kral083 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Holt se nenašlo dostatek majetných hipstru z náplavky, který by do toho zainvestovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Dyt je to hnusný. Se mi mohl zeptat, bych mu hned řekl ať to nekupuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Dneska se trochu oteplilo, tak jsem vytáhl silnici. Sice jsem domů dojel promočený durch a místy to byl cyklokros, ale jinak to byla paráda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Co říkáte na toto ? Když mi dají plnou záruku, tak do toho dost možná skočím: https://www.hupnakolo.cz/cannondale-f-si-29-carbon-2-org-2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Co říkáte na toto ? Když mi dají plnou záruku, tak do toho dost možná skočím: https://www.hupnakolo.cz/cannondale-f-si-29-carbon-2-org-2017Pěkná barva, za mě samozřejmě Cannondejl yes, netřeba psát :-) Záruku ti dají ze zákona dva roky a doživotní na rám si uděláš sám. Nejdůležitější je Warranty card, kde je UPC, serial, product code a datum výroby. Bez tady ty karty to neuděláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Co říkáte na toto ? Když mi dají plnou záruku, tak do toho dost možná skočím: https://www.hupnakolo.cz/cannondale-f-si-29-carbon-2-org-2017Četl jsem ve Velu, tuším loni, rozhovor se servisákem kterej se staral o flotilu testovacích kol. Říkal, že vše v poho, občas lidi něco vymění atd., no a na závěr řekl, že by si testovací kolo nepořídil. Takže já osobně bych do toho nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Testovacka hardtail 2017 za 82??? Neblbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Aha, tak já si nevšim že se jedná o testovací kousek, jak mě zaujala ta oranžová :-) Také bych do testovacího nešel, nikdy...., ale mluvím za sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Tohle kolo fakt nedoporučuju. Mám stejný rám a problémů s ním jsem si užil dost a dost. Největší průser je rychloupínák. Aby to bylo použitelné, musel jsem si nechat zaplést nové kola se zadní rws 10mm osou. Rám 2019 už má vzadu pevnou osu. Kdybys to chtěl někdy prodat, tak kvůli tomu upínáku je to skoro neprodejné nebo hodně pod cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Co tam vzniká za problémy kvůli tomu rychloupínáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Patky jsou karbonové a na straně kazety se osa upínáku postupně "zakusuje" do karbonu. 10mm osa jde skrz patku, takže už to nedělá a navíc uchycení kola zpevní, což je dobré i kvůli kotoučové brzdě. Další problém byl, že patky nebyly vyrobené souměrně a zadní kolo tak bylo upnuté našikmo. Tyhle problémy se netýkají jen mého kusu, četl jsem o tom od více lidí. Bohužel až po koupi kola. Prostě to sekají jak Baťa cvičky. Nebo sekali. Ten 2019 rám je úplně někde jinde, pevná osa, vnitřní vedení atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ok, díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Patky jsou karbonové a na straně kazety se osa upínáku postupně "zakusuje" do karbonu. 10mm osa jde skrz patku, takže už to nedělá a navíc uchycení kola zpevní, což je dobré i kvůli kotoučové brzdě. Další problém byl, že patky nebyly vyrobené souměrně a zadní kolo tak bylo upnuté našikmo. Tyhle problémy se netýkají jen mého kusu, četl jsem o tom od více lidí. Bohužel až po koupi kola. Prostě to sekají jak Baťa cvičky. Nebo sekali. Ten 2019 rám je úplně někde jinde, pevná osa, vnitřní vedení atd.Hm, tak to se jim moc nepovedlo. Za ty prachy bych čekal trochu jiný level...je tedy pravda že čas od času se prostě něco nepovede, a obzvlášť když se výrobce nebojí experimentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Mi se primárně líbilo to osazení, miluju tyhle brzdy. Například sram nikdy nebrzdil, shimano ok, ale tohle je super. Kliky fajn atd. S testovacími věcmi asi záleží dost na kusu. Já ještě když jsem aktivně závodil, tak jsem například vzal přes kámoše corimy aero kola a ty byly super. Akorát na nové bych na brigádách tehdy vydělával 3 roky. Stály myslím 65 a já je měl testované z výstav za 18 myslím. U toho kola jsem počítal, že bych ještě dostal prodejce výrazněji dolů. Ale hlavně ta informace o patce je celkem zásadní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 O tomhle víkendu je snad povinností vyjet, ikdyz opustak byl jen od 7 do jedny. Takže hurá do dvou stupňů,aby to během čtyř hodin vylezlo až na dvacítku. Nakonec i na to pivo došlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Vojto, tady malá ukázka jak to testování kol probíhá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 (upraveno) Dnes je to 8 týdnů od "fraktura C02 s dislokací kaudálního odvěšku ventrálně o šíři kosti", tak jsem si naordinoval "61km rehabilitaci"... zatím se vyhýbám terénu a zatím mám výrazně pomalejší tempo, ale už mám jasno, že to příští rok půjde i bez elektriky Upraveno 12. října 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 To je dobře... Jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Paráda, borci Já jsem si dal dneska klasický československý okruh. A zpátky přes Masarykovo údolí, 100x jinak Dneska to byla docela rvačka s větrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Dnes je to 8 týdnů od "fraktura C02 s dislokací kaudálního odvěšku ventrálně o šíři kosti", tak jsem si naordinoval "61km rehabilitaci"... zatím se vyhýbám terénu a zatím mám výrazně pomalejší tempo, ale už mám jasno, že to příští rok půjde i bez elektrikyJen tak dál, a hlavně pořádný páteřák. Návrat k normálnímu kolu bude velké ukecávání si myslím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky