Stepi(c)k Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 nAscA: Privoz v Klecankach? Kam si jel?
nAscA Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Jj, privoz. Jel jsem z Kyji a pak zpet. Kdysi jsem bydlel ve Zdibech, tak kdyz jedu sam, obcas tam zajedu na otocku.
Gustaf Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 dnes volná chvilka, tak jsem dal 30 km....ale krásnej den a krásnej bajk trip. A úplně super rozesraná cyklostezka...
Stepi(c)k Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 nAscA: z tech Kyji jezdis pres Vysocany, Troju a podel Zoo? Nebo mas jinou trasu?
African Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Se máte kluci, já sotva doběhnu do sklepa pro slivku a pak to tady půl hodiny rozdýchávám a nemůžu popadnout dech:-( ale lepší se to, tak snad se dám brzy do pohody'
Gustaf Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 jj a pak taky budeš řádit tak se brzy uzdrav chlape....
filo-boxer Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Taky jsem dnes drandil, nadherne pocasi, byl to balzam pro dusi i telo.
African Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 jj a pak taky budeš řádit tak se brzy uzdrav chlape....Dík Gustaf" Už se na to klepu, myslím si, že kamera na palici tomu dá novej rozměr:-) doporučuji kluci, je s ní opravdu sranda, jakmile bude více času, dám jsem nějaká videa'
nAscA Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 nAscA: z tech Kyji jezdis pres Vysocany, Troju a podel Zoo? Nebo mas jinou trasu?Ano, presne tak jezdim. Stezku za Trojou vylepsili + konecne ve Vysocanech se nemusi sesedat z kola. Jj kamera je super. Nataceli jsme si kdysi jednu vyjizdku a byl jsem prekvapeny, jak nektere skoky vypadaly dobre
odjinud Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Já mám chatu na skále nad tím... k přívozu jezdím chlastat :-) a mám pocit, že většina "bikerů" jako já, to má podobně. Mám to 1,5km a z toho 0,5km je kopec... Už tam zprovoznili tu hospůdku v zahradě, co loni odplavala při povodních?Takovou tu, jak se tam sedělo pod vínem, cca 50m od vody, u silnicice (u toho můstku). Jinak můžu doporučit jet dál podél vody přes Řež až do Kralup. Zpátky pak vlakem. Jj, privoz. Jel jsem z Kyji a pak zpet. Kdysi jsem bydlel ve Zdibech, tak kdyz jedu sam, obcas tam zajedu na otocku.
JakubS Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Nějak mi začalo házet zadní kolo a tohle tam je po celém obvodu 4x = asi budu muset přestat žrát
JakubS Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Nějakej Bontrager, mechanik říkal, že už viděl hodně, ale tohle né :-D
nickolas Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Tvl co to je?! To jsem jeste nevidel. Chyba materialu? Po celym obvodu? To neni normalni...
wave ceptor Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Moc to hustíš . Prostě 10at. je už moc.
JakubS Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Tolik zase nemam :-) moc to taky nefoukám. No hlavně, že jsem si hubu nikde nenamlátil :-) novej Mach snad vydrží.
nickolas Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Hustit se musi fest! Ja jsem daval na HT horaku 3,5 - 4,5 spis vic nez min. Jeden kolega s oblibou rikal, ze kdybych tam navaril lesenovou trubku, bude to mekci Edit: prdlajs hustit, fukat...ze me huba neboli Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem nickolas
wave ceptor Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Já dávám max. co je horní hodnota na plášti. To se musí odvalovat.....
spineshank Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Nějak mi začalo házet zadní kolo DSC_0256.JPG a tohle tam je po celém obvodu 4x = asi budu muset přestat žrát tak to buď rád že se ti to nestalo při nějakým drsným sjezdu,to nechci ani domyslet......no aspoň si uděláš radost novejma kolama
Doporučené příspěvky