Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě že v parcích a lesích začíná být lidí víc než jindy. Málo lidí chce být v tomhle pocasi doma :/

Vyklad vyhlášky je jedna věc, jak se k tomu kdo postaví je věc druhá. Vidím to přesně u sebe v praci. Dělám v autodílech a máme normálně otevřeno.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Odesláno

To si jako opravdu myslíte, že bude v přírodě tolik lidi, že se třeba při jízdě na kole nadýchám kapének nebo já sám zamořím les kapénkami? 

Odesláno

To ne, ale počítat s tím, že venku teď bude víc lidí než normálně.

Odesláno

Lidi tak maximálně k okénku Mekáče pro krabičku a hurá do parku na piknik :lol2: Neboj se že to něják moc lidí dokope k tomu začít sportovat, tomu moc nevěřím....

Odesláno

taky si nemyslím, že bude v lesích nával, za víkend jsem potkal max 2 bikery a asi 20 lidí, ale fakt sem nezastavoval ani jsem se s nima nebavil

Odesláno

Také někteří trolové nechápou omezený pochyb jít se projít do lesa za barákem asi není problém ale jsou takoví kteří nemohu být v práci a sednou do auta a jedou desítky km do hor a to je podle mě špatně.

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Furt dumám nad rozhodnutím přejít ze silničních plášťů 25 mm na 28 mm tubuless. Je to takový rozdíl v pohodlí, váze? Bezpečnější to určitě bude, to je jasný.

Mám z konce léta nové pláště a přemýšlím, že je už teď shodím a dám ty 28 mm tubuless.

Nebo nemám zbytečně šílet a počkat až sjedu stávající a při další výměně plášťů to nechat předělat?

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Proc, sednout sam do svyho auta a jet do prazdnejch hor, co je na tom blbe..?

A to je takovéj problém týden zůstat ve své lokalitě a necourat se mimo bydliště.

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odesláno

Kluci. Nevíte o někom v Praze nebo okolí, kdo by mi to svařil? Našel jsem někoho v Měcholupech, ale teď ani nebere telefon. Nepotřebuji to hned, ale chtěl bych vědět kam s tím potom zajet.

Chápu, že to není ideální, ale mám to teď na ježdění kolem komína a na žádné extrémní sjezdy na horách se nechystám.

786bb86f299cef52e18a0d799e18cd96.jpg

Odesláno

Kluci. Nevíte o někom v Praze nebo okolí, kdo by mi to svařil? Našel jsem někoho v Měcholupech, ale teď ani nebere telefon. Nepotřebuji to hned, ale chtěl bych vědět kam s tím potom zajet.

Chápu, že to není ideální, ale mám to teď na ježdění kolem komína a na žádné extrémní sjezdy na horách se nechystám.

786bb86f299cef52e18a0d799e18cd96.jpg

reklamuj to
Odesláno

Já to koupil už od někoho tady před 5 lety, tak k tomu nic nemám.

hmmmm,tak to je blbý...zkusit jedine toho prodejce, jestli tě s tím nepomůže... Jestli je na ten rám vůbec záruka ještě
Odesláno

Mám o něco min prasklý rám pod sedlovkou a ta je to jediné, co mi momentálně dovoluje na tom jezdit a to jezdím poslední dva roky málo. Takže jezdím jak ko.. t se sedlem níž než bych měl bo jakmile bych ho dal výš, tak se bojím, že by rám prasknul. A na nové kolo teď finance nejsou. Vařit takové praskliny se podle mě dá na kole, na kterým budeš jezdit maximálně na chatě pro rohlíky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...