Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdysi tu někdo doporučoval pláště na předek a zadek. Byly to racing Ralph? Díky, dneska jsem prorizl :-(

Racing ralph nebo rocket ron dozadu a nobby nic dopředu. Obojí v kevlaru :)

Odesláno

Kdysi tu někdo doporučoval pláště na předek a zadek. Byly to racing Ralph? Díky, dneska jsem prorizl :-(

Záleží, co jezdíš. U mě vpředu Rocket Ron, vzadu Racing Ralph, oba SnakeSkin... a dobrý :)

Odesláno

tak včera i dnes krásné poježděníčko,včera s kámošem dnes s mojí drahou :notworthy:

nějaký brodění proběhlo,voda v řece nádehrně teplá :clap:

obejvili jsme i novou hospůdku s cukrárnou a vybornej dezertík ke kávě :notworthy:

post-12267-0-91176100-1437936016_thumb.jpg

post-12267-0-30677300-1437936040_thumb.jpg

post-12267-0-99042600-1437936107_thumb.jpg

post-12267-0-50050300-1437936249_thumb.jpg

post-12267-0-76276000-1437936288_thumb.jpg

Odesláno

Dneska 96 km na silničce. Nejdřív 60 km po rovině v silném protivětru, potom 36 km přes České středohoří už tam tolik nefoukalo, za to to bylo nahoru dolu. Docela jsem si máknul.

Odesláno

Včera jsem celej den makal, abych mohl dneska na vyjížďku a nakonec se zadařilo. 58 km v CHKO Křivoklátko a Povodí Kačáku (západně kousek od Prahy), nastoupanejch bezmála 1300 m. V lese bylo trochu namoklo a bláto, takže jsem si trochu připadal jako tatínek ve filmu Obecná škola, blatníky jsem samozřejmě nechal doma. Z biku to za chvíli opadalo, ze mě bohužel ne :shutup: . Jeden defekt, takže byl aspoň čas si chvilku vydechnout :lol2: . Utíkalo to sice málo, ale po dvou dofukováních za hodinu jsem překonal svou lenost a jal jsem se lepit. Po měsíci neježdění jsem po příjezdu na základnu docela cejtil nohy a taky pr.el se bude asi zejtra ještě hlásit :lol2: . Ale fantastickej relax a výplach mozku ...

post-35863-0-66410700-1437947008_thumb.jpg

Odesláno

58 km v CHKO Křivoklátko a Povodí Kačáku (západně kousek od Prahy), nastoupanejch bezmála 1300 m.

Ty wogo :eek:

Hodo , klobouk dolů. Takováhle "vyjížďka",tak to by bylo asi moje poslední vystoupení :lol2:

Odesláno

58 km v CHKO Křivoklátko a Povodí Kačáku (západně kousek od Prahy), nastoupanejch bezmála 1300 m.

Hodo , klobouk dolů. Takováhle "vyjížďka",tak to by bylo asi moje poslední vystoupení :lol2:

Odesláno

Krasny fotky mate, ta cerna silnicka je moc pekna, o RB plati to same a ten Spinuv show bike no comment, krasa:) Poya, mas paradni okoli na bike.

tl

Odesláno

Tak přesně tohle samý mě napadlo včera v několika stoupáních, který jsem předtím vždycky jezdil opačným směrem, tedy dolů, což bylo lepší ;) . A po příjezdu domů se mi trochu podlamovaly i nohy :D . Akorát budu muset asi opravdu řešit to koleno, byť mě v něm nebolí, dnes po ránu jsem zjistil, že z vnější strany se objevila modřina a rozhodně jsem se nikde nemajznul :wacko: .

Krasny fotky mate, ta cerna silnicka je moc pekna, o RB plati to same a ten Spinuv show bike no comment, krasa:) Poya, mas paradni okoli na bike.

tl

Mně se na RBčku vždycky líbil ten jednoduchej design z lešenářskejch trubek :D . Krom toho jsem docela patriot, takže třebas i hadry mám od Kalase. Kupoval jsem ho asi před 4 lety, kdy jsem na kole předtím neseděl bezmála 30 let a nechtěl jsem za bike vyhazovat nehorázný peníze, když jsem nevěděl, jestli mě to vlastně bude bavit. Jsem ale dost spokojenej, trochu sice pokukuju po fullu, ale na můj roční počet odjetejch kilometrů to asi nemá valnýho smyslu.

Odesláno

Mě překvapuje, že většinou vozíte na kole 1 flašku. Já na kole strašně chlastám Když je teplo tak přibližně na 60 km vypiju obě flašky.

Když jedu na XC tak někdy i dřív.  

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...