Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afri řetězem to určitě nebude pravděpodobně ohnutá patka nebo ramínko přehazovačky.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Ahojda kamaráde, no, je pravda že jsem šel pěkně, ale na tvůj úžasný parakotoul to stejně nedalo. Tu tvoji parádičku jen tak někdo netrumpfne a pokud ano, bude to určitě na vrtulníček :-) :-) :-) OK, zkusím pořešit patku....

Odesláno

Kopeček na Helf je vždycky taková radost po cestě, žeano, na bajku ještě objezd okolo hradeb jako bonus :)

Ano, v první půlce kopce jsem byl štěstím bez sebe :) ale letos jsem už byl dvakrát na Jívové, takže jsem nebyl překvapen :)
Odesláno

Tak příště dej vědět, to máme skoro za barákem tak ti s mladým můžeme dělat doprovod, nic nepotěší v tom kopci více než osmiletý fakan co to jezdí 3x za týden a předjede tě s úšklebkem :D

2x Canyon + 1x Canyon = 3x Canyon pohromadě ;)

Odesláno

Přesně tak. Na kole jsem tam nebyl ostudně dlouho. Ale podzim mám většinou o tom, že už na pohodu zajizdim na místa,kam jsem se přes sezónu nepodíval. Jen těch míst je kolem Prahy tolik, že na všechny se každou sezónu prostě nedostane:-)

Odesláno

Konečně jsem vyzkoušel tento setup a jsem maximálně spokojenej. Si říkám, kolik sem si mohl ušetřit omlacenych loktů, kdybych tam ty nástavce dal už dřív.

270a942ebb6cb77ad072087b5d6daea3.jpg

Odesláno

pět brzdění neznám a bočák mi nevadí, jezdil sem tak když to šlo i bez toho, akorát jsem potřebovat super asfalt, s tímhle se dá jet i na horším povrchu

Odesláno

Afri řetězem to určitě nebude pravděpodobně ohnutá patka nebo ramínko přehazovačky.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Ta patka prý nejde ohnout, je to nějaký odlitek a prý se maximálně zlomí, co mi řekli kluci v Cannondejlu. Tak jsem drapnul přehazovačku a na jejich doporučení silou vyhnul ven, no a funguje to, takže jsi se asi trefil s tím ramínkem a já už bych koupil nový řetěz :-) :-) :-) Vyvolávám déšť protože tady mám na zkoušku nějaký nepromok kousek od Rakoncaje a on bohužel nepřichází :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...