Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukam ale teda, ze to soudruzi masti jak to jde....... 😞

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kdyz to shrnu, uchyceni klipu rozdilny, sroub uchyceni cepele je u kazde verze jinej a u cerny verze mirne vystouplej, napis na cerne verzi je barva a na svetle je gravirovanej. A pak si kup sadu....ktera ti ve finale dojde ve dvou castech a kazdej nuz je mirne jinej.

Odesláno
před 9 minutami, AndyAaron napsal:

Navic cerne srouby na svetle verzi a ocelove na cerne

To takhle maji, to mi nevadi. Spis me sere, ze ten svetlej vypada jako nejakej bastl......objednal jsem sadu, cekal pres mesic, pak jsem jim hodil negativni recenzi na heureku, tak me teda poslali zatim ten cernej, ze svetlej bude pozdeji.....no a ted po dalsim asi mesici prisel svetlej. A dostal jsem navic krabicku na jeden nuz a cestovni pouzdro, to myslim soucasti sady neni. Necham si to ulezet v hlave, treba to neni bastl ale limitka 🤣

Odesláno

Ja po tom nepatral, AI pise ze neco v Holandsku, Finsku, CR, jina ze v CR, ale cepele jsou z Finska....je to volake cudne 🙂

Odesláno
před 23 minutami, bandicoot napsal:

Divny. A prohodit to nejspíš nepůjde protože černej samičí čep bude sedět v nějakým protikusu, když nemá drážku na torx.

Mmch co ten novej vystřelovací Mikov z D2? Má někdo?

Ten vystřelovák od Mikovu  se mi moc líbil, byl jsem si ho prohlídnout i u nás v Armyshopu a dobrý, říkám jim, pošlu děcka, koupí mi ho k narozkám. A pak jsem četl uživatelské recenze, kde se po 14-ti dnech opakovalo to samé, přestal vystřelovat čepel do správné polohy, takže nedržela zajištěná. Dělalo to asi tak 9 z 10 nožů, všechno bylo na reklamaci, navíc vznikla pochybnost, že to dělají v ČR. 

Jestli si ho koupím, tak za půl roku, až to bude vychytané a jasné.

• Confused 1
Odesláno
před 55 minutami, bandicoot napsal:

Fakt to vyrábí u nás? Ví se kde? To vypadá jak by jeden byl z Chengdu a druhej z Shenzhenu. Čímž nesnižuju kvalitu, ale komentuju rozdílnost provedení. 

Na tohle jsem se přesně ptal.. já tomu právě moc nevěřím, na webu nic takového také nemají, takže osobně pochybuji :) 

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, bandicoot napsal:

Divny. A prohodit to nejspíš nepůjde protože černej samičí čep bude sedět v nějakým protikusu, když nemá drážku na torx.

Mmch co ten novej vystřelovací Mikov z D2? Má někdo?

Podezřelý je rozdíl jen 200 kaček mezi nečerněnou (440A) a černěnou verzí, která by údajně měla být D2. Tohle mi celkem smrdí a přiznám se že Mikovu ohledně materiálů a zpracování historicky nevěřím ani slovo.  :thumbsdown_anim: 

Upraveno uživatelem Radek124
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)
V 2. 9. 2025 v 17:31, Radek124 napsal:

Podezřelý je rozdíl jen 200 kaček mezi nečerněnou (440A) a černěnou verzí, která by údajně měla být D2. Tohle mi celkem smrdí a přiznám se že Mikovu ohledně materiálů a zpracování historicky nevěřím ani slovo.  :thumbsdown_anim: 

Brácha má toho černýho s D2 a je spokojenej všechno bezproblémů :thumbsup_anim:. Měl jsem ho v ruce a vůbec by mi nevadil. Samozřejmě na nějaký závěry jak obstojí v praxi je asi brzo, ale brácha si nestěžuje a je spokojenej.

To video jsem viděl už dřív a jestli jsem to tenkrát dobře chápal (už se mi na to nechce čumět znova) tak udělal video na to, že na Alze (asi Slovenský) měli blbě uvednej popis... což je u Alzy každou chvíli, na to nemusim točit videa, ale jestli chceš jako joutůber mít frekvenci, tak je dobrý asi i tohle...

Jinak dneska v lese jako chameleón :default_wink:

Upraveno uživatelem lamizol
  • Like 1
  • Díky 1
  • Hlasovat proti 6
Odesláno
před 15 minutami, lamizol napsal:

Nedávno tam vykáceli co se dalo, že si tam nebyl s transparentem? 

Takže to jdeš dodelat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...