vzduch Odesláno 23. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2025 pro Prochy: Černá verze, co se týče kvality těžko můžu posoudit. Je v krabičce a čeká na Ježíška. Jestli z něho bude mít ogara radost, těžko říci, ale furt lepší než nějaká kravina. 1
runner Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 V 22. 11. 2025 v 7:38, Bukoowsky napsal: EDC nejedecečkovatější...jakože jsem už vyzkoušel asi všechno, co seriová výroba světa nabízí, přesto jsem se vždy pokorně vrátil do stáje pana Reeva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pozorovatel Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 Dneska dorazilo Spyderco Paramilitary, o které si napsal starší syn k Vánocům. No žádný troškař, ale v tomhle ho rád podpořím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
vzduch Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 Pro pozorovatel: Kolik má ogara roků?
Pozorovatel Odesláno 24. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2025 Teď oslaví o víkendu 18, ale nože už dostává delší dobu samozřejmě používá je jen pod dohledem dospělé osoby Vím, že mu mužů věřit To ten mladší zatím mou důvěru nemá, a proto dostane volant, pedály a řadící páku k PC 1
prischera Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Nová hračka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Prochy68 Odesláno 29. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hrom Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Že jsem na tohle vlákno vůbec lezl... Tento neuvážený počin se manifestoval v myšlence, že správný muž, má nůž! Dále, že syni ještě žádný pořádný nemají, což si žádá nápravu! Tento nedostatek pochlapsku vyřeší Vánoce naježením Útonů. P.S. Jen ta choť, matka, pro to nemá úplně to správné pochopení.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pozorovatel Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 A kolik mají synové? Pro mě byl Uton vždy spíše sběratelská záležitost. Když byli kluci malí, první pevný nůž byl Mora Companion. Ten starší pak po čase dostal Cold Steel SRK (v té době se dal v akci koupit za 1.100 peněz). Mladší se zatím neposunul neb ještě potřebuje dozrát
Hrom Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 13 a 11 let. Oba si hrají na vojáky při airsoftu (tábory, nedělní přestřelky), zejména ten mladší kapesní nože opravdu rád. V 5 letech dostali oba rybičku, o něco později houbařské nože, od dědečka motýlkový i pořádný zavírací. Starší se vyjadřuje, že by chtěl do armády, nebo alespoň k policii, nebo hasičům. Toto se mi poněkud velevýznamně nelíbí, doufám, že ho to přejde. Nějak tedy soudím, že Utony je potěší a nebudou ležet v šuplíku. Velkou loveckou dýku jsem dostal od dědy v cca 10 letech (v 11 jsem ji už nabeton nosil na ryby) a nosím ji u sebe dodnes (EDC). Pochopitelně, v dětském věku do dopadlo, jak to dopadnout muselo - ukazováček levé ruky překrojený zespodu téměř až pod nehet, jizva je po 35 letech pořád přítomna. Bebino však něco naučilo.
cali Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Na obcasne takticke obdivovanie do suplika ako zaujimavost asi dobre, zvlast ak maju ratolesti o military zaujem. Ale ak sa mlady venuje nejakym aktivitam kde pevny noz ma sancu a potrebu realne pouzit, tak existuju prakticky na vsetko omnoho lepsie noziky. 1
JDenver Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Zdravím pánové; nemáte prosím někdo nějakou osobní zkušenost s tímto brouskem? Za reakce předem děkuji. JD https://www.gastropomucky.cz/elektricka-bruska-nozu--graef-chef--s-choice-cc-120-2/?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=css&utm_campaign=ZI+/+kategorie&utm_content=Elektrická+bruska+nožů,+GRAEF+Chef´s+Choice+CC+120
Pozorovatel Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 @JDenver pro ženu do kuchyně asi OK, ale jinak bych se na tyhle udělátka vykašlal. Pořádný nůž ti to akorát zničí. U každého potřebuješ brousit jinak a toho docílíš jedině ručně na kameni. Nic na tom není
Pozorovatel Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 A pokud jsi manuálně na tom fakt hodně špatně, že doma neposkládáš ani skříňku z IKEA, pak tohle ti pomůže nějaká sada Lánský nebo DMT atd. Třeba: https://www.mujnuz.cz/lansky-professional-kit-116/ https://www.mujnuz.cz/dmt-the-aligner-pro-kit-5398/
Pozorovatel Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Jinak já osobně používám už spoustu let tohle a nože jsou ostré jak břitva https://www.lidl.cz/p/parkside-brousek-2-v-1/p100391223#searchTrackingMasterId=Product.100391223&searchTrackingTitle=Brousek+2+v+1&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.100391223&searchTrackingQuery=brousek&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=1&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=CZ&list=search/brousek 1
Kasprik Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Předčasný Ježíšek. Mám rád jednoduché tvary a tento je pro mě ergononicky dokonalý. Velká radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
JDenver Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 před 14 hodinami, Pozorovatel napsal: A pokud jsi manuálně na tom fakt hodně špatně, že doma neposkládáš ani skříňku z IKEA, pak tohle ti pomůže nějaká sada Lánský nebo DMT atd. Třeba: https://www.mujnuz.cz/lansky-professional-kit-116/ https://www.mujnuz.cz/dmt-the-aligner-pro-kit-5398/ Moje chyba. Evidentně jsem neposkytl dostatek informací. Já používám kameny i diamant. Podle nálady a času. Tahle mašinka ale má být vánoční dárek pro člověka, který by si na Lanskym s největší pravděpodobností podřezal žíly. Proto jsem žádal o osobní zkušenost, jestli je toto použitelné a funkční či nikoliv. Za názor každopádně děkuji.
Pozorovatel Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 @JDenver chápu, já kdysi zkoušel něco podobného na vrtáky a tyhle rádoby automatické brusky dle mého nefungují, ale třeba je tahle konkrétní nějak líp vychytaná. Osobní zkušenost s ní nemám, ovšem jsem skeptický.
juk Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 před 6 hodinami, JDenver napsal: Moje chyba. Evidentně jsem neposkytl dostatek informací. Já používám kameny i diamant. Podle nálady a času. Tahle mašinka ale má být vánoční dárek pro člověka, který by si na Lanskym s největší pravděpodobností podřezal žíly. Proto jsem žádal o osobní zkušenost, jestli je toto použitelné a funkční či nikoliv. Za názor každopádně děkuji. Mám dlouholeté zkušenosti v širším okolí s ostřičem Fiskars. Pro samostatné seniory s problémy s jemnou motorikou (případně méně zručné) je funkční. Nepotřebuje nabíjet ani měnit baterky. Vnitřní brusné kotoučky jsou uložené rotačně, tak čepel tolik neničí. Malé loupací nože bez choilu s ostřím až do střenky nedokáže naostřit až k rukojeti. Fiskars to dělá i pro IKEA. Podobné myslím dělá i Victorinox. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.fiskars-online.cz/p/ostric-nozu-fiskars-roll-sharptm-cerny https://www.ikea.com/cz/cs/p/aspekt-brousek-na-noze-cerna-57145296/ 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se