Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Batoh nemám rád, takovou blbou ledvinku mám a viděl sem teď cyklistu co to měl pod sedlem a líbilo se mi to, ale esli řikáte, že to je pyčovina, tak si nechám rád poradit

Nějakou pěknou ledvinu? Jiřino, Tvojí sem viděl, ale to už je docela velký, máš to včetně camelu, že jo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zalezi jak chces jezdit a kolik toho chces vozit. Batoh ma krome kapacity vyhodu camelbagu, vetsinou tedy. Osobne mam bagl jeste i s integrovanym paterakem, pro jistotu, obcas si to nekde vice pustim. A kdyz jedu s prckama, da se paterak i camelbag vyndat a mas misto navic. Osobne mam rad co nejlehci kolo a vahu radeji na zadech. Slovy Jary Cimrmana....lip se to ovlada...:-). Vsechny ty brasnicky a tasticky na kolo osobne nemam rad. A ledvinu taky ne, neochrani moje ledviny :-)

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Já mám ted tohle https://www.azub.cz/vodotesna-cyklisticka-podsedlova-brasna-ortlieb-saddle-bag-high-visibility/ a je to super, podle toho kolik tam toho narves tak to zarolujes a je to waterproof s reflexnima vlaknama, vychytana nemecka kvalita a vleze se do toho fakt hodne, na to ze to jen podsedlovka.

Odkaz ke komentáři

Bidon na kole, zbytek íčovin vozím v zadních kapsách dresu...vleze se tam toho dost (mobil, klíče, duše,pumpa, peněženka, kapesnik, nářadí na defekt, a nějaký snack) a nepřekáží to

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Bidon na kole, zbytek íčovin vozím v zadních kapsách dresu...vleze se tam toho dost (mobil, klíče, duše,pumpa, peněženka, kapesnik, nářadí na defekt, a nějaký snack) a nepřekáží to

Tak to bych nedal :lol2: Jak nepřekáží? Taková horda věcí po kapsách snad musí překážet..... :blink:

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...