spineshank Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 no to koukám,je to taky Bar Fly ??
Gustaf Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 ne ne...je to Halfords...ale viděl sem ho i v normální cyklo prodejně pod jinym.názvem, tak je možný, ze je pro ne vyrabeli pod jejich názvem.
spineshank Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 no ono z té fotky nejde moc poznat,ale pokud to vypadá nějak takto tak to bude ono
Gustaf Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 já to mám jinak...z řídítek mi jde dopředu držák na konci je šroub, který drží další plastový udělátko, který pak drží computer...(funkce jakoby ruka...předloktí - loket - paže) :-D tady je to trochu vidět na starý Meridě
spineshank Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 tak je to skoro to samý,jen malinko komplikovanější jinak já dnes narychlo po práci vyjel a po 25km sem měl pořád divnej pocit že je něco blbě...no pak jsem zjistil že nemám hodinky takže zbylejch 15 jsem jel jako na trní
Gustaf Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 to máš pravdu...místo jednoho drzaku tam mám dva to já poslední dobou jezdim zasadne bez hodinek a čas pri jizde skoro vůbec nesleduju.
spineshank Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 tak já jsem bez hodinek jako bez ruky když jsem mimo domov,je to už takovej zvyk jak dojdu domů sundám hodinky a už je nepotřebuju,ale jak jdu mimo musím je mít....pacient jsem
Patrik Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Patriku, stejně nekoupíš. Neřeš slevu, já už tě znám. Tak to mě neznáš, už mám vybraný konkrétní model H6L (zkoušel jsem si ho a ta vyšší řidítka jsou znát, není to sice ještě úplně to co bych chtěl, ale nic lepšího už asi nenajdu) a dokonce vybrané prachy (ale pořád uvažuji, že to koupím v jiné prodejně, kde se dá platit tou kartou). Jen se mi tak nějak nechce platit plnou cenu
kloubik Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Prvni letosni dlouha vyjizdka v nedeli a test novych Garmin Fenix 2. Samozrejme jak na potvoru se mi nesparoval sensor na tepy, prestoze den predtim fungoval ok, coz mi trochu zkazilo radost z darku. Rano nebyl cas, pri zastavkach v prubehu dne uz se mi nechtelo zkouset resetovat hodinky, abych neprisel o zaznam trasy. Dneska udelam upgrade firmwaru a bude se dal testovat. Vyslap paradni, jenom rano prvnich 20 km v teplote jen tesne nad nulou jsem pekne vymrznul, nadmorska vyska 2000 m se pozna i v cervnu, dlouho uz mi nebyla takova zima.
B.F.G. Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Jekylla má pár kámošů, stíhačka to není ale kilo se na tom asi dá...
spineshank Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 teď na Nově vcelku pár reportáží o kolech, Festka ,Jarda příjemné podívání,ale ten setup co vozí fakt síla
African Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Prvni letosni dlouha vyjizdka v nedeli a test novych Garmin Fenix 2. Samozrejme jak na potvoru se mi nesparoval sensor na tepy, prestoze den predtim fungoval ok, coz mi trochu zkazilo radost z darku. Rano nebyl cas, pri zastavkach v prubehu dne uz se mi nechtelo zkouset resetovat hodinky, abych neprisel o zaznam trasy. Dneska udelam upgrade firmwaru a bude se dal testovat. Vyslap paradni, jenom rano prvnich 20 km v teplote jen tesne nad nulou jsem pekne vymrznul, nadmorska vyska 2000 m se pozna i v cervnu, dlouho uz mi nebyla takova zima. Taky se bude testovat Dnes dorazily bráchovy a já se rozhoupu, až si budu jistější, že to všechno maká dle mých představ.
kloubik Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 (upraveno) Super, jsem zvedavy na postrehy, urcite jim s brachou date zabrat mnohem vic nez ja..at mu slouzi a vsechno slape Ja z nich mam takovou radost, ze jsem je dneska tahnul na ruce i do kanclu k obleceni, ke kteremu by sly spise oblekovky Krome silnicky a jednoho vyletu na paddle boardu na jezero jsem zatim moc testovani nestihl, v tydnu se chystam je vzit na bike do lesa. Jsem zvedavy na citelnost displeje v lese kde je mene svetla: inverzni displej, respektive jeho citelnost za horsich svetelnych podminek jedna z veci, ktera me zatim trochu zklamala. Zkusim si pohrat jeste s kontrastem, ale v porovnani s napr. s G-shockama s klasickym displejem je citelnost za sera v tmave mistnosti uz dost na hrane zatimco klasicky displej je citelny jak pomalu za normalniho svetla. Upraveno 3. června 2014 uživatelem kloubik
wave ceptor Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Díky! Nádhera, opět se ukázalo že na kole nezáleží. Vše je jenom o šikovnosti člověka. Palec hore.
spineshank Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 kluci já su tááák ščastnééééééé víla je doma teď jsem dovezl
African Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 kluci já su tááák ščastnééééééé víla je doma teď jsem dovezlCo je jako doma? Ty nás ale napínaš chlapíku' fotku,fotku,......:-)
spineshank Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 no víla je doma......víla rovná se Liteville301 foto asi zítra nebo jestli dostanu nějaký z montáže sem dám určo
Gustaf Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 no víla je doma......víla rovná se Liteville301 foto asi zítra nebo jestli dostanu nějaký z montáže sem dám určo hepy brzdej tu jů...
Doporučené příspěvky