Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 45 minutami, mydlinkaTM napsal:

lumi kirinit je už 3 roky u dodavatele nedostupný :(

To by neslo udelat dvouvrstve? Spodni vrstva z nejake lumi desky a pres to "neco" s vyfrezovanym logem napr. aby prosvitala lumi. Nemam zkusenost co lze pouzit za materialy a jestli jsou mozne dve vrstvy, jen napad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle jsem to už někde dělal, lumi destička zapuštěná ze spodu do střenky a shora profrézovaný obrázek. Ale jediný lumi materiál co znám je kirinite. Navíc mělo to strašnou mouchu v tom, že když se tam ten materiál vlepil, aby byla střenka vyztužená a obrázek se nerozpadl, tak po tom frézování z lícové strany to bylo poškrábané a nevypadalo to hezky. 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, mydlinkaTM napsal:

Takhle jsem to už někde dělal, lumi destička zapuštěná ze spodu do střenky a shora profrézovaný obrázek. Ale jediný lumi materiál co znám je kirinite. Navíc mělo to strašnou mouchu v tom, že když se tam ten materiál vlepil, aby byla střenka vyztužená a obrázek se nerozpadl, tak po tom frézování z lícové strany to bylo poškrábané a nevypadalo to hezky. 

Haviřskou RAT 1 jsi takhle dělal pro mě/tatika a bylo to v pohodě 👍

Odkaz ke komentáři

No, to je sice všedchno pěkný, ale co dál? Vojtovi se asi do Bugoutu asi moc nechce, ačkoli mně osobně by v provedení s micartou nevadil, aspoň se na tom dá dost graficky vyřádit. No, takže co? Z úplně jiných krajů spektra mě napadl nějaký Victorinox, který Vojta taky dělá a pak (a za to mě nepochybně zabije) Predator, se kterým má bohatý zkušenosti.

Případně mrkněte na jeho galerii na Knife, třeba vás něco napadne.

@mydlinkaTM? (sorry jako 🍻 )

Odkaz ke komentáři

On ten Bugout sranda neni (frezovani strenek) a za B by me ty hranaty strenky fakt netesili. :(

Predatory jsem loni po upravenych 100ks oficialne odpiskaod. To co jsem si s nima uzil je na slohovou praci. 

Vhodni kandidati co me tak z fleku napadaji. Zmiňovana Rat1/2, Esee Avispa, klidne i ten Vinox, pripadne neco od pavouku. Treba opomijeny jsou rada Tenaciois/Ambitious/Resilience - prvni z nich se dela i v S35VN. ;) Pripadne Endura/Delica? Na prvni nastřel. Čína, nektera asi neni špatna, ale tam mě to nějak netáhne. :(

p.s. možná lepší inspirace (tam davam vsechno) u mě na FB (nebo Inst) pod mym nickem jako tady. 

Upraveno uživatelem mydlinkaTM
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...