Anela Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Anela: já myslel spíše ty continental gp 4000 28 mám zatím vybranou tuto https://www.kupkolo.cz/plast-hutchinson-sector-700x28-tubeless-ready-kevlar_z106368/ty continentaly nedam, ty si chci nechat na stridacku, kdyz budu mit chut na asfalt:)doporucuju.ale nekdo mi tu psal ze jsem mel vzit uz rovnou 5000. a na netu jsem cetl, ze se lepe nazouvaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Tak jsem dneska zakoncil paradni cyklodovolenou v Rakousku. Pres tyden vyjizdky meti temi jejich bio hospodami ve statcich, zradlo, mošt (alko), proste nadhera. Dneska trochu adrenalin Petzen Flow trail. V roce 2015 vyhlaseni nejlepsi trail snad na svete nebo co. 11 km sesup dolu asi 1000 vyskovych metru, klopenka strida klopenku, na rovnych usecich pumpujes nebo si hopsas. Prvni jizdu jsem byl posranej strachy, vsude borci na full sjezdovych specialech a ja s kulhavcem. Pozdeji tam byli lidi i xc koly a videl jsem par silencu na hardtailech, ale tem dobre nebylo. Sjel jsem to 5x jsem vyrizenej, ale stastnej. Od 2. Jizdy uz jsem si to uzival. Jo, jeste dostal jsem od mamy nakazano, at neblbnu, tak jsem si pijcil chranice lokty, kolena. Posledni jizdu si jsem si dole odskakal par hezkych jumpu a pak se vyvalel v jedne klopence. Nastesti to vsechno pochytaly chranice, jen trochu odrena ruka, tetovani v poradku. Uff. Jsem starej paprda, mlady kluci rakousky mi to z kopce nandali, ale strasne jsem si to uzil. Ty chranice by taky mohly vypravet Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 19. července 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Kotník furt nafouklej ale obědový švih jsem si neodpustil... Trochu jsem testnul kamerku pri slušným světle. Pro mne jen doplněk v jinak bezva combu navi, comp, foťák/cam. (Přejezd hráze Brněnské Přehrady) Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak jsem dneska zakoncil paradni cyklodovolenou v Rakousku.Ten trail vypadá fakt parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak už i já. Dlouho jsem kotoučům odolával, ale posledních pár závodů mě zlomilo a přesedlal jsem. Dnes jsem to tedy prubnul, samozřejmě v dešti a je to boží No a váha 7,5 komplet s pedálama i Garminem je taky fajn, sice jsem o půl kila vejš, než s předchozím kolem, ale komfort je jak vzduchovej Citroen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 To bylo pro tebe? Paradni kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Roman: super trail, to muselo bejt paráda Jarett : slušná raketa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 To bylo pro tebe? Paradni kousek. Jojo ... žehlička, zítra to zkusím na Rábl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Opravdu krásný bike, jak z vesmíru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Jo, abys to nemel lehky, vsechny barvy maji v leskly a matny variante:-) Přátelé kdo má doma RB bike, hoďte mi prosím do pošty fotku. Vybírám barvu. Děkuji nastotisíckrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak popijim caj s rumem a susim veci na zitrejsi vylet do Beskyd, dneska vecer jsme chytli solidni destik. Tedy nebyl zase tak extra, ale po pul hodine v nem je mokry vsechno... asi pojedu v crocsech a sortkach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Koukal jsem se na nové bajky a docela jsme překvapený, že všechny HT se pomalu už dělají jen s 1x12, vždyť při vyšších rychlostech musí člověk ztrácet hodně ne? Já mám 2x10 a s převodníkem 38 ve předu si říkám, že upgrade na 42 bych i uvítal, to už prostě pokud chceš člověk rychleji jezdit na silnici musí si koupit rovnou Gravela/Silničku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Ty dvanáctkové kazety mívají nejmenší pastorek 10z, to by na 29" kole s převodníkem 36z nebo 38z mělo být dost rychlé pro přesuny po rovině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Tak si říkám jestli to rozjet a zkusit si to skočit? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Tak si říkám jestli to rozjet a zkusit si to skočit? :-)Nemel a skakej... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Nemel a skakej... Odesláno z mého SM-G975F pomocí TapatalkOk, dám jich o deset víc než jsem plánoval a určitě to nebude žádný problém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Ok, dám jich o deset víc než jsem plánoval a určitě to nebude žádný problém :-) to se na to radsi vyser... At ti chutná škopek Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Jsem si trochu zaskákal v polesí a dorazil se obědem. Jsi mne Afri inspiroval... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Cirkusem na Dolní Moravě. Gravel mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Nebyl dnes odpoledne někdo z vás na Vysočině v Radostíně u Šimáka? Borec s Cannondalem tak nějak zvláštně pokukoval, ale na ?koza dojí krev? nedošlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky