zubovec Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Tak jsem vybral BREITLING SUPEROCEAN HÉRITAGE 46 CHRONOGRAPHE, ale ještě se rozhoduji pro barvu. Začátkem května pro ně jedu do Zlína. Poraďte s výběrem barevného provedení. Vlastním Raymond Weil Freelancer Black Chronograph (viz obrázek) a usoudil jsem, že potřebujou kvalitního bratra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 No to už se ty RW na ruku moc nedostanou. Každopádně vezmi komplet černý na meshi.
flivver Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Za mňa mesh, tá guma ich degraduje, je škaredá jak čert.
zubovec Odesláno 4. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Když na ně tak koukám, tak vypadají opravdu nejlépe, ještě bych přivítal nějaké zkušenosti s těmito hodinkami. Díky.
flivver Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Skúseností je tu popísaných dosť, napr. v http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/42-breitling/Ktosi sa myslím sťažoval, že ho nožičky režú do ruky, tak si daj pred kúpou pozor.
Návštěvník dlubix Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Já bych vzal především model bez chrona. Ale jinak určitě černý na meshi.
Mirek Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Černý už máš ty RW, vem modrý a samozřejmě na meši.
sery.vlk Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Černý cifr + mesh: jsou univerzálnější, mesh je zvedá o level výš, u modré riskuješ, že se časem okouká.
T1000 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 SOH je dobrá volba. U mě vítězí černá na meshi ikdyž ta modrá jim taky moc sluší. A opravdu chceš model s chronografem?
Moty Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Opravdu bacha na nožky, někde je zkus, já byl pro ně taky rozhodnutej, ve verzi bez chrona, protože velka vteřinovka je prostě super a nakonec jsem vzal Omega PO, protože mi líp sedly na ruku Nezvažoval jsi SOH 44 mm, to chrono mi přijde vyváženější černá, ale určitě na meshi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nebo pěkná limitka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nebo těch 46mm v bílé ať máš kontrast k těm RW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IntoPicture Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Já bych vzal ty, které se mně líbí nejvíc... Nebo si opravdu vezmeš barvu, kterou ti poradí někdo jiný?
Hasňa Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Teda, jeste bych s koupi hlavne pockal a nechal bych to ulezet. Pokud bych si mel vsadit, tak bych si vsadil na relativne brzky prodej po koupi, tak do pul roku. Ale to je jen takovy muj vnitrni pocit z techto hodinek. Rychle omameni, rychle omrzeni. IMHO.
zubovec Odesláno 5. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Díky za názory, mám čas do května, tak to ještě promysím, do Zlína zajedu a na místě vyzkouším. Myslím, že po vyzkoušení se mi bude rozhodovat lépe. Nakonec to může dopadnout tak, že se mi tam zalíbí a bude vyhovovat úplně něco jiného.
Onisau Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Rozhodně černý a bez chrona Co se týká jiných barev cifrů u klasických značek hodinek, tak mám dlouhodobě POCIT že jakmile se někdo nechá zlákat a koupí si cokoliv mimo černá, tak pak má problémy při následném prodeji. Je samozřejmě pár modelů, které musí být např. modré (jako příklad uvádím Monaco), ale jinak je prostě černá barva klasika už od dob Forda T Ale jak píšu, s těmi prodeji jiných než modrých verzí klasických modelů mám pocit, nedělal jsem žádný exaktní průzkum
Návštěvník kupec Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Ja by som prijal tie SOH 44 mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se