African Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Mám druhé od Haven, tentokrát Rain brain a jsou super. Nikde netlačí, dobře větrají, za ty prachy opravdu dobré. Já mám k plíně odpor, řekl bych že ji vymyslel nějaký úchylák...zlatý bolavé kosti než tato zvrácenost a následný zapařený kadiďůlek :-) https://www.haven.cz/eshop/kratasy/haven_kratasy_rainbrain_black-green/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 (upraveno) Haven kraťasy jsem měl jednou a vydržely tak půl sezóny. Byly to druhý nejhorší kraťasy co jsem kdy měl. Střihobě super, ale kvalita nic moc. Spíš nic, než moc. A ty úplně nejhorší byly kupodivu Endura na kterou jinak nedám dopustit. Koupil jsem si zelený singletrack II limited edition a téměř okamžitě se o sedlo a bláto zelená barva ošoupala. Vozím je občas doteď, ale vypadají hrozně. Upraveno 5. května 2018 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Tak toto já měl asi na ty Haven-y šťastnou ruku ( teda aspoň ve výběru ) kdybych neměl levý ruce a neudělal si v nich propalenou dirku od cigarety. Tak jsou nezničitelné ... neošoupané, neseprané, dokonce i nepromok kapsička funguje ... Jinak Afri, za mě asi plína, než mít po delší vyjížďce kukátko, jak kdyby mi ho protáhla parta nejmíň 10 *tvých bratru* :0/ :0D :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Za me endura humvee fakt super kvalita a treti sezonu poctivyho jezdeni jsou porad černý nesepraný a drží tvar a proste super, stejne tak uchyceni pliny na druky zevnitr je skvely, nikde nic nejezdi a drzi jak ma. Sem spokojenej vicemene se vsimy od endury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Dnes jsme s přítelkyní dali na kolech 105 km. Na to, že jsem si kolo pořídil před 3 týdny, to myslím není špatný výsledek:D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Tak toto já měl asi na ty Haven-y šťastnou ruku ( teda aspoň ve výběru ) kdybych neměl levý ruce a neudělal si v nich propalenou dirku od cigarety. Tak jsou nezničitelné ... neošoupané, neseprané, dokonce i nepromok kapsička funguje ... Jinak Afri, za mě asi plína, než mít po delší vyjížďce kukátko, jak kdyby mi ho protáhla parta nejmíň 10 *tvých bratru* :0/ :0D :0D:-) hezky pěkně jsi to napsal.... Jinak mé první Heaven mám dlouhá léta, nezničitelný, ale je pravda že ten materiál by se spíš hodil na horolezecké gatě. Na kole docela nepohodlné při delších vyjížďkach, ale zase při bouračce se neprodřel. Něco za něco. Teď ty druhé jsou velmi pohodlné, ale mám je první sezónu tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Dnes pohodových 67 km po sluncem zalité Vysočině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 :-) hezky pěkně jsi to napsal.... Tak ještě doufám, že jsi to vzal s důvtipem :0) Ale prostě sis v jistém směru nahrál na smeč :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Tak ještě doufám, že jsi to vzal s důvtipem :0) Ale prostě sis v jistém směru nahrál na smeč :0DSamozřejmě, jak jinak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Ja dnes v 7 na trailu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 (upraveno) Já mam enduru humvee 3/4 pres leto skoro kurt, pevne, kapsy, nosím je do hospody, kolo, všade.... Akorat me štve ta plina.... Byt za 1500 bez pliny, koupím troje a fertig Mam i kratasy, ale ty 3/4 mam nejradsi Upraveno 5. května 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Krásný dneska, nohy drží, baví mě to :-) Akorát můj oblíbený strom na který jsem od dětství čůral nedal vichřici, škoda, měl jsem ho rád :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Krásný dneska, nohy drží, baví mě to :-) Akorát můj oblíbený strom na který jsem od dětství čůral nedal vichřici, škoda, měl jsem ho rád :-(Vidíš,vidíš,kdybys na něj celý život nechcal,tak by možná ještě stál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Včera jsem nevyjel kvůli větru. Dnes fouká stejně, ale už jsem vyjet musel. Snažil jsem se být co nejvíc schovanej, ale i tak to místama bylo maso. Jako bonus jsem dorazil 2000km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Taky to ted letos krasne jezdi, hlavne bych rek ze takovej zacatek cyklosezony jako byl letosni duben, tak to je fakt parad, je porad naprosto krasne, to nepamatuju hodne dlouhooo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Tady v "Kobeřicích" každý je bajker... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Vidíš,vidíš,kdybys na něj celý život nechcal,tak by možná ještě stál A teď budu mít kvůli tobě výčitky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) Já dnes nejdřív kousek ve "žlutém bludišti", ale pak jsem raději vystoupal přes vinohrady do vyšších, zelených, byť větrných pater.Kolo jede, Camelbak na zádech OK (tolik vody jako teď jsem nikdy nevypil :-) ) teď testuju nějaký appky na záznam jízd... Endomondo zklamalo, Strava nebo obyčejný "baťužek" na Mapy.cz fungují pro mé potřeby dobře, jen můj mobil není na to stavěný. Agresivní ochrana baterie u P9 ukončuje po pár km GPS :-(, Takže zatím jediná cesta na kterou jsem přišel je tahat powerbanku a "oblbnout" mobil nabíjením. Upraveno 6. května 2018 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Já dnes nejdřív kousek ve "žlutém bludišti", ale pak jsem raději vystoupal přes vinohrady do vyšších, zelených, byť větrných pater.Kolo jede, Camelbak na zádech OK (tolik vody jako teď jsem nikdy nevypil :-) ) teď testuju nějaký appky na záznam jízd... Endomondo zklamalo, Strava nebo obyčejný "baťužek" na Mapy.cz fungují pro mé potřeby dobře, jen můj mobil není na to stavěný. Agresivní ochrana baterie u P9 ukončuje po pár km GPS :-(, Takže zatím jediná cesta na kterou jsem přišel je tahat powerbanku a "oblbnout" mobil nabíjením.musíš si to povolit v nastavení, aby se ti nevypinala apka na pozadí. Já dřív měl endomondo, ale teď používám stravu ale super. Hlavně segmenty jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) Idealni kolo sem do Polabi. Za hodku a pul je clovek vyblbnutej, jede to jak blazen.. Upraveno 6. května 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky