Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Po delší době jsem opět vytáhl můj starý bike. Důvodem byl především fakt, že jsem se rozhoupal vyměnit původní sedlo Fizik Gobi za Fizik Tundra. Sice zůstal čas jen na dvouhodinovou vyjížďku, a ještě k tomu přes pravé poledne (...), ale dobré něco než nic.

post-3892-0-07299000-1501517593_thumb.jpg

post-3892-0-55338000-1501517594_thumb.jpg

post-3892-0-24004700-1501517596_thumb.jpg

post-3892-0-09773600-1501517597_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super Jarret, bylo to jedno mých prvních kol v ČR po návratu a velmi rád na něj vzpomínám :-) Pevné vidle jsem ohnul hned první měsíc, vyměnil a poté si s ním užil haldu zábavy. Nedělala to Tatra Kopřivnice jeden čas?

Výroba, respektive montáž, byla v areálu Tatry, firma se jmenuje BikeFun Int. :)

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem, že jsi větší raubíř :-)

Tož já si to taky myslel. Proto jsem vyměnil Spešla FSR 100/100 za Pitch a upravil ho na 160/150 abych s nim pak jezdil do práce a z práce a na trail se. dostal jednou. Navíc věřím že ten Neuron bude super i na trailíky :-) Na nějaké polety už jsem starý

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Tož já si to taky myslel. Proto jsem vyměnil Spešla FSR 100/100 za Pitch a upravil ho na 160/150 abych s nim pak jezdil do práce a z práce a na trail se. dostal jednou. Navíc věřím že ten Neuron bude super i na trailíky :-) Na nějaké polety už jsem starý

Jasný, já už jsem také hodně polevil, nejsme nesmrtelní a navíc tu už musíme být pro ostatní. Vybral jsi dobře, kola Canyon jsou super a značka je mi sympatická....tak a teď už to krásné čekání na krabici :-)

Odkaz ke komentáři

Jasný, já už jsem také hodně polevil, nejsme nesmrtelní a navíc tu už musíme být pro ostatní. Vybral jsi dobře, kola Canyon jsou super a značka je mi sympatická....tak a teď už to krásné čekání na krabici :-)

Při tom krásném čekání jsem malém dostal infarkt :D ale dorazila, v 8 večer, ale dorazila :D

Odkaz ke komentáři

To je smršť příspěvků.

Dnes jsem si dal souboj s vedrem a větrem, po dovči první den po práci. Bylo z toho 101 km Pomoravím, ale fakt na hraně. Nějak mi to nejelo. A vlastně ani fotku jsem neudělal. Teď jsem si dal v hospodě pět piv na doplnění tekutin a už je mi fajn. Zítra asi nevyjedu a počkám si až na středeční mega vedro.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...