Frantik Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Mam Vaude a super. Uz léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Mam Vaude a super. Uz léta.to neznám....podívám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Je to dost velká firma. Kvalitní. Někdy trochu predrazena, jak v cyklo segmentu bývá běžné. Ale stačí hledat a dá se pěkne koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Českou značku za dobrý prachy a spokojenost :-) Mimochodem helmy od nich nebrat... https://www.haven.cz/eshop/kratasy/haven_kratasy_rainbrain_black-green/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Přestavba na novy rám začala :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 mají docela solidní výběr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Před tím jsem měl a ještě stále mám tento model asi šestý rok, nezničitelná záležitost a odzkoušena bourákama že se neprodřou. Ale zase nejsou kdoví jak pohodlné a po delších vyjížďkách mě v nich pálili stehna :-) Ale jo, shrnutí že byli taky v pohodě.https://www.haven.cz/eshop/kratasy/airy-men-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 (upraveno) Dneska super rodinna vyjizdka, Petra je dobra brzda tepovky, sam to drtim na 140 prumer a dneska 122Byla teda misty kosa, nejvic jsme vymrzli na obede v Lokalu v Kunraticich Trenky a dresy jsem letos nakoupil ve Speslu, meli tam super slevy, asi vetsich cyklistu moc neni Upraveno 23. června 2018 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 no, musím to všechno projít...teď studuju ty Craft....Spešl nechci, když nemám bajk od nich :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Ke mě se dostaly tyhle Endura a jsou pohodlné a velmi příjemný materiál, jsou dlouhé po kolena a já osobně bych uvítal více kapes. A minimálně na prdeli mají membránu. Tahám je i na treky po horách.http://www.obleceni-endura.cz/obleceni-endura/eshop/9-1-PANSKE-OBLECENI/-4-/5/1170-Panske-kratasy-Endura-MT500-Spray-Baggy-II-cerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Ja si koupil jak s laclem tak spodni pod normalni kratasy nakonec je nosim i samotny, neni to videt ze jsou spodni a kdyz je horko tak super vetraji :-) Ja si na to sladeni znacek moc nepotrpim, je mi to jedno, proste jejich prodejnu mam 50 metru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 no, musím to všechno projít...teď studuju ty Craft....Spešl nechci, když nemám bajk od nich :-DOd Craftu mám termo a nějaké cyklodresy, s ním chybu neudělaš. I Radek doporučuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 no vida a můžu vyjet až na vrchol světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 no vida a můžu vyjet až na vrchol světa Přesně tak kamaráde a na kole by jsi tam byl určitě úplně první :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 nezničitelná záležitost a odzkoušena bourákama že se neprodřougarantuju že i Haven se prodřít dá po tlamě na asfaltu na odrážedle. jinak spokojenost, Craft taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Volné Endura Hummvee lite, dělají se kraťasy i 3/4, obojí vzdušné, lehké a odolné. Elasťáky Kalas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 I já ty Endury Hummvee Lite (do teplých dnů), ale jsou při pádu hodně náchylné na poškození. Jak se trochu ochladí raději Crafty, jsou odolnější a neprofouknou, tak lehce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Ke mě se dostaly tyhle Endura a jsou pohodlné a velmi příjemný materiál, jsou dlouhé po kolena a já osobně bych uvítal více kapes. A minimálně na prdeli mají membránu. Tahám je i na treky po horách.http://www.obleceni-endura.cz/obleceni-endura/eshop/9-1-PANSKE-OBLECENI/-4-/5/1170-Panske-kratasy-Endura-MT500-Spray-Baggy-II-cerneEndura se dvěma opravdu velkýma kapsama na zádi.Pohodlné, ušito z poctivého materiálu))http://www.obleceni-endura.cz/obleceni-endura/eshop/9-1-PANSKE-OBLECENI/27-2-KRATASY/5/754-Panske-kratasy-Endura-Hummvee-cerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Hele, dnes sem vyjel na Španělce a během jízdy mě začal vrzat tlumič... Jako stará perova postel nic jsem nikde neprostrikaval atd. Čím to odstranim? Stačí na čepy prsknout wdcko nebo olej nebo tak něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Tak už je to ok, bajk mi venku zmoknul a už to nedělá prostrikam ty čepy trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky