TLD Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Ale na Gustika pozor, jezdi ve snehu po kolena
Gustaf Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Tyvle člověk jednou napíše, že mistama jel ve 30cm sněhu a a už se to s ním táhne :D to je ještě horší, než že kuncak mlátí ženský
Tom4 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Gusta dal taky jednou 1000 km v závějích na jeden zátah se říká.A kamarádí s Chuckem. Ondro ty snad nepracuješ, do března furt že se nedá jezdit že je sníh a hop, 31. března má první megametr na kontě.Kam se hrabu s letošními 458km . . .
roura74 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Gusta dal taky jednou 1000 km v závějích na jeden zátah se říká.A kamarádí s Chuckem. Ondro ty snad nepracuješ, do března furt že se nedá jezdit že je sníh a hop, 31. března má první megametr na kontě.Kam se hrabu s letošními 458km . . .Ale jo, makám až se ze mě kouří, ale pořád se mi to všechno daří nějak synchronizovat. Jezdil jsem kvůli sněhu hlavně po asfaltu, tak ty km naskakovaly.
roura74 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Tyvle člověk jednou napíše, že mistama jel ve 30cm sněhu a a už se to s ním táhne :D to je ještě horší, než že kuncak mlátí ženský Já si na to vždycky vzpomenu, když se zahrabu v 10 cm firnu a dál to nejede.
roura74 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Hajzli :D Prej hajzli. A já vůl si vždycky říkám, David to je borec, zvládá 30 cm a já nedám ani 10.
nooski Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Tak jsem jednici pořídil nová kola a obutí. Sice přibrala na váze, ale jede mnohem rychleji a je pohodlnější.
Gustaf Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Prej hajzli. A já vůl si vždycky říkám, David to je borec, zvládá 30 cm a já nedám ani 10. tyvle, léta tréninku...I soboty :D
464 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 (upraveno) Vikend docela pain ale bylo hodne pekne. Jeden den MTB, dalsi den road dle naseho gusta. Na silnici kolem Jilove u Prahy to ale stalo za kosoctverec, tomu je potreba se vyhnout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2019 uživatelem 464
odjinud Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Morning ride >100km, no ty voe...! :-)
Tom4 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Dneska ráno teda oproti víkendu docela kosa a ten vííítr . . . pfff, ještě že mám za barákem lesy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Morning ride >100km, no ty voe...! :-)Po morning ride by mě odvezli nohama napřed :-)
Tom4 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Jestli to nebude tím že v angličtině je všechno až do poledne "morning" to pak appka i když člověk vyjede v deset jako kolega hlásí že to je ranní projížďka
464 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Impact je stejnej jako bych jel odpoledne, docela se to podepsalo za dva dny propalit 6000 kcal
bocko Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Dnesny trip Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Panove, resim pedaly na nove kolo (MTB HT 29). Nechci naslapy, ani nemuzu ze zdrav.duvodu, takze jsou ve hre bud klasicke ohradkove pedaly nebo platformy s piny. Na platformach mi lehce vadi vyssi vaha a/nebo vyssi cena, ale hlavne, ze to pry nici podrazky. Je to tak? Ja jezdim na vsem - v zime pohorky, v lete trekove sandale, ruzne sportovni boty atd. Nechci menit obuv kvuli jizde na kole. Oproti klasickym ohradkovym pedalum maji mit platformy vyhodu, ze noha diky pinum lepe drzi a ze vetsi plocha umoznuje lepsi prenos sily. Melo by tedy smysl koupit jen vetsi klasicke pedaly, napr. https://www.sportovnidum.cz/longus-pedaly-premium-al-cerne-9-16-loziskove? Priznam se, ze pedaly byly pro me vzdy takova OEM zalezitost a bral jsem ty nejlevnejsi a vubec to neresil. Ted to resim a to je asi chyba... :-)
Z. Paul Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Vem platformy s plastovými piny. Já je mám a všechny podrazky mám v pohodě a to jsem jezdil v ledajakych botách. Kdybys měl piny kovové (šroubky) tam by to možná mohlo něco dělat. Ale u plastových pinů mi to podážky neničí. Ty klasicky pedály jsou hrozny a na kolo bych to nedal - jen osobní názor.
Doporučené příspěvky