Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čumí někdo teď na to MS v silniční cyklistice v Anglii? Prima počasíčko, co? :-)

Koukal jsem, ale tady je azzuro tak si dam svih a dokoukam dojezd. Co z nich zbyde....

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Odesláno

Po vynucené 43-denní pauze symbolických 43 km... sice šnečí tempo, ale ta úleva - bál jsem se, že už nikdy nesednu na kolo

Výborně :-) V březnu ti vyfotím schválně mého Italského kamaráda s kterým se mám setkat, nevím jak tvá druhá půlka obličeje, ale ta první je jak kdyby jsi mu z oka vypadl... :-)

Já to umyl a dnes také spokojenost...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Po vynucené 43-denní pauze symbolických 43 km... sice šnečí tempo, ale ta úleva - bál jsem se, že už nikdy nesednu na kolo

Gratuluju k rychle rekonvalescenci. Jsi jak Froome. Ten uz taky vyjel;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Potřebuji držák na mobil (aliexpress stačí) na silničku, mám ale asymetrický profil cockpitu, máte s tím někdo zkušenost,co na tom bude držet? Mám iPhone 11 (ne nechlubím se, ale ať je držák držák) :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Tak ten elipticky prurez by se dal v nouzi vyresit obalenim riditek ruznym balastem a vrstvou kobercovky...

To raději ten mobil nechám v kapse :) protože v nouzi ten mobil můžu k řidítkům tou kobercovkou namotat i bez držáku :) 

Odesláno (upraveno)

No taky sem chtěl navrhnout univerzální duck tape :)

Jen si rejpnu, taky tomu říkáme v práci kačeří páska, ale je to DUCT TAPE :) nebo-li páska co drží svět

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Taky jsem si podobný vercajk na silničku a gravla z Alika poridil. Ono tahat na každý křižovatce mobil ze zadní kapsy není úplně ono. A zas kupovat na těch pár jízd za rok, když jedu tam kde to neznám, tachac s navigací za desítku se mi taky nechtělo.Takze já Moca chápu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...