... Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami před 16 minutami, zceyee napsal: No to je treba Koenig Arius. Neco co je tak drahy ze s tim nechces ani rezat a ukazujes to vsem kamaradum a vsichni do jednoho ti rikaji ze ses vul dat tolik penez za nuz. Ale pritom pokazdy kdyz to drzis v ruce tak si rikas ze je to dokonaly a ze to nikdy neprodas, protoze nic lepsiho proste neexistuje. No a na rezani si koupis Spyderco, treba Enduru nebo tak enco. Nakupovani to na nejakou dobu vyresi, protoze prece tech nozu se kteryma ani nechces rezat nebudes mit vic, to uz bys byl sberatel a to je jina hra. Pošli link na konkrétní model - letmým pohledem do nabídky na jejich stránkách mě nic nezaujalo. Nezajímají mě nože, se kterými bych ani nechtěl řezat (stejně, jako by mě nebavilo sbírat známky) - bez ohledu na jejich cenu. A lidmi, kterým bych měl předvádět "kdo z vás na to má?" se také neobklopuji.
Jarosla.v Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami před 26 minutami, zceyee napsal: Nakupovani to na nejakou dobu vyresi, protoze prece tech nozu se kteryma ani nechces rezat nebudes mit vic, to uz bys byl sberatel a to je jina hra. co dělá tahle věta v tomhle fóru, vlákně, vesmíru???? ledaže by tu byla z fóru……. moje zkušenost je, že když se do toho pustíš přestaneš řezat i s těma obyčejnejma, jelikož s tolika nožema prostě řezat nedokážeš…. 1 1
... Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami před 3 minutami, Jarosla.v napsal: co dělá tahle věta v tomhle fóru, vlákně, vesmíru???? ledaže by tu byla z fóru……. moje zkušenost je, že když se do toho pustíš přestaneš řezat i s těma obyčejnejma, jelikož s tolika nožema prostě řezat nedokážeš…. Přesně! U (kapesních) nožů mě baví jejich design, hravost, že si je můžu (barevně) spárovat s Casio-plastem, což pochopitelně nikdo neocení, protože hodinky pod rukávem a kudlu v kapse neuvidí - ale já o nich vím... Díky množství také odpadá starost s broušením; těch pár koleček "konzervační" klobásy pro tu radost se s nožíkem pomazlit je neotupí, naopak akviziční apetit udržuje stále ostře nabroušený... Knifestock je mi sympatický - proč mu nedat vydělat. Ale s těmi motivačními maily by mohli trochu přibrzdit, to zas jóóó! Objednávka potvrzena/odeslána... 1
... Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami Tedy abych byl přesný - objednávky; nakupuji přeci chytře! Že se mi ale ulevilo! A v pátek bude velký den. A slibuji! Přísahám!! Zaklínám se!!! Do vydání CoD: MW4 a následného zpruzení z veřejného masomlejnu při plnění úkolů sezóny: boha! ani z pazourku mrť, ani Mikov rybičku, ani obroušenou psí kostičku!!! Po duchovní silou překonané (af)éře přízemně materiálního sodomstva s CNC produkty nadále zdrženlivost, odříkání a rozjímání budou mne co atributy poletující jak holubičky kol náhnětku svědomstva pro dny příští zdobiti!!! 1
... Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mleli něco o prstíčcích co bůhvíkam strčí, a že zas prý hned půjdou... No k ručičkám GA-2000 by to celkem ladilo, ale na mě si nepřijdou!!! Pokud tu má někdo třeba Casio G-Shock DWE-5600CC-3ER...
maama Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Probírám šuplíkovky. Nemáte někdo nevyužitou brisa necker 70 scandi čepel? Já mám s plochým výbrusem, ale kvůli lepšímu najfu si asi neřízne. Scandi by se mi hodil, tak by byla možná výměna. K brise jsem si vyrobil takové ošklivé káčátko pouzdro, ale funkční, tak to nechci jen tak nechat ležet. Neprohodíme? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se