African Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Canyon Neuron 6.9 a barvu šedou. Takže full 120/110 na 29"Myslel jsem, že jsi větší raubíř :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Po delší době jsem opět vytáhl můj starý bike. Důvodem byl především fakt, že jsem se rozhoupal vyměnit původní sedlo Fizik Gobi za Fizik Tundra. Sice zůstal čas jen na dvouhodinovou vyjížďku, a ještě k tomu přes pravé poledne (...), ale dobré něco než nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tak pět let jsem se podílel na vývoji Superior kol, zamáčknul jem úplně slzu ... nápad použít SUP, místo Superior je ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tak pět let jsem se podílel na vývoji Superior kol, zamáčknul jem úplně slzu ... nápad použít SUP, místo Superior je ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Super Jarret, bylo to jedno mých prvních kol v ČR po návratu a velmi rád na něj vzpomínám :-) Pevné vidle jsem ohnul hned první měsíc, vyměnil a poté si s ním užil haldu zábavy. Nedělala to Tatra Kopřivnice jeden čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tak za červenec jsem najel 600 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Super Jarret, bylo to jedno mých prvních kol v ČR po návratu a velmi rád na něj vzpomínám :-) Pevné vidle jsem ohnul hned první měsíc, vyměnil a poté si s ním užil haldu zábavy. Nedělala to Tatra Kopřivnice jeden čas?Výroba, respektive montáž, byla v areálu Tatry, firma se jmenuje BikeFun Int. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Myslel jsem, že jsi větší raubíř :-)Tož já si to taky myslel. Proto jsem vyměnil Spešla FSR 100/100 za Pitch a upravil ho na 160/150 abych s nim pak jezdil do práce a z práce a na trail se. dostal jednou. Navíc věřím že ten Neuron bude super i na trailíky :-) Na nějaké polety už jsem starý Upraveno 31. července 2017 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tož já si to taky myslel. Proto jsem vyměnil Spešla FSR 100/100 za Pitch a upravil ho na 160/150 abych s nim pak jezdil do práce a z práce a na trail se. dostal jednou. Navíc věřím že ten Neuron bude super i na trailíky :-) Na nějaké polety už jsem starýJasný, já už jsem také hodně polevil, nejsme nesmrtelní a navíc tu už musíme být pro ostatní. Vybral jsi dobře, kola Canyon jsou super a značka je mi sympatická....tak a teď už to krásné čekání na krabici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Jasný, já už jsem také hodně polevil, nejsme nesmrtelní a navíc tu už musíme být pro ostatní. Vybral jsi dobře, kola Canyon jsou super a značka je mi sympatická....tak a teď už to krásné čekání na krabici :-)Při tom krásném čekání jsem malém dostal infarkt ale dorazila, v 8 večer, ale dorazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Já furt kouká na jejich stránky a hypnotizuji aby se změnil stav objednávky. Jsem to hned zaplatil kartou a na faktuře mám odeslání 31.7.-4.8. tak doufám že to proběhne co nejdříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tak pět let jsem se podílel na vývoji Superior kol, zamáčknul jem úplně slzu ... nápad použít SUP, místo Superior je ode mě Tak to musis znad Hada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Cely den jsě nemohl a navic bylo strasne vedro. Takze vyjezd tesne pred sedmou. Super to bylo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 To je smršť příspěvků. Dnes jsem si dal souboj s vedrem a větrem, po dovči první den po práci. Bylo z toho 101 km Pomoravím, ale fakt na hraně. Nějak mi to nejelo. A vlastně ani fotku jsem neudělal. Teď jsem si dal v hospodě pět piv na doplnění tekutin a už je mi fajn. Zítra asi nevyjedu a počkám si až na středeční mega vedro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) To Jiřina: Máš ty fotky poslední dobou nějaký bledý bez nálady..tam máš nějaký filtr nebo? Vždycky jsi tak hezky fotil :-) Upraveno 31. července 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tak pět let jsem se podílel na vývoji Superior kol, zamáčknul jem úplně slzu ... nápad použít SUP, místo Superior je ode mě Tomu kolu to sedí, dnes už je "SUP" zažitý pojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 (upraveno) A abych nebyl OT, taky jsem o vikendu vytahnul starecka... Opatrnych 25km, abych mu/si neublizil Upraveno 1. srpna 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Venku je teda hnus, mimo les to je výheň pekelná ale i tak jsem si dal dopo krátké trhnutí nohou a naškubané skóre na koloběžce za červenec mě potěšilo, předsevzetí bylo 310km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 To Jiřina: Máš ty fotky poslední dobou nějaký bledý bez nálady..tam máš nějaký filtr nebo? Vždycky jsi tak hezky fotil :-)No jo no. Mam tam filtr. Tato je bez Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 (upraveno) No jo no. Mam tam filtr. Tato je bez Sent from my iPhone using TapatalkZa mě mnohem lepší, ale je pravda že nejsem žádný fotoexpert :-) Upraveno 1. srpna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky