Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sakra, nemáte odkaz na tabulku foukání vidle Fox 32 Evolution Float CTD FIT 27.5, 140mm? Někam jsem to zašil a na netu je to nějaký zmatený, našel jsem tři a v každé jiné hodnoty :-(

Odesláno

Sakra, nemáte odkaz na tabulku foukání vidle Fox 32 Evolution Float CTD FIT 27.5, 140mm? Někam jsem to zašil a na netu je to nějaký zmatený, našel jsem tři a v každé jiné hodnoty :-(

nafoukej to podle sagu, ne? A tabulka bejva nalepena na vidli
Odesláno

Právě že jsem to foukal kousek pod hodnotu tabulky a bylo to super, SAG je zbytečně komplikovaný :-) Tabulka pryč, dostal jsem ji k vidli tak si asi zavolám o novou....tabulku mám přímo na kole pouze pro Dyad. Nevím proč to hňupy nelepí na vidli třeba jako Rock Shocks.

Odesláno (upraveno)

Nemáte tip na ubytování na Smrku ? Jedeme tam teď od čtvrtku s kamarádem a zrovna vybíráme, ono je to stejně dost plné, takže spíše vezmeme to co bude :)

EDIT: přeloženo do češtiny, jsem fakt autista .... :D 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Caute,

o vikendu jsme byli u Znojma na kolech a nejake kur.vy zkur.vene nam vybraly kolovnu, s prosbou o pripadnou pomoc/pozornost/obezretnost se obracim i zde.

Vzali tyto 2 kola:

1. RB IQ29, ram vel.XL, barva brutal finish+ cerna kyvka, custom stavba, sn:4Q19XL9/13T43132286

info zde: http://www.bike-forum.cz/foto/detail/640-rb-iq-29-2014

2. Focus Donna HT, ram vel.15,5"

diky, pripadna odmena jista

D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Caute,

o vikendu jsme byli u Znojma na kolech a nejake kur.vy zkur.vene nam vybraly kolovnu, s prosbou o pripadnou pomoc/pozornost/obezretnost se obracim i zde.

Vzali tyto 2 kola:

1. RB IQ29, ram vel.XL, barva brutal finish+ cerna kyvka, custom stavba, sn:4Q19XL9/13T43132286

info zde: http://www.bike-forum.cz/foto/detail/640-rb-iq-29-2014

2. Focus Donna HT, ram vel.15,5"

diky, pripadna odmena jista

D

Viděl jsem tu diskuzi na B-F. Škoda kol, ty už budou nejspíš někde rozebraný. Snad to pokryje pojistka toho penzionu.

Odesláno

Dneska mě pěkně vyplašil divočák v Pomoraví. Vůbec jsem si ho nevšimnul a vyskočil až jsem byl tak 3-4 metry od něj. Naštěstí byl víc připosranej než já a upaloval pryč. Ale leknul jsem se brutálně, by to pěknej macek.

Odesláno

Dneska mě pěkně vyplašil divočák v Pomoraví. Vůbec jsem si ho nevšimnul a vyskočil až jsem byl tak 3-4 metry od něj. Naštěstí byl víc připosranej než já a upaloval pryč. Ale leknul jsem se brutálně, by to pěknej macek.

Taky jsem jednoho potkal. Mam ho plnej mrazak 27311b631afe5209ce7473244e68ad2e.jpg

Mira Tapatalk

Odesláno

Nemáte tip na ubytování na Smrku ? Jedeme tam teď od čtvrtku s kamarádem a zrovna vybíráme, ono je to stejně dost plné, takže spíše vezmeme to co bude :)

EDIT: přeloženo do češtiny, jsem fakt autista .... :D 

Zkus Ludvíkov pod Smrkem - www.smrk.eu
Odesláno (upraveno)

Sem zvedav, kam se případ vyvine, ale s 0,3 bych nedychal a šel na krev, uz vubec ne nekde v lese ktera je buhvi koho... Ale se zlomenym kotníkem čert ví... Ale stejne je to prasarna, bracha ti se zrakvi v lese a cajti nabehnou.... ja si dam 30 km na kole, nekde si dam pivo (na kole kofolu fakt ne, dyt kurva zas pojedu dve hodiny, mam pohyb, dyt to pivo ani nepoznam)... Policajt stoji na konci cyklostezky a tady typci jezdi mezi hospodama autem a za sobotu udelaj klidne 3-4 hospody a najedou 50 km

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Pokud vím, tak se při správním řízení odečítá 0,24 promile od zjištěné hodnoty tzn. že měl jen 0,06 a to je ještě jakási přirozená fyziologická hladina alkoholu v těle, která se zohledňuje, ale výši nevím :whistling:

Odesláno

Vůbec si nedokážu představit si v létě nedat na kole pivko, stejně tak v zimě na lyžích. V Itálii nám každoročně pomáhají carabinery z hospody dojet bezpečné při zavírače dolů a je při tom halda srandy :-) U nás prostě klasická buzerace....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...