože" mají dávno vyřešené... 

image.png.f5e108d4f3be3e3135bd437ed399dfd7.pngimage.png.461305a7d92ed93205fb605d0734c22a.png

...takže a až tam budete chtít někoho na ulici krvavě zamordovat, radši si do kapsy vemte řetěz od uhlíkově neutrálního byciklu :skull:

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem mít poštovné zdarma, tak jsem k nákupu přihodil ještě tenhle Opinel (navíc byl ve slevě za 280,- Kč)...

Jasně vůbec nic jsem od něj nečekal. I tak mě ta vůle v čepu nepříjemně překvapila.

Ale na otvírání dopisů jednou za uherák bude sloužit dobře...

20230731_132340.thumb.jpg.4ed2d56faf86372af3f4e9f986ef822a.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím místní fajnšmekry 🙃 Mám dotaz, nechávám si vyrábět nožík na míru, a bude k němu Kydexové pouzdro, rozteč děr by měla být standardní, kompatibilní s Ulticlip-em, máte prosím nějaký tip na odpovídající sponu, ideálně s dost širokým klipsem na opasek a zároveň dost stabilním do kapsy?

Přikládám foto pro ilustraci.

Předem díky, J.

IMG_20230801_040046.jpg

Odkaz ke komentáři

@DaemonultimatePřiznám se že tyhle fancy modelky, u kterých se jeden už z fotek děsí každého škrábance na fórovém hliníkovém tělíčku mi nic neříkají - ale o to víc Ti děkuju za nový přírůstek do Benchmade rodinky, po letech (a pokusech s Microtechem) je snad první OTF které si i nechám. Nejlepší mi na něm přijde paradoxně ten "plastový" korpus, nad kterým samozvaní trubkoví experti nejvíc držkují: nejen že je kompaktní, lehký a (snad jako jediný u běžných OTF) dokonale symetrický, ale je i překvapivě pevný - a na pohled i na omak mi se všemi těmi zdrsněními mi do kapsy přijde o třídu solidnější než aloxovanej hliník nebo titan na škatulkách od konkurence. Zatraceně, i ta čepelka typu "dlató" mi k tomu sedne - a po tom co jsem u překupníka na knife.cz u "nové verze" zaznamenal přitepleně barevný plastik a (namísto hrotů) impotentní "ouška na špagátek", gratuluju si že jsem tentokrát nezaváhal :smoke:

image.jpeg.2592b209f38f3b9ce489d4217aced50a.jpegimage.jpeg.7f508a9d08e081a7c8c2011196b0c8f9.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Radek124 napsal:

@DaemonultimatePřiznám se že tyhle fancy modelky, u kterých se jeden už z fotek děsí každého škrábance na fórovém hliníkovém tělíčku mi nic neříkají - ale o to víc Ti děkuju za nový přírůstek do Benchmade rodinky, po letech (a pokusech s Microtechem) je snad první OTF které si i nechám. Nejlepší mi na něm přijde paradoxně ten "plastový" korpus, nad kterým samozvaní trubkoví experti nejvíc držkují: nejen že je kompaktní, lehký a (snad jako jediný u běžných OTF) dokonale symetrický, ale je i překvapivě pevný - a na pohled i na omak mi se všemi těmi zdrsněními mi do kapsy přijde o třídu solidnější než aloxovanej hliník nebo titan na škatulkách od konkurence. Zatraceně, i ta čepelka typu "dlató" mi k tomu sedne - a po tom co jsem u překupníka na knife.cz u "nové verze" zaznamenal přitepleně barevný plastik a (namísto hrotů) impotentní "ouška na špagátek", gratuluju si že jsem tentokrát nezaváhal :smoke:

image.jpeg.2592b209f38f3b9ce489d4217aced50a.jpegimage.jpeg.7f508a9d08e081a7c8c2011196b0c8f9.jpeg

Tak to mám Radku radost, že jsi spokojen. Je to super nůž, já už to psal v inzerci. Já se soustředim na konkurenci. Baví mě železo v ruce i praní se s posuvníkem. Občas si nějakej v budoucnu zas pořídim, jen tak pro radost. Funkční budu mít jen jeden a je mi fuk, kolik bude mít životních ran. To by člověk neměl radost z ničeho, ani z hodinek. Tak ať spokojenost trvá 🙋‍♂️

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...