Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

já to mám jinak...z řídítek mi jde dopředu držák na konci je šroub, který drží další plastový udělátko, který pak drží computer...(funkce jakoby ruka...předloktí - loket - paže) :-D tady je to trochu vidět na starý Meridě 

post-13404-0-40488400-1401737186_thumb.jpg

Odesláno

tak je to skoro to samý,jen malinko komplikovanější  :speak_cool:

jinak já dnes narychlo po práci vyjel a po 25km sem měl pořád divnej pocit že je něco blbě...no pak jsem zjistil že nemám hodinky :lol2:  :lol2: takže zbylejch 15 jsem jel jako na trní :lol2:  :lol2:

Odesláno

tak já jsem bez hodinek jako bez ruky když jsem mimo domov,je to už takovej zvyk :lol2:

jak dojdu domů sundám hodinky a už je nepotřebuju,ale jak jdu mimo musím je mít....pacient :lol2: jsem

Odesláno

Patriku, stejně nekoupíš. Neřeš slevu, já už tě znám. :D

Tak to mě neznáš, už mám vybraný konkrétní model H6L (zkoušel jsem si ho a ta vyšší řidítka jsou znát, není to sice ještě úplně to co bych chtěl, ale nic lepšího už asi nenajdu) a dokonce vybrané prachy (ale pořád uvažuji, že to koupím v jiné prodejně, kde se dá platit tou kartou). Jen se mi tak nějak nechce platit plnou cenu :)

Odesláno

Prvni letosni dlouha vyjizdka v nedeli a test novych Garmin Fenix 2. Samozrejme jak na potvoru se mi nesparoval sensor na tepy, prestoze den predtim fungoval ok, coz mi trochu zkazilo radost z darku. Rano nebyl cas, pri zastavkach v prubehu dne uz se mi nechtelo zkouset resetovat hodinky, abych neprisel o zaznam trasy. Dneska udelam upgrade firmwaru a bude se dal testovat.

Vyslap paradni, jenom rano prvnich 20 km v teplote jen tesne nad nulou jsem pekne vymrznul, nadmorska vyska 2000 m se pozna i v cervnu, dlouho uz mi nebyla takova zima. 

post-17375-0-63958700-1401808021_thumb.jpg

post-17375-0-76121700-1401808023_thumb.png

Odesláno

Prvni letosni dlouha vyjizdka v nedeli a test novych Garmin Fenix 2. Samozrejme jak na potvoru se mi nesparoval sensor na tepy, prestoze den predtim fungoval ok, coz mi trochu zkazilo radost z darku. Rano nebyl cas, pri zastavkach v prubehu dne uz se mi nechtelo zkouset resetovat hodinky, abych neprisel o zaznam trasy. Dneska udelam upgrade firmwaru a bude se dal testovat.

Vyslap paradni, jenom rano prvnich 20 km v teplote jen tesne nad nulou jsem pekne vymrznul, nadmorska vyska 2000 m se pozna i v cervnu, dlouho uz mi nebyla takova zima. 

Taky se bude testovat :cheers:  Dnes dorazily bráchovy a já se rozhoupu, až si budu jistější, že to všechno maká dle mých představ.

post-364-0-32674200-1401829523_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Super, jsem zvedavy na postrehy, urcite jim s brachou date zabrat mnohem vic nez ja..at mu slouzi a vsechno slape  :cheers:  Ja z nich mam takovou radost, ze jsem je dneska tahnul na ruce i do kanclu k obleceni, ke kteremu by sly spise oblekovky :) 

Krome silnicky a jednoho vyletu na paddle boardu na jezero jsem zatim moc testovani nestihl, v tydnu se chystam je vzit na bike do lesa. Jsem zvedavy na citelnost displeje v lese kde je mene svetla: inverzni displej, respektive jeho citelnost za horsich svetelnych podminek jedna z veci, ktera me zatim trochu zklamala. Zkusim si pohrat jeste s kontrastem, ale v porovnani s napr. s G-shockama s klasickym displejem je citelnost za sera v tmave mistnosti uz dost na hrane zatimco klasicky displej je citelny jak pomalu za normalniho svetla. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

kluci já su tááák ščastnééééééé :lol2: :clap: :clap: :clap:

víla je doma :notworthy: :notworthy: :notworthy: teď jsem dovezl

Co je jako doma? Ty nás ale napínaš chlapíku' fotku,fotku,......:-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...