Bob Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Ja dal dnes poprve 37 Km s naslapy, a v pohode, i takova lemra jako ja to dala bez padu :-)Jede to teda o dost lip
roura74 Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Ja dal dnes poprve 37 Km s naslapy, a v pohode, i takova lemra jako ja to dala bez padu :-)Jede to teda o dost lipNeboj, pád dřív nebo později přijde. ;-)
Bob Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Ja vim, ale zatim si rikam ze je to fajn :-))Ale jezdim rekreacne, zadny tereny tak je mam zatim dost povoleny, je ale pravda ze v kopci jsem podradil a jedna noha se vypla a hned zapla, budu muset dotahnout lehce .. jak moc to mate utazeny?
kupko Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Tak dneska Beskydy pokořeny vrchol Ondřejníku Skalka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Bob Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Ja tak 30-40% Zitra trosku utahnu a uvidim :-)
roura74 Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Ja tak 30-40% Zitra trosku utahnu a uvidim :-)Ze začátku moc nedivoč. Nech to pár vyjížděk volný a pak přitahuj. Není nic jednoduššího než mít malej imbus v kapse a cestou experimentovat.
Bob Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Jo vezl jsem radsi imbusy, klic a normalni slapky s sebou
Jiřina Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Dnes to zase bylo super . V 6.30 odjezd Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Jiří super ja dneska vyjel v 7 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jiřina Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Tamze podobně Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Pekne kluci. Ja startoval zase v sest a jezdil asi ctyri hodky terenem. Pecka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Moc pěkný kluci fotky,já včera totálně zmoknul, naštěstí při cestě už zpět. Kola jsem měl jak na fatbiku. ..tak to bylo obalené blatem. Dnes tady brutální slejvak tak čekám jestli se to umoudri.
Gustaf Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Pekne kluci...hezky fotky. Co se týká nášlapu, máte vozit šlehace a máte po prdeli s nějakým nastavováním :D
Bob Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Tak jsem udelal dnes divadlo, nastesti me videla jen pritelkyne, klasicky po stoupani na rovince rikam zastav dame pauzu, dojel jsem ji, vycvakl pravou a pomalucku jsem se slozil do leva, mohla se potrhat. Mam jen spinavy rukavice a modrinu na stehne jak na nej lehlo kolo, trvalo mi asi 2 minuty se z ty pozice dostat. Ale jinak jsou skvely Dali jsme jen 25, strasne jsme zmokli tak jsme to otocili k baraku ve 2/3 trasy
shewcza Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Dnes jsme vyjeli poprvé a zjistil jsem, že není fyzička :-/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Asi si nakonec koupím tu helmu. Na dnešní kroupy by se hodila :-)Včera jsem zmokl, min. neděli lehce a dneska jsem byl úplně "durch", takže po 15-20 km jsem mohl jít na vlak zpět domů :-(Na druhou stranu, super pocit jezdit bez výčitek těma nejhlubšíma kalužema plnou rychlostí bez výčitek svědomí :-)
biknik Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Včera jsem razil mrknout po delší době za lidičkama, co jsme společně jezdívali na lezenice, na "otevírání skal" (Sokolčí), ovšem většinu času jsem strávil v autobusových zastávkách za bubnování deště. Ale na etapy jsem dorazil a docela suchý i zpět do ČB. Prostě romantická vyjížďka na novém kole.Dnes dopoledne jsem už skoro vyrážel - chcáč. Druhý pokus po dvou hodinách taky nevyšel, to už jsem byl chvilku venku a provazy tak zpět a hurá třetí pokus klapl a v šest hodin jsem se konečně nadrženě vyrazil trochu protáhnout.Jsem spokojen. Byl to hezký nevyzpytatelný víkend.
jhonzatko Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Chlapi, jen koukám a tiše závidím, že máte takového prostoru. Já bych rád, ale rodina mě nepustí a tak jen občas na skok. Nicméně pořád lepší než nic Není tu náhodou někdo z okolí Prokopáku, kdo by sem tam vyrazil? Jezdit sám není úplně ono ...
Doporučené příspěvky