Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jezdit s tím chci kamkoliv,na pivko,na kafe,relax jízda.Je to hodně pohodlný,díky rovnýmu posazu.Jakou výbavu na cestu máš na mysli filo?Má to pár převodů,víc nepotřebuju.

sibirnaya-dík,to sem přesně nechtěl slyšet Hele nevím,já si na to sednul a byl sem fakt uchvácenej,co to je za pohodičku.

http://www.youtube.com/watch?v=UQdRRexRUik

Myslel jsem světlo, zvonek, odrazky... Ale tak na kafe, pivo asi ok, pro mě by to ale nic nebylo, jezdím každý den 20km v každém počasí a ročnímm období.

Odesláno

Cruiser dělá hlavně Electra a taky Felt. Já bych do takoveho kola nešel. Je to docela drina je to těžký a je to za ty prachy dost smejd věc. Ale je to moc hezky na pohled.

Odesláno (upraveno)

sibirnaya-dík,to sem přesně nechtěl slyšet :)

hele, my to taky doma zvazovali, kdyz to vypadalo, ze seniorovi seberou papiry za rychlou jizdu, tak sme chteli objednavat motokolo, a nakonec sme se na to aji docela tesili, nakonec mu je ale nesebrali a projekt motokolo padl :)

Motokolo%20FELT%20BANDIT%20HONDA%20GX25%20-%2001.jpg

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

...včerejší bike trip po Sedmihoří a vystoupání na nejvyšší vrchol Chlum...parádní výlet...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pánové jsem laik přes kola tak se zeptám. Mám kotoučové brzdy Shimano a zadní brzda nehezky při brždění troubí jak klakson u auta. Destičky se mě zdaj docela v cajku. Nevíte čím to může být. Je to Merida matts 700.

Odesláno

Pánové jsem laik přes kola tak se zeptám. Mám kotoučové brzdy Shimano a zadní brzda nehezky při brždění troubí jak klakson u auta. Destičky se mě zdaj docela v cajku. Nevíte čím to může být. Je to Merida matts 700.

Nejčastěji toto způsobuje nedokonale upravená dosedací plocha nebo plochy, kde je upevněn brzdič k rámu. Právě zde ty rezonace vznikají. Někdy stačí brzdič sundat a plochy pořádně očistit. Pokud to nepomůže, bude vhodné nechat plochy upravit přebroušením...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...