Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 15 minutami, Maxel napsal:

@Moty ZT 0230? Případně 0235. Karbon. Dobrá ocel. Deep carry. Ten modrej backspacer je fajn akcent. Velikost taková akurátní.

https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/zero-tolerance-0230-slip-joint.html?srsltid=AfmBOoqtgDHjdhQGRtkSNjkj-bomcGEagroeD8G5psfGj9zmub9N5dNY

IMG_7122.jpeg

To je na nehet 🤮

😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrknu. Dík.

Jinak by mohl vyhovět Benchmade Griptilian G10, má deep carry. Ale nikde jsem ho nenašel skladem. Klasickej Griptilian 550 skladem je, ale zas nemá deep carry; jedině to vyřešit aftermarket na Etsy.

https://www.lamnia.com/cs/p/13399/nože/zavírací-nůž-benchmade-griptilian-g10-otvor-550-1

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Maxel napsal:

Klasickej Griptilian

ja jsem s podobnym dost spokojenej (556-1) a za sebe bych gripa urcite doporucil. Jenze to neni kozi nozka, navic ma axis-lock, coz nesplnuje pozadavky @Moty (i kdyz nektery gripy maj aspon ten deep pocket)

Upraveno uživatelem nazdarhodiny
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Maxel napsal:

Mrknu. Dík.

Jinak by mohl vyhovět Benchmade Griptilian G10, má deep carry. Ale nikde jsem ho nenašel skladem. Klasickej Griptilian 550 skladem je, ale zas nemá deep carry; jedině to vyřešit aftermarket na Etsy.

https://www.lamnia.com/cs/p/13399/nože/zavírací-nůž-benchmade-griptilian-g10-otvor-550-1

Má to axis lock a divný ostří, sorry, sem fakt vybíravej, no:-D

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Strocek napsal:

Ten Microtech vod Franty se mi teda taky líbí na rozdíl vod toho postnutýho Dohnala, kterýho bych nosil jedině kdyby mi zaplatili, skoro se divim, že se někomu líbí :default_smile:.

Taky mě Dohnal nebere

Odkaz ke komentáři

A nebo klasika Kershaw Bareknuckle. Neni to žádná exotika, ale je pěknej, levnej a má dýpa. Vono aby to bylo něco echt by možná chtělo něco přihodit, protože se pohybujeme v rozmezí  běžný, ale dobrý, masovky, což mě osobně by nevadilo. Nepotřebuju mít kudlu co nikdo nemá. Kolikrát mi přijdou ty zakázkový nože dělaný ve smyslu, to tu ještě nebylo i za cenu, že to je hnusný a o praktičnosti si taky můžeme myslet svý. 

kershaw-bareknuckle-sub-frame-lock-ks7777olbw..jpg?698519

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Dividenda mám od ty doby co se tu s nim dělala ta limitka, ale ta mi nevyhovovala, takže mam toho zeleného composite. 
docela mě zaujaly ty Kunwu, Excalibur je integrál, které sem nikdy neměl, ocel Vanax

nebo Vašek Čížek aka malýšéf

IMG_0134.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska objednal ten Civivi ki-v. Jsem moooc zvědavý. Ale už fakt končím. Když nad tím přemýšlím, tak mám účelně vyladěný set nožů. 

1. Victorinox, který má více funkcí, beru na čundry. Má mimo jiné super pilku na dřevo. Ta už se několikrát hodila.

2. Mikov Crocodyle, takový obyčejný jednou rukou otvíratelný nůž, který mám na hasičském obleku, kdyby náhodou byl potřeba.

3. Kubey thumbhole, praktický nůž na vše možné, ale jako EDC je na mě velký, i když pro mraky lidí velký určitě není. Nicméně pokud jdu někam, kde vím, že bude třeba brát nůž, tak ho beru. 

4. Civivi ki-v, ten má zaujmout funkci EDC nože, kdy se vleze do té malé kapsičky u riflí a chci ho nosit všude. Abych ho měl kdyby bylo třeba něco nahodile říznout. 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Zlý Jabko napsal:

Takový EDC do londýnskýho metra

Toto by se tam hodilo víc. Tak už je to doma. Je to hezký nožík a líbí se mi a zdá se, že záměr to splňuje. Jen ho někde neztratit.

No a pak cena. Nějak si vůbec nemyslím, že cena odpovídá reálně hodnotě. Tím nechci říct, že je nekvalitní, ale prostě cena je dle mě hodně přepálená. 

IMG_20241114_151335891.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...