African Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Tak dej vědět jak se to chová a občas to zkus přes řídítka ať víme :-) Ne, to ti samozřejmě nepřeji, mě dnes na tu možnost falešného poplachu upozornili dva prodejci, jeden z nichž kamarád a pak nezávislý prodavač AD Spešlu. Ale to není podstatné, furt lepší falešný poplach než nějaké koma jedince v lese mimo civilizaci. Je to parádní nápad a myslím že s tím brzy vylezou i ostatní výrobci a začnou se předhánět,kdo to má lepší. Já mám rok starou helmu, kterou určitě prozatím měnit nehodlám, takže budu s povzdálí sledovat a jak se bude blížit nákup nové, pořádně popřemýšlím... ?While is be possible to stick an aftermarket ANGi sensor on any helmet, Specialized representatives caution against it. The ANGi mounting locations on the company's helmets have been tested to ensure ANGi's ability to accurately measure impact forces, something Specialized representatives cannot say about another brand?s helmets, or even older models of Specialized helmets without the ANGi mounting points.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Tak dnes krásných 60km z Olomouce na Velký Kosíř.. krásně bylo Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Jezdíte někdo hadry od Kalase? Zkušenost dobra? Líbí se mi ten ČR dres, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Jazdite niekto na dresoch ISADORE? Skusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Jezdíte někdo hadry od Kalase? Zkušenost dobra? Líbí se mi ten ČR dres, díkyNa bike-foru je o Kalasovi dost diskuze https://www.bike-forum.cz/forum/cyklisticke-dresy-kalas.html#unread1A ISADORE tam někdo chválil jakože cajk .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Jezdíte někdo hadry od Kalase? Zkušenost dobra? Líbí se mi ten ČR dres, díkyKoupil jsem ted kratasy X9. Jezdil jsem tu nejvyssi radu z decathlonu a Kalas fakt o dost lepsi. Na kratasech (resp. vlozce) nesetrit. Prdel ti pak podekuje. Kluci jeste hodne chvalili assos. Ale ten je s cenou jeste vys. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 African - kam pak to ta helma hlasi? Aby taky nekdo prijel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 V aplikaci si nastavíš tzv. tísňové kontakty, t.j. telefon a mail osoby nebo osob, které pak dostanou hlášení o problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Takze to umi poslat treba sms "Mila maminko, prave jsem si rozbil hubu na kole a lezim nekde s prerazenyma rukama a nohama; byla bys tak hodna a prijela pro me? Tvuj Misa. P.S. jsem na kolech na Korsice."? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Zvazuji ze si jen tak na pocit koupim za desitku Garmin 830. Nechce nekdo Wahoo Elemnt Bolt ? Asi nejlepsi co se da koupit za tyhle prachy. https://www.alza.cz/sport/wahoo-elemnt-bolt-d4844248.htm?o=1 plna taxa 6490. Necham za 5200. Mam uctenku a oba drzaky, vyborny stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 A jak ta prilba pozna, ze ma volat? Ja lezim porad, skoro, to by asi bylo marnejch vyjezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Takze to umi poslat treba sms "Mila maminko, prave jsem si rozbil hubu na kole a lezim nekde s prerazenyma rukama a nohama; byla bys tak hodna a prijela pro me? Tvuj Misa. P.S. jsem na kolech na Korsice."? :-)OK, tak třeba zrovna Míša stál ve frontě na rozum hodně vzadu a nastaví si tísňový kontakt, který je v danou chvíli k ničemuRozumnej uživatel si nastaví rozumné tísňové kontakty. Dají se kdykoli editovat, přidávat, mazat... Ještě je tam jedna fičura pro případ, že si člověk třeba ani nerozbil hubu (senzor nezachytil otřesy při pádu), ale přesto je v hajzlu.User si nastaví předpokládanou dobu návratu. Dejme tomu vyrazím v deset dopoledne a vím, že při normálním průběhu vyjížďky se vrátím nejpozději ve dvě odpoledne. Když si nastavím limitní dobu návratu dejme tomu na půl třetí a pak tu jízdu do půl třetí neukončím kliknutím na tlačítko v aplikaci - protože jsem třeba v půl druhé zkolaboval vsedě pod smrkem - tak tísňové kontakty dostanou sms a mail s linkem na mapu s mojí polohou. Aby bylo jasno - nikomu to nevnucuju a chápu, že to nepotřebuje každý, kdo se občas projede po frekventované cyklostezce - tam tě vidí padat na hubu hafo lidí.Ale dost lidí se na kole toulá po odlehlých místech, kde několik hodin nepotkáš živáčka - těm se to třeba může hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Takze to umi poslat treba sms "Mila maminko, prave jsem si rozbil hubu na kole a lezim nekde s prerazenyma rukama a nohama; byla bys tak hodna a prijela pro me? Tvuj Misa. P.S. jsem na kolech na Korsice."? :-)Mel jsem hodinky Samsung Gear a ty to umely taky. Teda bezvedomi neresily, ale po trojnasobnem stisknuti tlacitka odeslaly SMS, e-mail a GPS polohu na vybrane kontakty. A snad to umi i sam telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 A jak ta prilba pozna, ze ma volat? Ja lezim porad, skoro, to by asi bylo marnejch vyjezdu Akcelerometr + gyroskop sledují cvrkot a posílají data do mikročipu, ten dle "sofistikovaných algoritmů" vyhodnocuje situaci.Pokud usoudí, že máš crash, na displeji tvého mobilu se rozsvítí countdown - dá se nastavit od 15 do 90 vteřin.Pokud jsi v cajku, zastavíš odpočítávání na mobilu a nikdo se nic nedozví :-)Pokud nejsi v cajku, po uplynutí přednastavených sekund odchází na sms a mail tísňových kontaktů hláška s linkem na mapu s tvojí polohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Aha, no potes koste Ja prvni cumim, zda jsem cajk ja, pak bike a jeste lovit mobil... A jeste myslet na to, zda mam navolene spravne cislo atd... Ale jo, kazdej at si vozi co chce, kdyz z toho mas dobrej pocit, tak super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Jj, vozím mobil na řidítkách, jinak bych zabloudil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Za mě suprovní kratasy-elastaký co se tyče vložky Endura FS 260 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ja bych ho na rodlech potratil. A az kdyz se ztratim, tak koukam kudy dal To bloudeni, je jedna z veci co me fakt bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Přesně Honzo na řídítkách pouze světlo a tachometr nacházení nových cest je nejlepší :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Martas, nevozim ani jedno, za tmy nejezdim a kolik najedu me je fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky