kupko Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 prej jsou dobrý i nějaký ForceGustaf force nic moc :-( ja vozim cratoni futura a jsou super
matt81 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 vdaka lesakom ktory zvazali drevo po lesnom chodniku a samozrejme ho nechali za zakrutou spolu s pekne vyhlbenymi stopami od ich tahania v kombinacii s cca 30cm nanosmi uplne vysusenej hliny som si to ustlal v 45kmh rychlosti...vysledok vsak nadmieru "uspokojivy"...iba v ramci normy zodrete lave rameno, bok a koleno + na biku odtrhnuty uchyt na Garmin. jedine stastie ze som "lahol" do makkeho
Gustaf Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 vdaka lesakom ktory zvazali drevo po lesnom chodniku a samozrejme ho nechali za zakrutou spolu s pekne vyhlbenymi stopami od ich tahania v kombinacii s cca 30cm nanosmi uplne vysusenej hliny som si to ustlal v 45kmh rychlosti...vysledok vsak nadmieru "uspokojivy"...iba v ramci normy zodrete lave rameno, bok a koleno + na biku odtrhnuty uchyt na Garmin. jedine stastie ze som "lahol" do makkeho tohle je jejich specialita...taky mě serou, s tím jak ničí stezky. tak hlavně že si OK kupko: já nevím, já nosim obyc z lidlu za 99kc to jsemnjen někde vyčetl. nebo prej v decatlonu máj slušný, za dobrý prachy
notabene Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Díky za radu na povolení bot, občas mi mravencila levá noha, myslel že problém je jinde, včera jsem zkusil povolit boty a super :-)
Poya Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Kluci poraďte prosim brýle, dočetl jsem se o fotochromaatickaych, ale ty nejsou do žlutá pri zařazené počasíDikyVozím Tifosi Tyrant 2.0 s fotochromatickými zorníky (High Speed Red Fototec) a spokojenost. Reagují rychle (5-6s) a zabarvení do červena je ok.
Poya Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Teď se 14 dní na bajk nedostanu, tak aspoň dnes rychlých 42km a 1100m nahoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&v=5ud5T5I4XcA
spineshank Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 já po dvou dnech ježdění a pečení v autě a návštěvách dnes vyrazil s mojí drahou,dojeli jsme zaparkovali auto,pak jen převléct,namíchat ionťák,dnes jsem vytáhl i 3 l Osprey a vyrazili jsme...no prvních cca 30km naprostá paráda,ale pak venku jak v prádelně,že jsem takhle slitej snad na biku ještě nebyl,takže ten konec se jel malinko na morál ...fakt pekelný teplo a dusno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Kluci poraďte prosim brýle, dočetl jsem se o fotochromaatickaych, ale ty nejsou do žlutá pri zařazené počasíDikyvozím od letoška UVEX Brýle Sportstyle 700 Vario black a jsou opravdu super,jezdím s něma samo přes den,ale i když se vracíme okolo 22 hod po tmě pořád na očích a jedu...takže si troufám říct do jakýchkoliv světelných podmínek
Frantik Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Taky mam Uvex, se třemi druhy skel a jsou super.
Dali Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Víkend v Krušných horách. Silnička kombinovaná se sběrem borůvek s mojí drahou.Kdo pozná co je za kopec na fotce?
moco Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Šetříte se v těch vedrech nebo jezdíte normálně jako vždy? Ja teda na vedro nehledím, protože moje filozofie říká, že po každém výjezdu v takovém vedru mě to posune výkonnostně dál.Včera 70km (Olomouc-sv.Kopeček-Jívová-Hrubá Voda-Olomouc), byla to makačka, zrovna kolem oběda jsem šlapal pěknej randál do kopce, ale doma jsem měl dobrej pocit na těle i duši a osvěžení zařídil jeden s několika brodů, ve kterém jsem se vymlel.Sportu zdrarPs: foto je ilustrační, včera nebyla síla fotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem moco
notabene Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Jezdím obden, horko mi kupodivu nevadí. Snažím se být co nejvíc v lese.
roura74 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Jaká je pravděpodobnost, že dvě jízdy po sobě bouchnete gumu? Po druhé naštěstí až u baráku po 60 km. Sent from my iPhone using Tapatalk
Michelin Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Nekdy to holt nejde no.moco: myslim, ze se snazim jet furt stejne, ale v realu to bude asi slabsi
spineshank Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Jaká je pravděpodobnost, že dvě jízdy po sobě bouchnete gumu? Po druhé naštěstí až u baráku po 60 km. Sent from my iPhone using Tapatalksi píchl duši nebo řízl plášť??
moco Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) OT: Neválí se náhodou někomu doma nějaké zbytečné samolepky CANYON? Kdyz tak SZ. Díky Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem moco
Dali Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 to corve Přesně. Kopec z Klášterce na Měděnec 10 km čístý dřiny, za to ten nádherný pocit na Měděnci. Obráceně to jde trochu líp. :-)
roura74 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 si píchl duši nebo řízl plášť??V sobotu proseklej plášť, dnes přecvaklá duše. Když se daří tak se daří.
Doporučené příspěvky