mondeo2 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) Jsou to blázni: Upraveno 24. října 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Tak todle se jen tak nevidí Moulisi Tak to jedině karbonový závoďáky, tam to nevyrveš...Vono jak sem si v těch botách kdysi sednul na bobek nebo co, tak ta podrážka jako příčně praskla. Ale nic to nedělalo, až do teď. Takže spíš podcenění situace, z mý strany. Ty boty sou myslim na vyhození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Vono jak sem si v těch botách kdysi sednul na bobek nebo co, tak ta podrážka jako příčně praskla. Ale nic to nedělalo, až do teď. Takže spíš podcenění situace, z mý strany. Ty boty sou myslim na vyhození. Kdepak. Když bude sucho, tak v nich můžeš chodit králíkům na pampelišku, ale na kolo už to nebude. :-) Kup karbonový, k takovýmu kolu co máš to je vostuda. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Ježiš já v tom potřebuju i chodit...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 carbon na chození určo ne,je to opravdu hlavně super na jízdu,ale na chození je to horší,vím to z vlastní zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Ježiš já v tom potřebuju i chodit...!Si na to sežeň ty gumový galoše co byly dřív u doktorů v ordinacích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Tak tenhle člověk má koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Tak tenhle člověk má koule. jo to jsem sem dával už 24.10 jen se mi to spouští skoro od půlky, nevím proč. Je to normálně nenormální blázen.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 jo to jsem sem dával už 24.10 jen se mi to spouští skoro od půlky, nevím proč. Je to normálně nenormální blázen..............Aha, tak to se omlouvám za double post... :/Je to blázen, kamínek a je to v sekci fůůůj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Nejlíp jsou na tom asi Spešly Milisi, ale mě třeba absolutně nesedly na nohu, i přes tu jejich zázračnou Body geometry... Každopádně jsou pořádně tvrdý na podrážce, moje bejvalý Ády nebo Scotty jsou proti nim měkký. Každopádně Scotty mám 8 let a pořád fungujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Tak dnes velmi náročný, ale i tak bezvadný, počasí dělá divy Sešla se nás pěkná skupinka a občas i dost dobrý kola, např. Merida na zakázku za příjemných 130.000,-Kč. Bohužel carbonovej rám praská, takže nekupovat, kámoš je dostává zdarma, jelikož jezdí závodně, ale běžný smrtelník by měl s reklamací asi problémy, jelikož prodejce ve všem vidí pády Už má třetí, prej sračka, ale dobrej sponzor" Jo a po náročným dni, prejt, jitrničky a pár piv, přeci si nezkazíme postavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Jo a po náročným dni, prejt, jitrničky a pár piv, přeci si nezkazíme postavy Afri normalne mi kapou sliny nadherny pocasi mate, uzijte si to, ja vyrazim snad za 2 hodiny, nejdriv jsem ale dostal nakazano vyprat hromadu pradla co vyda asi na 3 pracky...co se da delat, zivot je boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Tak dnes velmi náročný, ale i tak bezvadný, počasí dělá divy Sešla se nás pěkná skupinka a občas i dost dobrý kola, např. Merida na zakázku za příjemných 130.000,-Kč. Bohužel carbonovej rám praská, takže nekupovat, kámoš je dostává zdarma, jelikož jezdí závodně, ale běžný smrtelník by měl s reklamací asi problémy, jelikož prodejce ve všem vidí pády Už má třetí, prej sračka, ale dobrej sponzor" Jo a po náročným dni, prejt, jitrničky a pár piv, přeci si nezkazíme postavy S tim karbonem bych to nevidel tak hrozne. Mam silnicku i horaka celopero v karbonu a pohoda. Opravuje se lepe nez hlinik a pokud se ram nerozstipal sekerkou, tak jde opravit vsechno ve stejne kvalite jako vyroba. U hliniku tohle clovek nema. Navic starne v case. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 S tim karbonem bych to nevidel tak hrozne. Mam silnicku i horaka celopero v karbonu a pohoda. Opravuje se lepe nez hlinik a pokud se ram nerozstipal sekerkou, tak jde opravit vsechno ve stejne kvalite jako vyroba. U hliniku tohle clovek nema. Navic starne v case.Tak karbon je určitě super, ale já měl na mysli přímo tu danou Meridu na fotce" Ta je nějak lepena ze dvouch dílů a v tom lepení to praská" Jinak sedlovky a řídítka z karbonu vůbec nebrat, to je prý jízdenka do truhly :-) to říkají profesionálové, ty taky ale samozřejmě jezdí trochu jinak než my " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Dnes super projížďka podél vody. Asi uz poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 (upraveno) Afri: krása...tak to jste si museli opravdu užít...taková banda bajkerů. Ta Merida vypadá fakt dobře, líbí se mi ty kola ;-) škoda, že teď už to pro bajkování po práci nebude moc příjemný...brzo tma...achjo Upraveno 27. října 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Máte někdo zkušenost s těmito pedálama Cannondale 6 point 3 Urban (bývalé značení Octopus)?Nebo podobnýma?Jde mi o to aby mi moc nelítala noha na pedálu,ale nášlapy nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 zkušenost s tím nemám, ale myslím, že když chceš mít nohu pevně na pedálech, tak nášlapy jsou jediný řešení (klipsny teda nepočítám) :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Tož tyto pedály nejsou určitě špatné na nějaké městské kolo. Ale noha na tom bude pramálo držet. Chce to platformy s piny, např.http://www.bikeway.cz/katalog/zbozi/komponenty/pedaly/bmx--freeride-pedaly/produkt/bmx-freeride-pedaly-xlc-pd-m12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Máte někdo zkušenost s těmito pedálama Cannondale 6 point 3 Urban (bývalé značení Octopus)?Nebo podobnýma?Jde mi o to aby mi moc nelítala noha na pedálu,ale nášlapy nechci.jako designovka asi fajn,ale na ježdění mi to přijde divný a noha na tom sedět asi taky moc nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky