Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Moje kolečko, jezdím ho už tři roky. Dlouho jsem ho skládal, do této podoby. Teď už vyměňuji jen co se opotřebí, další upgrade netřeba.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnesny vyjazd som ukoncil premoceny ako s...a,10 kilakov v lejaku,blato som mal vsade :snorkle:

Mě troška toho blátíčka nevadí !

Odkaz ke komentáři

Já se furt nemůžu zbavit snu koupit si skládací kolo s vysokými řidítky - už jsem to tady psal, byl jsem se na skládačky podívat i v jednom obchodě v Praze (značky Brompton a Dahon) a od té doby mi to nedá spát. Velké kolo nedostanu do výtahu a na té skládačce mi vadí, že má nízká řidítka - pamatuji si na mého Favorita (který je dnes bez užitku na chalupě) jak mě z něj bolela záda.

No a jak se udělalo hezky, tak mě to hlodá čím dál víc. Kdybyste někdo měl nějaký tip, kde by něco takového nabízeli (tedy skládačku s řidítky tak, aby se na tom dalo jet stylem "paní Radová" (tedy ruce rovně před sebe) při mé výšce 178 cm), tak bych byl vděčen.

Odkaz ke komentáři

Tomak: hele, Fulcrum Red Metal - jak dlouho je vozíš? jaké jsou zkušenosti? kolik máš najeto na nábách? zvažoval jsem je jako upgrade...

Mohu jen doporučit, nejlepší kola co jsem měl - mám je 2 roky, najeto 5000 km, super tuhý a zatím zcela bez problémů, mají překrásnej cvrkot.

Pro jistotu k nim mám náhradní špice, který vozím v autě, abych na dovolené nedojezdil kvůli větvi. Zatím jsem je nepoužil.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

kluci,potřeboval bych poradit od zkušenějších bikerů,vybírám si bike kterej bych využíval jak na silnici,tak i mimo polňačky,les atd.

Doposud jsem moc nejezdil,ale zkusil jsem a chytlo mě to tak zvažuju něco pořídít,cenu bych dal 20 000,- +- něco k tomu,

co jsem si vybral se už bohužel sehnat asi nedá,ale co říkáte na tento model Matts HFS XC 1000-D kamarád co se mnou hraje tenis jej kupoval svýmu klukovi a říkal že jej sehnal kolem 22 000,- a že je to zajímavá a dobrá volba,bohužel už asi tento model sehnat nejde co jsem koukal

Doporučili by jste jej taky,nebo nějaké jiné značky ,budu rád za jakékoli rady

Odkaz ke komentáři

tak, ja som si objednal Specialized Enduro Expert white ;)

To teda čubrnim to musí bejt mazec:

výkonný převodník, hm, a desetirychlostní!

a nastavitelná sedlová trubka - to by nesvařil ani Franta!

Sorry, to mi nedalo. Rozhodně je to asi správně zvolený, chtělo by se říct "univerzální" kolo. Jen doufám, že ho aspoň přitáhneš zvenku, když u nás se ti mamlasi nezmůžou než na google překladač :(

Odkaz ke komentáři

kluci,potřeboval bych poradit od zkušenějších bikerů,vybírám si bike kterej bych využíval jak na silnici,tak i mimo polňačky,les atd.

Doposud jsem moc nejezdil,ale zkusil jsem a chytlo mě to tak zvažuju něco pořídít,cenu bych dal 20 000,- +- něco k tomu,

co jsem si vybral se už bohužel sehnat asi nedá,ale co říkáte na tento model Matts HFS XC 1000-D kamarád co se mnou hraje tenis jej kupoval svýmu klukovi a říkal že jej sehnal kolem 22 000,- a že je to zajímavá a dobrá volba,bohužel už asi tento model sehnat nejde co jsem koukal

Doporučili by jste jej taky,nebo nějaké jiné značky ,budu rád za jakékoli rady

chlape a nechces radsej pridat a ist do fulu? aby sa ti nestalo,ze sa rozjazdis,prepadnes tomu a budes predavat a kupovat ...

Odkaz ke komentáři

někdo si možná všiml, že jsme se pokoušel i zde prodat toho staršího magnuse, nezadařilo se v rozumném čase a tak z toho vzniklo tohle...ještě to není dodělané, asi tam dám vlašťovky, ještě musím doladit posed a seřídit přehazovačku, ale už se těším, až to bude vše 100%

hele dvojče;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Už jsem se něco s kolem naotravoval, přesto doufám, že to se mnou ještě jednou vydržíte. Vybral jsem si horské i když bych raději silniční. Na něj však mohu "díky" epilepsii, mám x záchvatů denně zapomenout. Záchvaty jsou sice malé, ale jsou doprovázeny krátkými výpadky vědomí takže upadnu. Jelikož se i přes pokročilejší věk mám pořád rád, nechci skončit pod koly tiráku.

Našel jsem si Methanol SL 9700 s osazením SRAM. Nevyznám se v byciklech ani za mák. Chtěl jsem osazení XTR jako mám na svém Treku, ale u Bianchi stojí strašné peníze, je SRAM v pohodě ? Jaká je tahle řada ? Poznáte z popisu jak kvalitní je vidlice, na ni kladu poměrně velký důraz.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Nikdy jsem neslyšel o firmě Magura. Brzdy také budou hodně důležité, rád bych před případným velkým epileptickým záchvatem, jehož nástup poznám, mám tzv. auru, včas zastavil. Magura je o.k. ?

Edit - ptám se tady, protože klukům zde na fóru věřím. Nechci se ptát na cyklistickém nebo se nechat oblbovat v prodejně, takže mě berte, prosím, shovívavě. Díky moc.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Magura je legenda a ty brzdy jsou spickove. Vidlici neznam, to at se vyjadri jini. Nicmene ohlasy na jejich vidlice byly ok. Sram sice neni takova legenda, ale je taky skvely ja na nem jezdim. V obecne rovine bych pak jednoznacne sel do celopera, i kdyby clovek jezdil jenom asfalt a sotolinu. Vidlice i tlumic zamykatelny Fox a fertig. Ja uz doma HT nechci. Kdo jednou zkusil nechce jinak.

http://www.canyon.com/mountainbikes/bike.html?b=2078

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...