Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

vdaka lesakom ktory zvazali drevo po lesnom chodniku a samozrejme ho nechali za zakrutou spolu s pekne vyhlbenymi stopami od ich tahania v kombinacii s cca 30cm nanosmi uplne vysusenej hliny som si to ustlal v 45kmh rychlosti...vysledok vsak nadmieru "uspokojivy"...iba v ramci normy zodrete lave rameno, bok a koleno + na biku odtrhnuty uchyt na Garmin. jedine stastie ze som "lahol" do makkeho :furious:   

Odesláno

vdaka lesakom ktory zvazali drevo po lesnom chodniku a samozrejme ho nechali za zakrutou spolu s pekne vyhlbenymi stopami od ich tahania v kombinacii s cca 30cm nanosmi uplne vysusenej hliny som si to ustlal v 45kmh rychlosti...vysledok vsak nadmieru "uspokojivy"...iba v ramci normy zodrete lave rameno, bok a koleno + na biku odtrhnuty uchyt na Garmin. jedine stastie ze som "lahol" do makkeho :furious:

tohle je jejich specialita...taky mě serou, s tím jak ničí stezky. tak hlavně že si OK ;)

kupko: já nevím, já nosim obyc z lidlu za 99kc :D to jsemnjen někde vyčetl. nebo prej v decatlonu máj slušný, za dobrý prachy

Odesláno

Kluci poraďte prosim brýle, dočetl jsem se o fotochromaatickaych, ale ty nejsou do žlutá pri zařazené počasí

Diky

Vozím Tifosi Tyrant 2.0 s fotochromatickými zorníky (High Speed Red Fototec) a spokojenost. Reagují rychle (5-6s) a zabarvení do červena je ok.

Odesláno

já po dvou dnech ježdění a pečení v autě a návštěvách dnes vyrazil s mojí drahou,dojeli jsme zaparkovali auto,pak jen převléct,namíchat ionťák,dnes jsem vytáhl i 3 l Osprey a vyrazili jsme...no prvních cca 30km naprostá paráda,ale pak venku jak v prádelně,že jsem takhle slitej snad na biku ještě nebyl,takže ten konec se jel malinko na morál :lol2:...fakt pekelný teplo a dusno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kluci poraďte prosim brýle, dočetl jsem se o fotochromaatickaych, ale ty nejsou do žlutá pri zařazené počasí

Diky

vozím od letoška UVEX Brýle Sportstyle 700 Vario black a jsou opravdu super,jezdím s něma samo přes den,ale i když se vracíme okolo 22 hod po tmě pořád na očích a jedu...takže si troufám říct do jakýchkoliv světelných podmínek :notworthy: 

roooolki_3195_okulary_uvex_sportstyle_70

Odesláno

Víkend v Krušných horách. Silnička kombinovaná se sběrem borůvek s mojí drahou.

Kdo pozná co je za kopec na fotce?

Odesláno (upraveno)

Šetříte se v těch vedrech nebo jezdíte normálně jako vždy? Ja teda na vedro nehledím, protože moje filozofie říká, že po každém výjezdu v takovém vedru mě to posune výkonnostně dál.

Včera 70km (Olomouc-sv.Kopeček-Jívová-Hrubá Voda-Olomouc), byla to makačka, zrovna kolem oběda jsem šlapal pěknej randál do kopce, ale doma jsem měl dobrej pocit na těle i duši a osvěžení zařídil jeden s několika brodů, ve kterém jsem se vymlel.

Sportu zdrar

Ps: foto je ilustrační, včera nebyla síla fotit

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Jaká je pravděpodobnost, že dvě jízdy po sobě bouchnete gumu? Po druhé naštěstí až u baráku po 60 km.

7f8a582c2e1e9c361891c810b7782b96.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jaká je pravděpodobnost, že dvě jízdy po sobě bouchnete gumu? Po druhé naštěstí až u baráku po 60 km.

Sent from my iPhone using Tapatalk

si píchl duši nebo řízl plášť??

Odesláno (upraveno)

OT: Neválí se náhodou někomu doma nějaké zbytečné samolepky CANYON? Kdyz tak SZ.

Díky

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

to corve  Přesně. Kopec z Klášterce na Měděnec 10 km čístý dřiny, za to ten nádherný pocit na Měděnci. Obráceně to jde trochu líp. :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...