Fordik Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Právě že v parcích a lesích začíná být lidí víc než jindy. Málo lidí chce být v tomhle pocasi doma :/Vyklad vyhlášky je jedna věc, jak se k tomu kdo postaví je věc druhá. Vidím to přesně u sebe v praci. Dělám v autodílech a máme normálně otevřeno. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
moco Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 To si jako opravdu myslíte, že bude v přírodě tolik lidi, že se třeba při jízdě na kole nadýchám kapének nebo já sám zamořím les kapénkami?
Fordik Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 To ne, ale počítat s tím, že venku teď bude víc lidí než normálně. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
African Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Lidi tak maximálně k okénku Mekáče pro krabičku a hurá do parku na piknik Neboj se že to něják moc lidí dokope k tomu začít sportovat, tomu moc nevěřím....
kupko Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Já byl včera na kole 4h v lese a potkal jsem desítky a desítky lidí běžné je tolik nepotkávám. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Moty Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 taky si nemyslím, že bude v lesích nával, za víkend jsem potkal max 2 bikery a asi 20 lidí, ale fakt sem nezastavoval ani jsem se s nima nebavil
kupko Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Také někteří trolové nechápou omezený pochyb jít se projít do lesa za barákem asi není problém ale jsou takoví kteří nemohu být v práci a sednou do auta a jedou desítky km do hor a to je podle mě špatně. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Micey Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Proc, sednout sam do svyho auta a jet do prazdnejch hor, co je na tom blbe..?
roura74 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Díky za podporu, všechny testy vypadají ok takže směr domácí péče dneska. Já si teda dám šetřící režim, ale k těm vyjíždkám asi takto: Screenshot_20200316-110840_Samsung Internet.jpgTome dej se dokupy. Good luck.
Gustaf Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Souhlasím s názorem Velo... netřeba to ten týden nějak hrotit.... Tome, tak aspoň tak...
moco Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Furt dumám nad rozhodnutím přejít ze silničních plášťů 25 mm na 28 mm tubuless. Je to takový rozdíl v pohodlí, váze? Bezpečnější to určitě bude, to je jasný.Mám z konce léta nové pláště a přemýšlím, že je už teď shodím a dám ty 28 mm tubuless.Nebo nemám zbytečně šílet a počkat až sjedu stávající a při další výměně plášťů to nechat předělat? Upraveno 16. března 2020 uživatelem moco
kupko Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Proc, sednout sam do svyho auta a jet do prazdnejch hor, co je na tom blbe..?A to je takovéj problém týden zůstat ve své lokalitě a necourat se mimo bydliště. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Maxmillian Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Kluci. Nevíte o někom v Praze nebo okolí, kdo by mi to svařil? Našel jsem někoho v Měcholupech, ale teď ani nebere telefon. Nepotřebuji to hned, ale chtěl bych vědět kam s tím potom zajet. Chápu, že to není ideální, ale mám to teď na ježdění kolem komína a na žádné extrémní sjezdy na horách se nechystám.
kupko Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Maxmillian to nesvaříš vlastní zkušenost je to prasklina jako prase únava mat. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Kluci. Nevíte o někom v Praze nebo okolí, kdo by mi to svařil? Našel jsem někoho v Měcholupech, ale teď ani nebere telefon. Nepotřebuji to hned, ale chtěl bych vědět kam s tím potom zajet. Chápu, že to není ideální, ale mám to teď na ježdění kolem komína a na žádné extrémní sjezdy na horách se nechystám. reklamuj to
Maxmillian Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 reklamuj toJá to koupil už od někoho tady před 5 lety, tak k tomu nic nemám.
Gustaf Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Já to koupil už od někoho tady před 5 lety, tak k tomu nic nemám. hmmmm,tak to je blbý...zkusit jedine toho prodejce, jestli tě s tím nepomůže... Jestli je na ten rám vůbec záruka ještě
Fordik Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Mám o něco min prasklý rám pod sedlovkou a ta je to jediné, co mi momentálně dovoluje na tom jezdit a to jezdím poslední dva roky málo. Takže jezdím jak ko.. t se sedlem níž než bych měl bo jakmile bych ho dal výš, tak se bojím, že by rám prasknul. A na nové kolo teď finance nejsou. Vařit takové praskliny se podle mě dá na kole, na kterým budeš jezdit maximálně na chatě pro rohlíky. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky