Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gusta dal taky jednou 1000 km v závějích na jeden zátah se říká.

A kamarádí s Chuckem.

;)

Ondro ty snad nepracuješ, do března furt že se nedá jezdit že je sníh a hop, 31. března má první megametr na kontě.

Kam se hrabu s letošními 458km . . .

Odesláno

Gusta dal taky jednou 1000 km v závějích na jeden zátah se říká.

A kamarádí s Chuckem.

;)

Ondro ty snad nepracuješ, do března furt že se nedá jezdit že je sníh a hop, 31. března má první megametr na kontě.

Kam se hrabu s letošními 458km . . .

Ale jo, makám až se ze mě kouří, ale pořád se mi to všechno daří nějak synchronizovat. Jezdil jsem kvůli sněhu hlavně po asfaltu, tak ty km naskakovaly.

Odesláno

Tyvle člověk jednou napíše, že mistama jel ve 30cm sněhu a a už se to s ním táhne :D :D to je ještě horší, než že kuncak mlátí ženský :D

Já si na to vždycky vzpomenu, když se zahrabu v 10 cm firnu a dál to nejede.

Odesláno (upraveno)

Vikend docela pain ale bylo hodne pekne. Jeden den MTB, dalsi den road dle naseho gusta. Na silnici kolem Jilove u Prahy to ale stalo za kosoctverec, tomu je potreba se vyhnout.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem 464
Odesláno

Dneska ráno teda oproti víkendu docela kosa a ten vííítr . . . pfff, ještě že mám za barákem lesy :)

Odesláno

Jestli to nebude tím že v angličtině je všechno až do poledne "morning" ;) to pak appka i když člověk vyjede v deset jako kolega hlásí že to je ranní projížďka :)

Odesláno

Panove, resim pedaly na nove kolo (MTB HT 29).

Nechci naslapy, ani nemuzu ze zdrav.duvodu, takze jsou ve hre bud klasicke ohradkove pedaly nebo platformy s piny.

Na platformach mi lehce vadi vyssi vaha a/nebo vyssi cena, ale hlavne, ze to pry nici podrazky. Je to tak? Ja jezdim na vsem - v zime pohorky, v lete trekove sandale, ruzne sportovni boty atd. Nechci menit obuv kvuli jizde na kole.

Oproti klasickym ohradkovym pedalum maji mit platformy vyhodu, ze noha diky pinum lepe drzi a ze vetsi plocha umoznuje lepsi prenos sily. Melo by tedy smysl koupit jen vetsi klasicke pedaly, napr. https://www.sportovnidum.cz/longus-pedaly-premium-al-cerne-9-16-loziskove

?

Priznam se, ze pedaly byly pro me vzdy takova OEM zalezitost a bral jsem ty nejlevnejsi a vubec to neresil. Ted to resim a to je asi chyba... :-)

Odesláno

Vem platformy s plastovými piny. Já je mám a všechny podrazky mám v pohodě a to jsem jezdil v ledajakych botách. Kdybys měl piny kovové (šroubky) tam by to možná mohlo něco dělat. Ale u plastových pinů mi to podážky neničí.

Ty klasicky pedály jsou hrozny a na kolo bych to nedal - jen osobní názor. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...