jankoxxx Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Mame tu prvu tohtorocnu novinku od Glycine. Podla mna celkom podarene, dokonca by som povedal, ze ma milo prekvapili.. Chvalim hlavne cifernik, ale potesia aj vhodne zvolene rucicky a cierna datumovka je detail ktory ocenim vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Me desne rusi ta ukousnuta 12 a 6. Zrak mi okamzite sjede tam a nic jineho nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Jako že se mě od Glycine pár kousků tedy líbí, tak tento model je ovšem velká nuda Tlačítka se k těm hubeňoučkejm ručkám vůbec nehodí, datumovka příšerně uložená, fakt divný, tam teďka v Glycine myslím šéfuje nějáká ženská né? To by odpovídalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 (upraveno) Souhlasím, zmrzačená 12 a 6. Celé to vypadá, jak nějaké domádo. Nezlobte se na mě, ale podle nových modelů soudím, že Glycine došel na konec cesty, nebo aspoň na rozcestí. Kdyby datumovka měla nějaký světlý podklad, tak se normálně sesypu... a pak, že jsou ženský kreativnější! P.S. Na pozici 12,3,6,9 jen samotné indexy- bez číslic, potom by to bylo super... Upraveno 28. března 2013 uživatelem GSIA79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Nehádžme zase všetko na ženskú, myslím, že o návrhu nerozhoduje len jeden človek a ešte k tomu pri splne mesiaca. Ale, Glysiňáci, tak amputovať číslice predsa nejde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Jaká ženská? A i kdyby to vymýšlelo stádo ženských... Combat chrono 3924 je jen lehce faceliftovaná reference 3869 - a líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Ale, Glysiňáci, tak amputovať číslice predsa nejde! Proč by ne... Co IWC Portugieser Chrono?Tady je to navíc plastičtější, bude to imho vypadat ještě přirozeněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 To áno, no mne však to vadí aj u IWC Portugieser...prím pre mňa je riešenie u Pilot Chronograph. Číslice seká aj JLC. Mne ani nejde o značku, ale o vizuál, jednoducho sa mi to nepáči, plastické pahýle..no neviem...inak samozrejme hodinky sú fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 (upraveno) Ta má poznámka o ženské, byla dost nadnesená. Dovedu si celkem dobře představit, jak takový vývoj probíhá. Většinou se dost čerpá z minulosti a ta je u Glycine opravdu bohatá. Glycine 3869 jsou krásné a je to také tím, že se tam nic neořezávalo. Navíc, jsou v nabídce chronoshopu za velmi příznivou cenu, tak neváhejte Glyciňáci... Já nemám škváru, začátkem roku jsem si koupil Combat 6 a teď kupuju Laco. Upraveno 28. března 2013 uživatelem GSIA79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 (upraveno) Za vlády pana Brechbühlera jsem Glycine hodně fandil, avšak jak čas plynul, přestal být pro mě zajímavý. Proč ? Tento model je toho důkazem. Nevím, jakým zásahem může být úmrtí starého pana Brechbühlera, který stál u kormidla mnoho, mnoho let. Říká se, že v posledních letech jeho života velela firmě jeho dcera Katherina. Nevím, nedokážu posoudit, u poradního stolu jsem neseděl. Jediné co vím, je to, že po jeho smrti, dcera Glycine hbitě prodala Altus Uhren Holding AG. Jakým směrem firma frčí vidíte patrně sami, někomu se modely líbí, někomu ne. Otázkou je, jaká skupina je v menšině. Otázkou také je, co by se stalo, kdyby je přestal prodávat Kubson, kolik bych jich pak bylo na fóru ? Osobně jsem se ztotožnil pouze s modelem GLYCINE Airman 1953 Vintage Limited Edition (KLIK) a to je pro mě sakra málo, dřív jsem nevěděl kam se podívat. V současnosti mě mohou zaujmout ještě leda tak variace na staré téma. Na modely vzniklé třeba před skoro dvaceti lety viz GLYCINE - AIRMAN SST 12 Version Milano ( obrázek dole).Závěr, který pro sebe mohu vyvodit, lze zcela lehce vyjádřit slovy Švejka "Marnost, jenom marnost a nic než marnost". Edit - lepší obrázek Upraveno 28. března 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 Snow: Airman 18 tě už jak vidím přešly? když si dám tento tvůj příspěvek dohromady s tím, o čem jsme se bavili, kdyžs je chtěl, fakt nevím, co si o tom myslet. Sem z toho naštvaný a smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 mozno tym chcel povedat, ze nove modely od Glycinu nemaju tie gule co mali stare, az na tu jednu vynimku Airman 1953 Vintage. S tym sa neda nic ine len suhlasit. mimochodom tie combaty tu uz niekde boli a nebyt tych usekanych 12 a 6, su to podla mna pekne hodinky - v pripade prijatelnej ceny aj odporucaniahodne. Glycine asi dava fotit hodinky tam kde aj Seiko - nazivo vyzeraju o triedu-dve lepsie ako na fabrickych fotkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Tuší tady někdo, proč v Glycinech skončila ETA 2801? To je skutečně větší zájem o automaty? Manuál Unitas mě nikdy moc nebral. Dávám přednost centrální vteřinovce a menším rozměrům samotných pouzder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 jestli chcete mít nějaký vliv na vzhled nových Airman 17, právě na Glycine facebooku probíhá "představení" nové verze a podle diskuse to vypadá, že tvůrci jsou otevření návrhům z publika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) Cerny datum. Edit: vidim, zes uz to tam psal. Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) na fejsbuku.. achjo. predpokladam ze angazovali agenturu ktora im to poradila. hodinky su fajn, pridavam sa k Bakerovi. na remen by som dal presitie s nadychom luminova zelenej, len tak jemne. a do balicka potom s presitim ako ma ta vintage neviemakosavolajajuvolamsrackova farba. ked uz limitka tak limitka Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 trochu bych se bal te kaucukove lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Ty jo, vypadají fakt dobře. S černým datumem to nebude mít chybu.Instante na zarostlého medvěda máš občas docela vkus kua jak obcas, co obcas - ja som zijuce stelesnenie dobreho vkusu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tak kukam na ten ich Fejsbuk a citam ze idu cpat eta 2893 aj do Airman 17??? Valgranges tam teda konci, ale stavim sa ze zlacnenie nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Ale inac to bola dobra firma, ten Glycine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se