Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem dal svůj tradiční okruh s pivkem na Rabštejně. Po bouřce byl skvělej vzduch a poprvé jsem se dostal pod 2h:20min a to rovnou na 2:07. Jelo se úplně skvěle. Na Ráblu parkovala čtyřka cyklistů a jeden měl nádhernou 26" od Morati. To už se dnes moc nevidí.

Odesláno

Právě mi nad barákem proletěl vrtulník a vyrazilo auto horské služby, někdo má 100 bludišťáků . . .

dávejte na sebe bacha

Pokud si na sebe začneš dávat bacha, přestaneš žít, takže bacha na to :-)

Odesláno

Tak včera pěkných 27 km podél Jizery, posledních cca 5 km silena prutrz a jízda v kaluzich, pri brzdění sem mel zkus jak parní lokomotiva.

Jakou používáte appku ze mate i graficky profil jízdy, diky

791088d5f1e091bc2edbb3fa7a1ebd97.png

e14ad66f141640a8f0fe14cfdc552004.jpg0645924c28b2d97d5f0d953ee0b44a0e.jpga236f3d4f893e6a576b496f6d5a01a72.jpge57e4e0aed862c8c9736249b6d8ae2ad.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Tak si musím dať chvíľku od bycikla pauzu.Minulí štvrtok ma zostrelil srnec.Mal som šťastie.Parožkom sa mi trafil len do ruky.Letel som krásne vzduchom.Najlepšie sú tie zážitky potom z nemocnice a od praktika.Na úrazovke mi to zošili.Po pár hodinách som išiel za svojim obvoďákom že mám problém a potrebujem tetanovku a že ruka čoraz viac opúcha.Odpoveď znela na tetanovku príďte za týždeň nemám vakcínu.A na ruku si dajte ľad a kúpte si niečo od bolesti.To bolo vo štvrtok.V piatok som na ruku už nedal ani hodinky.v sobotu som to vzdal a išiel na pohotovosť.Oznámili mi po odbornom prehmate dlane že tam mám asi infekciu.Predpísali antibiotiká zafáčovali a poslali domov.Každý druhý deň chodím na prevezi.Ruka je stále spuchnutá a nemožem hýbať dvoma prstami.Povedali mi že to kvoli tej opuchline.Čakám koho kedy napadne ma poslať na rentgén.asi si ho budem musieť zaplatiť.Tak si dajte v prírode na seba pozor.Lesná zver je agresívna.

Odesláno

Správně, tyhle přemnožení agresoři by měli být posláni ke mě do chlaďáku a nasledně zkonzumováni se zelím, mňam :)

Tak ať se to hojí!

Ale fuj pane šéf/a to se u vás tak dobre vaří /srnec a zelí to ať si nechá až ho sestřeli divočák
Odesláno

Dobře, tak na smetaně, špikovanej domacim uzeným bůckem ;)

Tak to by za držkopád stálo

Odesláno

Zase jsem dnes v lese potkal dva motohoubaře. Ty hovada by nejraději sbírali houby jen z okýnka. Není vyjížďka v lese abych uprostřed lesa nepotkal auto. Brzo ráno už mám radši v lese zaplý blikačky aby mě nějakej idiot nesejmul.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak ja balim batoh zítra ráno v 5.30 start Lysá hora tam a zpátky asi 170 km na bajku už se tesim :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Tak pěkně to nafoť a už se těším na report :-) Jo a prosím tě, bez bludišťáků...

Odesláno

Tak ja balim batoh zítra ráno v 5.30 start Lysá hora tam a zpátky asi 170 km na bajku už se tesim :-)

tak to bude super švih...taky se těším na fotky. to už je slušná porce kilaku...
Odesláno

Report i fotky budou bludištaka snad žádného nedostanu :-) tak banány nejakej gel a tyčinka zabaleny kolo serizene, namazane doufám že nebude pršet :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...