Prochy68 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 @warann Kdyz koukam na ty odkazy, udelat to jako sandwich se spodni lumi vrstvou to by nemuselo vypadat spatne. Nevim ale jake jsou moznosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 lumi kirinit je už 3 roky u dodavatele nedostupný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 45 minutami, mydlinkaTM napsal: lumi kirinit je už 3 roky u dodavatele nedostupný To by neslo udelat dvouvrstve? Spodni vrstva z nejake lumi desky a pres to "neco" s vyfrezovanym logem napr. aby prosvitala lumi. Nemam zkusenost co lze pouzit za materialy a jestli jsou mozne dve vrstvy, jen napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Takhle jsem to už někde dělal, lumi destička zapuštěná ze spodu do střenky a shora profrézovaný obrázek. Ale jediný lumi materiál co znám je kirinite. Navíc mělo to strašnou mouchu v tom, že když se tam ten materiál vlepil, aby byla střenka vyztužená a obrázek se nerozpadl, tak po tom frézování z lícové strany to bylo poškrábané a nevypadalo to hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Byl to jen napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Bude s k té limitce zakládat nějaké samostatné vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 4 hodinami, mydlinkaTM napsal: Takhle jsem to už někde dělal, lumi destička zapuštěná ze spodu do střenky a shora profrézovaný obrázek. Ale jediný lumi materiál co znám je kirinite. Navíc mělo to strašnou mouchu v tom, že když se tam ten materiál vlepil, aby byla střenka vyztužená a obrázek se nerozpadl, tak po tom frézování z lícové strany to bylo poškrábané a nevypadalo to hezky. Haviřskou RAT 1 jsi takhle dělal pro mě/tatika a bylo to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Borci, super, člověk tady zaslintá nad starou limitkou a už se řeší nová za mě lumi ne každopádně, šel bych do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Jestli můžu, taky bych se přidal. Mi tak nějak došlo, že vlastně ještě doma nemám nic s CHMG logem. Možná by to opravdu zasloužilo samostatné vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 No, to je sice všedchno pěkný, ale co dál? Vojtovi se asi do Bugoutu asi moc nechce, ačkoli mně osobně by v provedení s micartou nevadil, aspoň se na tom dá dost graficky vyřádit. No, takže co? Z úplně jiných krajů spektra mě napadl nějaký Victorinox, který Vojta taky dělá a pak (a za to mě nepochybně zabije) Predator, se kterým má bohatý zkušenosti. Případně mrkněte na jeho galerii na Knife, třeba vás něco napadne. @mydlinkaTM? (sorry jako ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Ani ta RAT 1/2 nevypadá blbě a docela dobře se to nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 (upraveno) bez deep carry do toho nejdu edit: A to extra téma by to fakt chtělo, hledal sme původní ke Kershaw a nenašel Upraveno 12. ledna 2024 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 (upraveno) On ten Bugout sranda neni (frezovani strenek) a za B by me ty hranaty strenky fakt netesili. Predatory jsem loni po upravenych 100ks oficialne odpiskaod. To co jsem si s nima uzil je na slohovou praci. Vhodni kandidati co me tak z fleku napadaji. Zmiňovana Rat1/2, Esee Avispa, klidne i ten Vinox, pripadne neco od pavouku. Treba opomijeny jsou rada Tenaciois/Ambitious/Resilience - prvni z nich se dela i v S35VN. Pripadne Endura/Delica? Na prvni nastřel. Čína, nektera asi neni špatna, ale tam mě to nějak netáhne. p.s. možná lepší inspirace (tam davam vsechno) u mě na FB (nebo Inst) pod mym nickem jako tady. Upraveno 12. ledna 2024 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 (upraveno) Šlo by to s tímhle Victorinoxem, co má nástroj na otevírání nacvakávacích dýnek? https://shop.hodinkee.com/blogs/journal/the-victorinox-for-hodinkee-watchmaker-swiss-army-knife Upraveno 12. ledna 2024 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 (upraveno) Hele a co teda udělat limitku nějakého Victorinoxu? Se sroubovacky a lupou, atd. A s klipem na kapsu, micarta strenky, apod.? Upraveno 12. ledna 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 před 3 minutami, Frantik napsal: Hele a co teda udělat limitku nějakého Victorinoxu? Se sroubovacky a lupou, atd. A s klipem na kapsu, micarta strenky, apod.? Victorinox jsem taky zminoval a takhle nejak mi to dava smysl. Ten klip je realnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 A ta Izula byla zavrhnutá? Na to se Vojta tvářil docela pozitivně, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Daji se i koupit https://www.kapesni-noze.cz/multifunkcni-noze/swissqlip-pocket-klip-pro-victorinox-noze-91-mm-black/ ale lepší by byl nějakej napevno a do micarty by to slo. Nebo strenky z G10 nebo nějakej hliník/bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 S Victorinoxem souhlasim, s klipem taky (videl jsem par kousku s klipem na knife, tak to asi realny bude), ale bez lupy, otviraku na hodinky a sroubovacku bych se obesel. Radeji bych sel do varianty, kterou pujde vyuzit jako EDC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Tak to uz je jedno, to se muže ladit. Teď jde o to vybrat model a pak se uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se