obchodnik-o3 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Chlapi otazka.ake nohavice na zimu na bike? Nosievam Vertigo od Mortura, ale vcera (cca 4-5 stupnov tak dve hodiny jazda) mi bola uz fakt kosa.Vrstvy zatial nechcem.Uvazujem na niecim s eVent membranou, ale dam si poradit. dikJaro , ja nosim nohavice zn. Endura
Ondoni Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Můžu tady vznést dotaz na dětské kolo? Řeším ho pro mladou (5 let) a moc se neorientuju ve značkách. Zatím jsem jen zjistil, že by měla mít kola 16 palců a váhu ideálně pod 10 kilo. Nechci úplnou srajdu, bude dědit časem druhá mladá, takže aby to nějaký ten roček vydrželo. S cenovkou bych se rád dostal do 5K za funglovku. Jestli máte někdo podobné vybírání s pozitivním vysledkem za sebou, prosím o postřehy. Prodejci klidně SZ. Díky! Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem Ondoni
vzduch Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Nevím, jak je Mladá vysoká, ale v pěti letech mi už přijde 16ka malá. Naše Malá má 3,5 roku, jezdí na 16, ale vidím to jen na jednu sezonu. Mrkni třeba na toto http://www.cyklobazar.cz/inzerat/338602/author-cosmic-20-detske-kolo/. Dětských bazarovek bych se nebál.
spineshank Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Můžu tady vznést dotaz na dětské kolo? Řeším ho pro mladou (5 let) a moc se neorientuju ve značkách. Zatím jsem jen zjistil, že by měla mít kola 16 palců a váhu ideálně pod 10 kilo. Nechci úplnou srajdu, bude dědit časem druhá mladá, takže aby to nějaký ten roček vydrželo. S cenovkou bych se rád dostal do 5K za funglovku. Jestli máte někdo podobné vybírání s pozitivním vysledkem za sebou, prosím o postřehy. Prodejci klidně SZ. Díky!taky si myslím že 20" je ideální,vem ji sebou do obchodu aŤ si na to malá sedne
Bison Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Pro syna jsem loni kupoval Leader fox velikost 24, funglovku a tuším, že jsme se vešli do 5 400 za horáka (model Spider). Spokojený je on i já, žádný problém se zatím neobjevil a to jsme lesot najezili cca 700 km.
kupko Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Pro syna jsem loni kupoval Leader fox velikost 24, funglovku a tuším, že jsme se vešli do 5 400 za horáka (model Spider). Spokojený je on i já, žádný problém se zatím neobjevil a to jsme lesot najezili cca 700 km.Zdar sel bych do 20palcu do jara zase poroste poje ma 4 roky a jezdi na 16 jako diva pristi rok bude mit 20.http://www.mojekolo.cz/ctm-scooby-1.0-bila-modra-2014http://www.mojekolo.cz/felt-q20-r-cerna-2013tady i s odpruzenou ale moc pruzit nebude pod par kg :-) http://www.mojekolo.cz/felt-q20-s-bila-2014tak a neco echt :-) http://www.mojekolo.cz/ghost-powerkid-20-limegreen-blue-2015 Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem kupko
zarkow Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Chlapi otazka.ake nohavice na zimu na bike? Nosievam Vertigo od Mortura, ale vcera (cca 4-5 stupnov tak dve hodiny jazda) mi bola uz fakt kosa.Vrstvy zatial nechcem.Uvazujem na niecim s eVent membranou, ale dam si poradit. dikOd + 5°C do -3 °C vozím čapáky od Etape, na přední straně maji neprofuk membránu. Pokud je chladněji, přidám spodky. Poměr cena výkon dobrý, střihově mi sedí, takže spokojenost
financ Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Můžu tady vznést dotaz na dětské kolo? Řeším ho pro mladou (5 let) a moc se neorientuju ve značkách. Zatím jsem jen zjistil, že by měla mít kola 16 palců a váhu ideálně pod 10 kilo. Nechci úplnou srajdu, bude dědit časem druhá mladá, takže aby to nějaký ten roček vydrželo. S cenovkou bych se rád dostal do 5K za funglovku. Jestli máte někdo podobné vybírání s pozitivním vysledkem za sebou, prosím o postřehy. Prodejci klidně SZ. Díky!Šestnáctku jsme kupovali pro tříletou dceru, nejdřív pomocný kolečka, pak už bez nich. Pětileté bych doporučil dvacítku, bude to mít na dýl.V šestnáctce jsme nakonec vybrali Specialized Hotrock, váhově vycházel hodně dobře a cenově jsme se do pětky vlezli. Váhově je na tom dobře i Scott, jen byl tehdy cenově o dost výš. Ceny na novou sezonu nastudovaný nemám, myslím že poskočili všichni
bohus76 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Dcera má Author Cosmic http://www.detska-kola.net/produkt/author-detske-kolo-author-cosmic-20-matna-cerna-2015-2091 ,kupovali jsme jí ho nějak po pátém roku.na pohodu,hlavně už to má tenší pláště,dobře ovladatelné,rám hliník.
shotik Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Dneska jsem dostal nadeleno od zeny vybral jsem si ji a moc se mi libi. Na singltreky bude fajnova
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 predcasny vanoce? ja si musim pockat az na jeziska :-D :-D :-D
Donuts Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Nemáte ty děti nějaký velký? Malýmu jsou 4, měří 108cm a jezdí na 16" Specialized a pořád se mi to na něj zdá momentálně velký.
shotik Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Gustaf : nene , jen přirozeniny )
FrantisekH Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 tak mu potřes rukou a ať ještě dvakrát tolik trčí
Gustaf Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 tak dnes sem bajka vowapkoval, namazal retez a je pripravenej do servisu na rozborku a na udrzbu vidle. pak budu jezdit jen ve snehu, aby se neuspinil :-D
spineshank Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 tak dnes sem bajka vowapkoval, namazal retez a je pripravenej do servisu na rozborku a na udrzbu vidle. pak budu jezdit jen ve snehu, aby se neuspinil :-Dto já sem jen vytáhl ze světla baterky ,jinak mi furt stojí.....kolo samo
Klabrdon Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Kluci já chtěl vyjet včera po 14 dnech... sem se těšil jak malej. Tak sem se pěkně ustrojil,naladil, pak přijdu ke kolu a zadní kolo prázdný.Zkoušel jsem dofouknout a do toho mi začala ještě blbnout pumpa. Tak jsem naštvanej(spíš nasranej), kolo sundal, zkontroloval duši a našel malinkou dírku. Fajn, zalepim to.Vytáhl sem lepení a lepidlo bylo vyschlý! Jebat. Fakt mi nebylo přáno. Tak Snad dneska aspoň na chvilku :-)
Gustaf Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 zejtra ma bejt u nas slunecno..bohuzel sem v praci do tmy, takze nic. Proste ti nebylo prano :-D ja se tesim na svih,az nasnezí..jestli teda vubec :-D
Frantik Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Ja uz to nejak nedavam. jeste pred tydnem jsem dal asi třicku, ale uz se mi ten ledovej vzduch blbe dejchal. A vsude hroznej marast. Navic se neda ani moc pít, protoze z te ledove flasky je to vo hubu. Snad se otepli aspon na tech 5 stupnu a to uz pujde :-)
Doporučené příspěvky