Frantik Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 18 minutami, Moty napsal: Ciwe Franto, zrovna vod Tebe bych čekal nějakou libůstku, tohle je moc vobyč Tak je už večer no Šťovík ti poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 15 minutami, Maxel napsal: @Moty ZT 0230? Případně 0235. Karbon. Dobrá ocel. Deep carry. Ten modrej backspacer je fajn akcent. Velikost taková akurátní. https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/zero-tolerance-0230-slip-joint.html?srsltid=AfmBOoqtgDHjdhQGRtkSNjkj-bomcGEagroeD8G5psfGj9zmub9N5dNY To je na nehet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Seš vybíravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu @Maxel Sem, mám to štěstí, že můžu být Btw To Kunwu není čajna, mrkni na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Mrknu. Dík. Jinak by mohl vyhovět Benchmade Griptilian G10, má deep carry. Ale nikde jsem ho nenašel skladem. Klasickej Griptilian 550 skladem je, ale zas nemá deep carry; jedině to vyřešit aftermarket na Etsy. https://www.lamnia.com/cs/p/13399/nože/zavírací-nůž-benchmade-griptilian-g10-otvor-550-1 Upraveno 9. listopadu uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Před hodinou, Maxel napsal: Klasickej Griptilian ja jsem s podobnym dost spokojenej (556-1) a za sebe bych gripa urcite doporucil. Jenze to neni kozi nozka, navic ma axis-lock, coz nesplnuje pozadavky @Moty (i kdyz nektery gripy maj aspon ten deep pocket) Upraveno 9. listopadu uživatelem nazdarhodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Ten Microtech vod Franty se mi teda taky líbí na rozdíl vod toho postnutýho Dohnala, kterýho bych nosil jedině kdyby mi zaplatili, skoro se divim, že se někomu líbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 1 hodinou, Maxel napsal: Mrknu. Dík. Jinak by mohl vyhovět Benchmade Griptilian G10, má deep carry. Ale nikde jsem ho nenašel skladem. Klasickej Griptilian 550 skladem je, ale zas nemá deep carry; jedině to vyřešit aftermarket na Etsy. https://www.lamnia.com/cs/p/13399/nože/zavírací-nůž-benchmade-griptilian-g10-otvor-550-1 Má to axis lock a divný ostří, sorry, sem fakt vybíravej, no:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 9 minutami, Strocek napsal: Ten Microtech vod Franty se mi teda taky líbí na rozdíl vod toho postnutýho Dohnala, kterýho bych nosil jedině kdyby mi zaplatili, skoro se divim, že se někomu líbí . Taky mě Dohnal nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Vargo Sobata, ale zase s obyčejným klipem... https://vargooutdoors.com/pages/knives Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Ještě zkusit prohledat nože, případně další EDC na Mukama. https://www.mukama.com/products/tactile-knife-chupacabra-knife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu A nebo klasika Kershaw Bareknuckle. Neni to žádná exotika, ale je pěknej, levnej a má dýpa. Vono aby to bylo něco echt by možná chtělo něco přihodit, protože se pohybujeme v rozmezí běžný, ale dobrý, masovky, což mě osobně by nevadilo. Nepotřebuju mít kudlu co nikdo nemá. Kolikrát mi přijdou ty zakázkový nože dělaný ve smyslu, to tu ještě nebylo i za cenu, že to je hnusný a o praktičnosti si taky můžeme myslet svý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Dividenda mám od ty doby co se tu s nim dělala ta limitka, ale ta mi nevyhovovala, takže mam toho zeleného composite. docela mě zaujaly ty Kunwu, Excalibur je integrál, které sem nikdy neměl, ocel Vanax nebo Vašek Čížek aka malýšéf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Já nosím Bastinelli Dragotac a naprostá spokojenost Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Kdyby to někomu uniklo... steakové nože od F.P. Journe, více info v odkazu. Za mě . https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-fpjourne-le-restaurant-elegante 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Moje první Spyderco , a k tomu Provoke pro dceru (je teď populární v nějaké online střilečce) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Tak jsem dneska objednal ten Civivi ki-v. Jsem moooc zvědavý. Ale už fakt končím. Když nad tím přemýšlím, tak mám účelně vyladěný set nožů. 1. Victorinox, který má více funkcí, beru na čundry. Má mimo jiné super pilku na dřevo. Ta už se několikrát hodila. 2. Mikov Crocodyle, takový obyčejný jednou rukou otvíratelný nůž, který mám na hasičském obleku, kdyby náhodou byl potřeba. 3. Kubey thumbhole, praktický nůž na vše možné, ale jako EDC je na mě velký, i když pro mraky lidí velký určitě není. Nicméně pokud jdu někam, kde vím, že bude třeba brát nůž, tak ho beru. 4. Civivi ki-v, ten má zaujmout funkci EDC nože, kdy se vleze do té malé kapsičky u riflí a chci ho nosit všude. Abych ho měl kdyby bylo třeba něco nahodile říznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu ESEE Expat Jaraca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Takový EDC do londýnskýho metra 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu před 5 hodinami, Zlý Jabko napsal: Takový EDC do londýnskýho metra Toto by se tam hodilo víc. Tak už je to doma. Je to hezký nožík a líbí se mi a zdá se, že záměr to splňuje. Jen ho někde neztratit. No a pak cena. Nějak si vůbec nemyslím, že cena odpovídá reálně hodnotě. Tím nechci říct, že je nekvalitní, ale prostě cena je dle mě hodně přepálená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se