Strocek Odesláno pátek v 20:18 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:18 Pěknej. Bude i praktickej, když budeš chtít někde v terénu posekat bylinky nebo cibuli na drobno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno pátek v 21:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:40 V 18. 11. 2024 v 19:32, Axel napsal: Přidám jednoho menšího Japonce na jemnější práce.. Moc hezkej nuz, libi se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno sobota v 12:30 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:30 před 17 hodinami, warann napsal: Pekny. A v ruce v pohode? Jako ergonomie a pohodli? To právě nevím, no. Musím ho nějak osahat, jak mám Dividenda s asistovaným otevíráním tak klasika je taková "náročná" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno sobota v 14:33 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:33 V 22. 11. 2024 v 8:07, Bukoowsky napsal: Sebenza je naprosto epickej kousek nože, přesně Tím, že je dokonale jednoduchej, funkční a nemá jedinou věc navíc anebo zbytečnou (pletenec nepočítám, nevím, co na tom kdo vidí ). U sebky se mi naopak poprvé dostavil ten pocit, kdy si mě výrobce namotal kolem prstu naprosto jednoduchou píčovinou - kudla přišla zabalená jako iphone - stylisticky čistá bílá krabička a v ní nůž, zabalený do semišové utěrky. Žádné bubliny, igelit, olej...prostě jsem to rozbaloval a culil se jak debil - poměrně laciné gesto ale děsně funkční...tahle euforie mě od té doby popadla jen asi dvakrát - když jsem poprvé vybaloval Seamastery a když jsem poprvé brnkl na plyn Indiána Sranda je, že jak časem dostává víc a víc patinu, stále víc se mi líbí... K sebenze sa uz nedava grease oil a tuba s lockite? Snad nejdu cestou Apple ze zachvilu bude v krabicke ozaj iba noz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno sobota v 15:50 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:50 Před hodinou, laurin napsal: K sebenze sa uz nedava grease oil a tuba s lockite? Snad nejdu cestou Apple ze zachvilu bude v krabicke ozaj iba noz Toto tam samozřejmě bylo Někdo samolepku ohryzku, jiný imbus a vazelínu Spíš mám na mysli oproti jiným nožům, kde je balení velikosti Ottova slovníku a 2/3 obsahu dělá papírový program a blbiny okolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno neděle v 09:58 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:58 Jedna CZ,JP kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno neděle v 13:02 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:02 Sem nevěděl, že Mcusta dělá sedláka, jakej je to model? Pěkný oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno neděle v 13:43 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:43 Mcusta MC-191C Friction Folder Black-Red Wood. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno neděle v 21:03 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:03 Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno pondělí v 18:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:58 před 21 hodinami, matous napsal: Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Toor Jank Shank S Fixed Blade Gray? TOPS Cut 4.0 Combat Utility Tool? Cold Steel Bird & Game Fixed Blade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno pondělí v 20:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:58 La familia od Liberce se poskládala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno pondělí v 21:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:35 V 24. 11. 2024 v 22:03, matous napsal: Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Bark River Donnybrook 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Chlapi, nenapadá Vás, zda někdo dělá podobný nůž jako SBK Instinkt - ale dostupný u nás nebo v evropě? Díky Sent from my iPhone using TapatalkZkus mrknout na Bastinellihttps://www.noze-nuz.com/bastinelli/bastinelli.phpSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Díky všem, nejblíže je asi ten Donnybrock Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se