odjinud Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Čumí někdo teď na to MS v silniční cyklistice v Anglii? Prima počasíčko, co? :-)
Mira188 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Čumí někdo teď na to MS v silniční cyklistice v Anglii? Prima počasíčko, co? :-)Koukal jsem, ale tady je azzuro tak si dam svih a dokoukam dojezd. Co z nich zbyde.... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Duke650 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Po vynucené 43-denní pauze symbolických 43 km... sice šnečí tempo, ale ta úleva - bál jsem se, že už nikdy nesednu na kolo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 šíleně foukalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Po vynucené 43-denní pauze symbolických 43 km... sice šnečí tempo, ale ta úleva - bál jsem se, že už nikdy nesednu na koloVýborně :-) V březnu ti vyfotím schválně mého Italského kamaráda s kterým se mám setkat, nevím jak tvá druhá půlka obličeje, ale ta první je jak kdyby jsi mu z oka vypadl... :-) Já to umyl a dnes také spokojenost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Igicz Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Po vynucené 43-denní pauze symbolických 43 km... sice šnečí tempo, ale ta úleva - bál jsem se, že už nikdy nesednu na koloGratuluju k rychle rekonvalescenci. Jsi jak Froome. Ten uz taky vyjel;) Sent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 (upraveno) Potřebuji držák na mobil (aliexpress stačí) na silničku, mám ale asymetrický profil cockpitu, máte s tím někdo zkušenost,co na tom bude držet? Mám iPhone 11 (ne nechlubím se, ale ať je držák držák) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. října 2019 uživatelem moco
Paw Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Kdysi jsem měl v ruce tohle https://www.aliexpress.com/item/32810830825.html - už si ale nepamatuju, jak to mělo ohebnou tu část kolem trubky, třeba by se to ohnulo. I když to vypadá všelijak, tak to na kole drží překvapivě dobře.
moco Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 (upraveno) Objevil jsem tohle, ale taky to asi nebude kompatibilní. Pak v Rakousku mají dražší, ale ten by splňoval moje potřebyhttps://getfinn.com/#video Upraveno 1. října 2019 uživatelem moco
odjinud Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Tak ten elipticky prurez by se dal v nouzi vyresit obalenim riditek ruznym balastem a vrstvou kobercovky...
Gustaf Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Po vynucené 43-denní pauze symbolických 43 km... sice šnečí tempo, ale ta úleva - bál jsem se, že už nikdy nesednu na kolosuper, že už zase můžeš dupat...
moco Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Tak ten elipticky prurez by se dal v nouzi vyresit obalenim riditek ruznym balastem a vrstvou kobercovky...To raději ten mobil nechám v kapse protože v nouzi ten mobil můžu k řidítkům tou kobercovkou namotat i bez držáku
filltos Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 No taky sem chtěl navrhnout univerzální duck tape
Duke650 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 super, že už zase můžeš dupat... díky... dupat ještě ne, jen opatrně a poomaaluu našlapovat :-) ale co taky čekat když ty nohy dva týdny nechodily vůbec a další čtyři týdny jen o berlích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 (upraveno) No taky sem chtěl navrhnout univerzální duck tape Jen si rejpnu, taky tomu říkáme v práci kačeří páska, ale je to DUCT TAPE nebo-li páska co drží svět Upraveno 2. října 2019 uživatelem moco
steel Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 nechapu na co chces mit mobil na riditkach, mas snad v zadu v dresu min. tri kapsy ...
steel Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 (upraveno) . Upraveno 2. října 2019 uživatelem steel
Igicz Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 nechapu na co chces mit mobil na riditkach, mas snad v zadu v dresu min. tri kapsy ...navigace? Sent from my iPhone using Tapatalk
kral083 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Taky jsem si podobný vercajk na silničku a gravla z Alika poridil. Ono tahat na každý křižovatce mobil ze zadní kapsy není úplně ono. A zas kupovat na těch pár jízd za rok, když jedu tam kde to neznám, tachac s navigací za desítku se mi taky nechtělo.Takze já Moca chápu.
Doporučené příspěvky