Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přidám první fotečky,moje víla po složení :notworthy:  :clap:  :notworthy: attachicon.gif

Wow, fucking hell... :flex: Bych chtěl hrozně rád vidět ten zadní tlumič v akci" Kdy vyjedeš?

Odesláno (upraveno)

Stačí odhodlání a kolo za 6 tisíc :D

To je teda dobrej blázen, klobouk dolů...šest dní cesta tam, dalších šest domů, to je tak vočvachtnout nohy a jet zpátky, třítýdenní dovolenou dneska jen tak někdo nedá :-D

Přidám první fotečky,moje víla po složení :notworthy:  :clap:  :notworthy:

Pěkný to máš, moc pěkný!

A tady něco na odreagování (.)(.)

http://vimeo.com/77502064

Upraveno uživatelem Mirek
Odesláno

Wow, ******* hell... :flex: Bych chtěl hrozně rád vidět ten zadní tlumič v akci" Kdy vyjedeš?

no vidím to asi zítra,dnes trénink tenis a zítra,sobota neděle to budu testovat

Odesláno

Nádhera, gratuluju. Přední vídle to je teda brutální zdvih - využiješ? Kola 26 ?

no kola jasně 26" obutí 2,25  RaRo Snake zatím bez mlíka,ale časem zkusím určo

ono je to dáno gemometrií rámu  minimálně 140 je třeba vidle,přeci jen to to AM kolo,takže vozím 150/140,kolo  je to děláno na normální ježdění zatím žádný vylomeniny neplánuju jezdit...zatím,uvidím co časem :lol2:

Hlavně jsem zvědavej na 2x10 jak se bude na tom jezdit,přeci jen z 3x10 to bude malinko jiný

Odesláno

ještě jinej pohled na vílu :photo:

attachicon.gifDSC_2402.jpg

Vypada to opravdu dobre. Gratulace, uzivej si jezdeni a hod nam sem obcas nejaky fotky z vyjizdky.

Razeni na brzdach bych chtel taky, na pristim biku chci jit do Sram a matchmaker.

Odesláno

Na 2x10 si zvyknes rychle. Pro me to vubec problem nebyl, na 3x10 jsem stejne moc predek neprehazoval.

no popravdě já taky u 3x10 nepoužíval nejmenší převodník takže jsem vlastně jezdil 2x10 :lol2: 

Vypada to opravdu dobre. Gratulace, uzivej si jezdeni a hod nam sem obcas nejaky fotky z vyjizdky.

Razeni na brzdach bych chtel taky, na pristim biku chci jit do Sram a matchmaker.

no pokusím se,na focení moc nejsem,foťák se mi sebou vozit nechce a ten co mám v mobilu stojí za prd

jj řazení na brzdách super věc,určo doporučuju je tam dát a taky zkus jak chodí Shimano a jak Sram,myslím že budeš překvapenej 

Odesláno

spineshank: nádhera...a zdvih jaxvina :-D tak at slouží. A jsem rád, za velikost 26´´  ;-)  :cheers:

díky chlape,o víkende bude nádherně tak se budem seznamovat s vílou pořádně :clap: 26" mi naprosto vyhovuje,29" pro mě ne-e a modní 27,5"jsem netestoval takže jak bude možnost něco zkusit určo testnu :eek: třebas podlehnu a přejdu na 27,5" :lol2: ,ale teď určo ne,to bych už nedal vidle+2x kola :cheers: 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...