Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Tak todle se jen tak nevidí Moulisi :) Tak to jedině karbonový závoďáky, tam to nevyrveš...

Vono jak sem si v těch botách kdysi sednul na bobek nebo co, tak ta podrážka jako příčně praskla. Ale nic to nedělalo, až do teď. Takže spíš podcenění situace, z mý strany. Ty boty sou myslim na vyhození.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vono jak sem si v těch botách kdysi sednul na bobek nebo co, tak ta podrážka jako příčně praskla. Ale nic to nedělalo, až do teď. Takže spíš podcenění situace, z mý strany. Ty boty sou myslim na vyhození.

Kdepak. Když bude sucho, tak v nich můžeš chodit králíkům na pampelišku, ale na kolo už to nebude. :-)

Kup karbonový, k takovýmu kolu co máš to je vostuda. :-)

Odkaz ke komentáři

Nejlíp jsou na tom asi Spešly Milisi, ale mě třeba absolutně nesedly na nohu, i přes tu jejich zázračnou Body geometry... Každopádně jsou pořádně tvrdý na podrážce, moje bejvalý Ády nebo Scotty jsou proti nim měkký. Každopádně Scotty mám 8 let a pořád fungujou :)

Odkaz ke komentáři

Tak dnes velmi náročný, ale i tak bezvadný, počasí dělá divy :clap: Sešla se nás pěkná skupinka a občas i dost dobrý kola, např. Merida na zakázku za příjemných 130.000,-Kč. Bohužel carbonovej rám praská, takže nekupovat, kámoš je dostává zdarma, jelikož jezdí závodně, ale běžný smrtelník by měl s reklamací asi problémy, jelikož prodejce ve všem vidí pády :eek: Už má třetí, prej sračka, ale dobrej sponzor" Jo a po náročným dni, prejt, jitrničky a pár piv, přeci si nezkazíme postavy :lol2:

post-364-0-74409600-1382812409_thumb.jpg

post-364-0-46721800-1382812425_thumb.jpg

post-364-0-58702600-1382812438_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo a po náročným dni, prejt, jitrničky a pár piv, přeci si nezkazíme postavy :lol2:

Afri normalne mi kapou sliny :) nadherny pocasi mate, uzijte si to, ja vyrazim snad za 2 hodiny, nejdriv jsem ale dostal nakazano vyprat hromadu pradla co vyda asi na 3 pracky...co se da delat, zivot je boj :D

Odkaz ke komentáři

Tak dnes velmi náročný, ale i tak bezvadný, počasí dělá divy :clap: Sešla se nás pěkná skupinka a občas i dost dobrý kola, např. Merida na zakázku za příjemných 130.000,-Kč. Bohužel carbonovej rám praská, takže nekupovat, kámoš je dostává zdarma, jelikož jezdí závodně, ale běžný smrtelník by měl s reklamací asi problémy, jelikož prodejce ve všem vidí pády :eek: Už má třetí, prej sračka, ale dobrej sponzor" Jo a po náročným dni, prejt, jitrničky a pár piv, přeci si nezkazíme postavy :lol2:

S tim karbonem bych to nevidel tak hrozne. Mam silnicku i horaka celopero v karbonu a pohoda. Opravuje se lepe nez hlinik a pokud se ram nerozstipal sekerkou, tak jde opravit vsechno ve stejne kvalite jako vyroba. U hliniku tohle clovek nema. Navic starne v case.

Odkaz ke komentáři

S tim karbonem bych to nevidel tak hrozne. Mam silnicku i horaka celopero v karbonu a pohoda. Opravuje se lepe nez hlinik a pokud se ram nerozstipal sekerkou, tak jde opravit vsechno ve stejne kvalite jako vyroba. U hliniku tohle clovek nema. Navic starne v case.

Tak karbon je určitě super, ale já měl na mysli přímo tu danou Meridu na fotce" Ta je nějak lepena ze dvouch dílů a v tom lepení to praská" Jinak sedlovky a řídítka z karbonu vůbec nebrat, to je prý jízdenka do truhly :-) to říkají profesionálové, ty taky ale samozřejmě jezdí trochu jinak než my "

Odkaz ke komentáři

Máte někdo zkušenost s těmito pedálama Cannondale 6 point 3 Urban  (bývalé značení Octopus)?Nebo podobnýma?Jde mi o to aby mi moc nelítala noha na pedálu,ale nášlapy nechci.

jako designovka asi fajn,ale na ježdění mi to přijde divný a noha na tom sedět asi taky moc nebude

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...