Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Co říkáte na toto ? Když mi dají plnou záruku, tak do toho dost možná skočím: https://www.hupnakolo.cz/cannondale-f-si-29-carbon-2-org-2017

Pěkná barva, za mě samozřejmě Cannondejl yes, netřeba psát :-) Záruku ti dají ze zákona dva roky a doživotní na rám si uděláš sám. Nejdůležitější je Warranty card, kde je UPC, serial, product code a datum výroby. Bez tady ty karty to neuděláš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co říkáte na toto ? Když mi dají plnou záruku, tak do toho dost možná skočím: https://www.hupnakolo.cz/cannondale-f-si-29-carbon-2-org-2017

Četl jsem ve Velu, tuším loni, rozhovor se servisákem kterej se staral o flotilu testovacích kol. Říkal, že vše v poho, občas lidi něco vymění atd., no a na závěr řekl, že by si testovací kolo nepořídil. Takže já osobně bych do toho nešel.

Odkaz ke komentáři

Tohle kolo fakt nedoporučuju. Mám stejný rám a problémů s ním jsem si užil dost a dost. Největší průser je rychloupínák. Aby to bylo použitelné, musel jsem si nechat zaplést nové kola se zadní rws 10mm osou. Rám 2019 už má vzadu pevnou osu. Kdybys to chtěl někdy prodat, tak kvůli tomu upínáku je to skoro neprodejné nebo hodně pod cenou. 

Odkaz ke komentáři

Patky jsou karbonové a na straně kazety se osa upínáku postupně "zakusuje" do karbonu. 10mm osa jde skrz patku, takže už to nedělá a navíc uchycení kola zpevní, což je dobré i kvůli kotoučové brzdě. Další problém byl, že patky nebyly vyrobené souměrně a zadní kolo tak bylo upnuté našikmo. Tyhle problémy se netýkají jen mého kusu, četl jsem o tom od více lidí. Bohužel až po koupi kola. Prostě to sekají jak Baťa cvičky. Nebo sekali. Ten 2019 rám je úplně někde jinde, pevná osa, vnitřní vedení atd. 

Odkaz ke komentáři

Patky jsou karbonové a na straně kazety se osa upínáku postupně "zakusuje" do karbonu. 10mm osa jde skrz patku, takže už to nedělá a navíc uchycení kola zpevní, což je dobré i kvůli kotoučové brzdě. Další problém byl, že patky nebyly vyrobené souměrně a zadní kolo tak bylo upnuté našikmo. Tyhle problémy se netýkají jen mého kusu, četl jsem o tom od více lidí. Bohužel až po koupi kola. Prostě to sekají jak Baťa cvičky. Nebo sekali. Ten 2019 rám je úplně někde jinde, pevná osa, vnitřní vedení atd.

Hm, tak to se jim moc nepovedlo. Za ty prachy bych čekal trochu jiný level...je tedy pravda že čas od času se prostě něco nepovede, a obzvlášť když se výrobce nebojí experimentovat.

Odkaz ke komentáři

Mi se primárně líbilo to osazení, miluju tyhle brzdy. Například sram nikdy nebrzdil, shimano ok, ale tohle je super. Kliky fajn atd. S testovacími věcmi asi záleží dost na kusu. Já ještě když jsem aktivně závodil, tak jsem například vzal přes kámoše corimy aero kola a ty byly super. Akorát na nové bych na brigádách tehdy vydělával 3 roky. Stály myslím 65 a já je měl testované z výstav za 18 myslím.

U toho kola jsem počítal, že bych ještě dostal prodejce výrazněji dolů. Ale hlavně ta informace o patce je celkem zásadní...

Odkaz ke komentáři

Dnes je to 8 týdnů od "fraktura C02 s dislokací kaudálního odvěšku ventrálně o šíři kosti", tak jsem si naordinoval "61km rehabilitaci"... zatím se vyhýbám terénu a zatím mám výrazně pomalejší tempo, ale už mám jasno, že to příští rok půjde i bez elektriky

post-166-0-42543500-1570906132_thumb.jpg

post-166-0-71208800-1570906142_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Dnes je to 8 týdnů od "fraktura C02 s dislokací kaudálního odvěšku ventrálně o šíři kosti", tak jsem si naordinoval "61km rehabilitaci"... zatím se vyhýbám terénu a zatím mám výrazně pomalejší tempo, ale už mám jasno, že to příští rok půjde i bez elektriky

Jen tak dál, a hlavně pořádný páteřák. Návrat k normálnímu kolu bude velké ukecávání si myslím....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...