zceyee Posted October 17, 2024 Report Share Posted October 17, 2024 (edited) před 2 hodinami, Strocek napsal: Já nejsem v oblasti kudel nějakej mazák, ale smysl některých nožů mi regulérně uniká a tenhle je jeden z nich neck, otevres s tim pivo i kdyz sedis v aute a nemusis si vykroutit kapsu, legalni v DE, pristupny furt a hned. Jakmile si clovek zvykne to mit na krku tak mu pak neco chybi kdyz ho nema (jak s hodinkama), izula bez strenky byl jeden z nejpraktictejsich nozu co jsem mel. Magnacut by tuhle tridu nozu mel posunout jeste o dost dal, budou tenci a ostri se nebude vylamovat, tedy jeste lehci a funkcnejsi. Edited October 17, 2024 by zceyee 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted October 18, 2024 Report Share Posted October 18, 2024 Nosim leathermana v pouzdře a nemám v autě problém , ale voproti kudle na krku to pořád bude slabý, to je jasný. Jestli to fakt nosíš furt na krku, tak pak beru zpět a už je mi to jasný. Já myslel, že se to válí někde v kapce . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted October 18, 2024 Report Share Posted October 18, 2024 Je to doma. Rychlá fotka. Je to můj první lepší nůž v životě a je to fajn. Proti tomu co jsem znal je to úplně jiná liga. Hezky to chodí, nic se nevyklá a hlavně to řeže. Zkoušel jsem ho do kapsy a ani jsem o něm nevěděl. A ta barva je jiná než se zdá na webu. Tam to vypadá dost oranžově ale ve skutečnosti to je spíš takové cihlové. No v reálu se mi líbí ta barva víc než na produktové fotce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted October 18, 2024 Report Share Posted October 18, 2024 V 17. 10. 2024 v 20:57, filltos napsal: Hele, nahradil mi úplně zavírák. To co potřebuju hravě zvládnu s tímhle, navíc se o dost líp čistí. Přesně moje zkušenost po 13 letech s tříprsťákem od Želvy, nosím ho v batohu či kapse a zcela mne vyléčil z kupování zavíráků 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted October 19, 2024 Report Share Posted October 19, 2024 Věrný spolecnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted October 19, 2024 Report Share Posted October 19, 2024 Ke švýcarskému noži švýcarské hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted October 19, 2024 Report Share Posted October 19, 2024 Patina na karbonu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted October 23, 2024 Report Share Posted October 23, 2024 K japonskému noži japonské hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted October 25, 2024 Report Share Posted October 25, 2024 No neni to uplne nuz, ale dost uzce to souvisi.. Tak snad jsem si nekoupil uplnou hovadinu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted October 27, 2024 Report Share Posted October 27, 2024 @MaxmillianPak napiš, jestli je to fakt tak super a vyplatí se si připlatit, mám původní KMFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk Posted October 28, 2024 Report Share Posted October 28, 2024 Je tam sice několik nepřesností v terminologii (asi vzniklých překladem do češtiny), ale jinak fajn reportáž z Victorinox Store v Ženevě. https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/cestovani/ikonicky-svycarsky-nozik-mel-v-kapse-i-neil-armstrong-v-zeneve-si-ho-muzete_2410271432_kvr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_cerny Posted October 28, 2024 Report Share Posted October 28, 2024 Ideální počasí na údržbu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted October 28, 2024 Report Share Posted October 28, 2024 Broušení na popelu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happy88 Posted October 29, 2024 Report Share Posted October 29, 2024 @childe takovou kombinaci podporuji! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted November 4, 2024 Report Share Posted November 4, 2024 Čus, kdyby jste si měli vybrat z těchto dvou kusů, co by jste vybrali a proč. Respektive vítám spíš osobní zkušenost než dojem. Jde o fakt malý nožík, který můžu mít téměř vždy u sebe. Díky - Bestech TULIP 14C28N, Satin+stonewash, Black G10 BG38A - CIVIVI Ki-V Black G10/Black Stonewash C2108B Link to comment Share on other sites More sharing options...
busdriver Posted November 5, 2024 Report Share Posted November 5, 2024 před 11 hodinami, papun napsal: Čus, kdyby jste si měli vybrat z těchto dvou kusů, co by jste vybrali a proč. Respektive vítám spíš osobní zkušenost než dojem. Jde o fakt malý nožík, který můžu mít téměř vždy u sebe. Díky - Bestech TULIP 14C28N, Satin+stonewash, Black G10 BG38A - CIVIVI Ki-V Black G10/Black Stonewash C2108B Si myslím, že moc osobní zkušeností s takovejma prckama tady nenabereš, ale buhví.. Já nedávno kupoval Pro-Tech Runt 5, s délkou 130mm a kratší bych asi už nezvlád. A to teda nemám nějak velký ruce. Ty tvoje maj jen 100mm. Brousím na KMFS sadě a ten Bestech bych tam asi ani neupnul kvůli tvaru čepele. Tak jen spíš takovej osobní dojem, kterej si vlastně nechtěl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 5, 2024 Report Share Posted November 5, 2024 pochybujem, ze ich tu niekto bude mat... na knifestocku ich maju oba, ved mas odtial aj fotky, nemozes si ich ist osahat? alebo objednat oba a vratit ked ti nebudu sediet? nie je nad osobne osahanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted November 5, 2024 Report Share Posted November 5, 2024 Je to malý, buclatý, blbe se to bude drzet a blbe otvirat. Na skrabani lepenky ze zavrene krabice asi dobry, ale za ty prachy by se dal lepsi nuz, trochu plnohodnotnejsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted November 5, 2024 Report Share Posted November 5, 2024 Myslím, že Civivi tu někdo má. Jako teoreticky to můžu nahradit nějakým pidi Victorinoxem. Jenomže ty nemají sponu a to mi vadí. Jde fakt o to mít v kapse něco čím si otevřu balík z pošty a podobné banální úkoly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jone Posted November 5, 2024 Report Share Posted November 5, 2024 před 12 minutami, papun napsal: Myslím, že Civivi tu někdo má. Jako teoreticky to můžu nahradit nějakým pidi Victorinoxem. Jenomže ty nemají sponu a to mi vadí. Jde fakt o to mít v kapse něco čím si otevřu balík z pošty a podobné banální úkoly. …tak balík z pošty jde otevřít i klíčem od Fabky Taky se hezky vejde do nákupních vozíků (mince nebo žetony v kapsách nenosím, nůž často také ne; ale klíče mám u sebe vždy). Mám pro ten účel na kroužku jeden speciální Sorry za off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts