Aleš 75 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června WD40 uvolňuje a maže takže pokuď to běhá na ložiskách tak jedině olej. Na zbraňe Condor,dlouhodobě má zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června WD40 vysychá, takže maže jen dočasně. Má zkušenost je silikon ve spreji, zanechává po sobě na povrchu film, takže maže dlouhodobě a vytěsňuje vůle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Hlavně primární funkce WD40 je čistit ne mazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 1 hodinou, Moty napsal: Hlavně primární funkce WD40 je čistit ne mazat přesně tak já používám tohle, akorát to divně smrdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Já používám KPL, drahý, ale dobrý… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června předtím jsem měl Boker oil pen, tou jehlou se to krásně aplikuje. Ten Ballistol výše je nyní v tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Každý svého štěstí strojvůdce Já bych za ty olejíčky ty prachy nedal, protože to je zbytečně předražené. Koupím litr nějakého levného 5W30 a mám vystaráno na hódně dlouho Stejně to všechno dělá jenom pár rafinérií Jinak to samotné WD vydrží docela dlouho a není to otázka jednotek dnů. Jasně, není to na zakonzervování na X let, ale pokud člověk s danou věcí pravidelně pracuje, tak to stihne obnovit dříve, než by to mohlo vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 3 hodinami, Moty napsal: Hlavně primární funkce WD40 je čistit ne mazat Proto jsem psal, že to tím nejdříve mohutně proleju a pak kápnu motorový olej Výjimka byly OTF, které jsou díky své konstrukci dost vybíravé a obecně potřebují extra péči, aby byly spolehlivé. Stačí bordel v kapse a už to nemusí chodit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Dnes dorazil balíček. Doufám, že v kombinaci s mým oblíbeným BM Osbourne, by to mohl být konec cesty... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Kde se ti ho podařilo sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června https://www.dlttrading.com/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khefeer Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Kdyby se to někomu z vás hodilo – přišly mi s objednávkou z Knifestock.cz slevové kódy, platné do 31. 8. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Myslel jsem si že to jsou nože kvality vietnamské tržnice - ale mile překvapil - za těch pár stovek příjemný nožík - bytelný, dobře se drží, milé překvapení.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Akce krmelec 2.0 Želvák opět nechyběl Asi za hodinu bylo po bouřce, trochu jsem oschnul a pokračovat ve vandru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Musím konstatovat že Želva je pan nožíř, čaroděj, nebo alespoň čarodějův učeň Kudla je vykována z nástrojovky z břitu ohýbačky, žádná moderní práškovka a včera si prošla peklem, voda, bláto, žár, řezání proti zemi, hoblování starých hřebíkatých fošen... Dnes dostala očistnou kůru v oleji na zbraně a po lehkém přejetí na kůži, kudla regulérně holí! Smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visual Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Myslel jsem si že to jsou nože kvality vietnamské tržnice - ale mile překvapil - za těch pár stovek příjemný nožík - bytelný, dobře se drží, milé překvapení.Nosim pravidelne uz ~2 roky, zkouseli jsme s tim delat vsechno na co je urceny(pasy, sklo, ...) a drzi paradne.Manipulace taky prijemna.Sent from my SM-S921B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visual Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Nozire predpokladam neni treba nijak predstavovat.Ven uz se mnou vlastne chodi jen tenhle "Pracant" nebo CS recon scout.Sent from my SM-S921B using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července @visual to je Charon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visual Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července [mention=79059]Pozorovatel[/mention] nene, Pracant - https://www.dachsknives.com/pracant-cerna/Ostatni podobny noze jsem mel moznost vyzkouset u kamaradu na vyletech (dafy, charon, ...), ale tenhle mi sedl nejvic a nemusim se tolik bat ze znicim neco za 8k+.Pomer cena/vykon, velikost, budouci brouseni vzhledem k tvaru(ostri zatim drzi dobre) rozhodlo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se