Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak 8 týdnu po přetržení vazu v kolene

Na trenazeru přes 150 a dneska poprvy venku, jelo to dobře, koleno drží a bylo krasne

6066b1c4006141755fd7cad783ddeb8f.jpg

Odesláno

Taky jsem dneska vyjel. Kapsy narvany susenkama,abych to kilo ujel a někde nedostal hladak. Jak jsem tak míjel jednu zavřenou hospodu za druhou,tak jsem tak přemýšlel, jestli by mě bavilo jezdit na kole bez možnosti zastávky někde na pivo a oběd. Došel jsem k závěru, že asi bych jezdil dál,ale rozhodně bych toho tolik nenajezdil. Co by to bylo za švih, když si nemůžu dát na nějakém pěkném místě pivo, nebo ne?

Odesláno

Taky jsem dneska vyjel. Kapsy narvany susenkama,abych to kilo ujel a někde nedostal hladak. Jak jsem tak míjel jednu zavřenou hospodu za druhou,tak jsem tak přemýšlel, jestli by mě bavilo jezdit na kole bez možnosti zastávky někde na pivo a oběd. Došel jsem k závěru, že asi bych jezdil dál,ale rozhodně bych toho tolik nenajezdil. Co by to bylo za švih, když si nemůžu dát na nějakém pěkném místě pivo, nebo ne?

Hm tak to ja jsem si nevzal nic. A poslednich 30km jsem videl 2x a bylo mi dost solidne zle.

Taky jsem moc nejedl. Pritom gelu atd mam doma mraky, blbec no...

Jezdil jsem sice dost trenazer, ale to max 1,5hod. No a po 50 km jsem si uvedomil, ze jsem jedl dnes jen polivku s jednim chlebem a zpatky je to do kopce a jeste protivetru... a mam 0,7l bidon s iontakem jen.

Taky jsem dost podcenil obleceni a vzal si moc tenke rukavice a ztuhl mi krk. Do pytle na kole jezdim xlet a ta prvni vetsi vyjizdka je vzdycky stejna. Se nikdy nepoucim. Ale prvnich 50km me bavilo moc. Dalsich 20km to celkem slo a poslednich 30 jsem trpel jak pes..

Na druhou stranu prumer i tak 27,4, coz je slusne kdyz zahrnu prvnich 5km na cyklostezce kde jsem jel snad 14km/h, ze jsem potkal cervenou na vsech semaforech a taky jsem cekal na prujezd vlaku. No a pak hlavne tech poslednich 30 jsem se dost trapil...

Odesláno

Tam trochu vidím jako problém ten podklad. Měla by tam podle mě být nějaká guma, nebo to z telefenu vyklepe duši... mě už takhle telefon z toho blbne. Ale asi by tam šlo něco vložit.

Máte někdo tento nebo podobný držák na mobil? Nepovoluje se za jízdy ten utahovací šroubek?

https://www.decathlon.cz/kovovy-drzak-na-smartphone-id_8587962.html

Odesláno

Moje buranský řešení.

Už jsem to sem asi dával.

Držák je pouzdro na běhání na ruku, měkký, dotyk přes to funguje. Na přestavec je to volný, suchej zip je dělanej u tohoto pouzdra tak že to neutáhnu, tedy to mám "zkrácený" spínacím špendlíkem.

Drží i při pádu přes řídítka :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Me dneska potesilo novy kolo pro zenu.. jde to v tydle nizsi stredni tride fakt dopredu. 29?, supr geometrie, 1x12 s padesatkou vzadu, pevny osy, siroky rafky, supr gumy.. vidle je kompromisni dost, ale pro zenskou dobry:)

No a za todle s nejakou mensi slevou 21, kdyz to porovnam s tim, co dostal clovek za dvacku pred deseti lety..

Pedalu si nevsimejte, spd coming soon.

Odesláno

Pekny bike!, super farby, ani by som nepovedal ze 29ka.

Ja by som pri mojej spd ani neskusal, 1 pad a uz by na bike nikdy nevyliezla, vlastne ani ja na mtb som si nezvykol na spd a jazdim flat

Odesláno

Tak první letošní stovka za mnou, myslel jsem, že to bude protrpěné, ale kromě občasné zimy, když zalezlo slunce a bolestivého, ale hřejivého výjezdu na Helfštýn, to bylo dneska příjemné svezení na to, že je březen a moje čtvrtá vyjížďka. 

Odesláno

Já, už jako bývalý kolař, se zde budu jen dívat.

Ale za dob mého asi osmiletého ježdění jsem sedlal celopéro Ghost, 3x Lapierre z toho jedno cyklokrosové a nakonec pevnýho Gianta xtc adv...ten mě fakt bavil.

No máte to hezký ty mašinky ;-)

Já jsem pořád všechno upravoval a předělával, to bylo taky solidní postižení.

Odesláno

Právě jsem taky provětral kolo... jel jsem se podívat z Proseka do Vysočan na jeden požár, abych se uklidnil od dění okolo koronaviru... :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...