Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Se máte kluci, já sotva doběhnu do sklepa pro slivku a pak to tady půl hodiny rozdýchávám a nemůžu popadnout dech:-( ale lepší se to, tak snad se dám brzy do pohody'

Odesláno

jj a pak taky budeš řádit :cheers: tak se brzy uzdrav chlape....

Dík Gustaf" Už se na to klepu, myslím si, že kamera na palici tomu dá novej rozměr:-) doporučuji kluci, je s ní opravdu sranda, jakmile bude více času, dám jsem nějaká videa'

Odesláno

nAscA: z tech Kyji jezdis pres Vysocany, Troju a podel Zoo? Nebo mas jinou trasu?

Ano, presne tak jezdim. Stezku za Trojou vylepsili + konecne ve Vysocanech se nemusi sesedat z kola.

Jj kamera je super. Nataceli jsme si kdysi jednu vyjizdku a byl jsem prekvapeny, jak nektere skoky vypadaly dobre :)

Odesláno

Já mám chatu na skále nad tím... k přívozu jezdím chlastat :-) a mám pocit, že většina "bikerů" jako já, to má podobně. Mám to 1,5km a z toho 0,5km je kopec...

Už tam zprovoznili tu hospůdku v zahradě, co loni odplavala při povodních?

Takovou tu, jak se tam sedělo pod vínem, cca 50m od vody, u silnicice (u toho můstku).

Jinak můžu doporučit jet dál podél vody přes Řež až do Kralup. Zpátky pak vlakem.

Jj, privoz. Jel jsem z Kyji a pak zpet. Kdysi jsem bydlel ve Zdibech, tak kdyz jedu sam, obcas tam zajedu na otocku.

Odesláno (upraveno)

Hustit se musi fest! Ja jsem daval na HT horaku 3,5 - 4,5 spis vic nez min. Jeden kolega s oblibou rikal, ze kdybych tam navaril lesenovou trubku, bude to mekci ;)

Edit: prdlajs hustit, fukat...ze me huba neboli

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Nějak mi začalo házet zadní kolo :)

attachicon.gifDSC_0256.JPG

a tohle tam je po celém obvodu 4x = asi budu muset přestat žrát :lol2:

tak to buď rád že se ti to nestalo při nějakým drsným sjezdu,to nechci ani domyslet......no aspoň si uděláš radost novejma kolama

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...