Lobber Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Tak zlatej střed asi... Víš jak se to říká ... není důležité vyhrát, ale zúčastnit se :0) :0D (tak že, se nemusíš stydět a klidně to poslední místo přiznej :0D :0D :0D) Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem Lobber
Gustaf Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 Víš jak se to říká ... není důležité vyhrát, ale zúčastnit se :0) :0D (tak že, se nemusíš stydět a klidně to poslední místo přiznej :0D :0D :0D)ok, přiznávám se není důležitý to umět ale dobře u toho vypadat
roura74 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Včera jsem zkusil posun v jednom MTB segmentu kde je i Petr Vakoč. Na deseti kilometrech jsem málem vyplivnul plíce a stejně mi pár sekund chybělo. Když kouknu na jeho tepovku a pak na svou, tak myslím, že on jel kochací jízdu pokecal s kamarády a stejně to rubnul na třetí místo.No nic, zase nějaká motivace pro příště. Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem roura74
Mira188 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Dnes vyjeli na bajku asi vsichni co maj nohy,a ti ostatni vytahli elektrobabety... A tak to ma bejt Mira Tapatalk
Moty Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Tak nakonec vyhrál zlutej Osprey Raptor
kupko Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Osprey je super také mám doma ale jiný model a spokojenost Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 A ze tam mas pistalku, si leta ani nevedel
roura74 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 A ze tam mas pistalku, si leta ani nevedel To bylo překvápko.
Moty Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 (upraveno) Dobrá volba,budeš spokojenej. Super... Ke zlutaskovi bude parádní Osprey je super také mám doma ale jiný model a spokojenostDíky kluci, ta žlutá byla jasná volba, právě aby ladil s Ducháčkem:-) Už ho poslali, tak zítra, respektive sakra, svátek, tak středa, no;-) Upraveno 30. dubna 2018 uživatelem Moty
moco Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Dneska po operaci menisku na delší výlet - Bílý kámen http://www.akcebilykamen.cz/ uvidím kam až mě koleno doveze:-)
Tom4 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Já byl na odrážedle až nahoře ten kopeček z Mrskles nahoru je skvělej . . . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 (upraveno) double Upraveno 1. května 2018 uživatelem Tom4
Gustaf Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 něco z víkendových Krpálů.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Tak jsem se konečně odvážil a vyrazil přes noc . Pod širákem jsem nespal asi 30 let, ale bylo to super. A určitě to nebylo naposledy A tady jeste nejake další fotky, pokud by jste chtěli juknout https://lightroom.adobe.com/shares/54772b82955f407d8d4ac39be3bab514 Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky