Gustaf Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 já dneska odbahnoval...to bylo něco. kyblik a kostatko... vůbec to neslo. ale nakonec po hodině bajk čistej, promazanej a připravenej na novej švih
warann Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Tak spešlík fuč a dnes jsem přivezl tohodle nástupce. První dojmy super, hlavně skvělá geometrie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února 2016 uživatelem warann
Rifik Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Dnes by byl hřích toho počasí nevyužít! Tak jsem toho využil a při té příležitosti jsem to zas jednou položil do bahna :-)) takže jsem neodbahňoval doma jen kolo, ale i sebe Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 To Warran: Pěkná barevná kombinace a Trek jsou velmi dobrá kola :-) Jinak se mi právě povedla opravit šlapka, vydoloval jsem zlomený imbus, strašný bláto mimochodem, dal jsem pevnostní asi o 3 koruny dražší a zakapl Loctaitem, bude dobře. Nechápu že na šlapkách za dva tácy šetří na materiálu v hodnotě pár kaček :-(
warann Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) To Warran: Pěkná barevná kombinace a Trek jsou velmi dobrá kola :-) Jinak se mi právě povedla opravit šlapka, vydoloval jsem zlomený imbus, strašný bláto mimochodem, dal jsem pevnostní asi o 3 koruny dražší a zakapl Loctaitem, bude dobře. Nechápu že na šlapkách za dva tácy šetří na materiálu v hodnotě pár kaček :-(Díky, jsem spokojenej, je z druhý ruky, nejeto kolem 1000km, cena 12tis, stav velmi dobrej, což bych řekl ujde :-). Nicméně sice jsem vyměnil fulla za HT, ale drobnej problém zůstal. Potřebuju dětskou sedačku, která si poradí s vedením lanka k přesmykači podél sedlový trubky. Netušíte někdo? Jo a ještě ze zkušenosti - od kdy můžu dítě posadit na dětský kolo na tažný tyči? Chápu, že musí mít nějakou elemetární stabilitu a udržet se bez problémů na tom kole, ale třeba jsou nějaký další faktory dle praxe? V létě mu budou 4. Upraveno 14. února 2016 uživatelem warann
Jiřina Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Sakra chlapi, ja Vám tak závidím Já se nedostal od nového roku ;(. Kolo porad v servise a už tam i zůstane ;(
kupko Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Sakra chlapi, ja Vám tak závidím Já se nedostal od nového roku ;(. Kolo porad v servise a už tam i zůstane ;( Proc tam i zustane
odjinud Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Tak jsem nakonec dnes odpo taky vyrazil. 20km po rovině, prima relax. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Díky, jsem spokojenej, je z druhý ruky, nejeto kolem 1000km, cena 12tis, stav velmi dobrej, což bych řekl ujde :-). Nicméně sice jsem vyměnil fulla za HT, ale drobnej problém zůstal. Potřebuju dětskou sedačku, která si poradí s vedením lanka k přesmykači podél sedlový trubky. Netušíte někdo? Jo a ještě ze zkušenosti - od kdy můžu dítě posadit na dětský kolo na tažný tyči? Chápu, že musí mít nějakou elemetární stabilitu a udržet se bez problémů na tom kole, ale třeba jsou nějaký další faktory dle praxe? V létě mu budou 4.Vypusť tyč a nech ho jezdit samotného. Do kopce ho potlačíš nebo stačí lano.Tedy, pokud už jezdí sám.
Gustaf Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 dnes při odbahňování bajku jsem zjistil, že mám z boku řízlej zadní plášť asi cm...čumí z něj trochu vlákna, tak asi budu muset pořídit novej. Teď se nabízí otázka co. Přední NN hodím místo zadního. Co bude nejlepší do komba s NN? Určitě chci něco z produkce Schwalbe, ať v tom není maglajz. Aby to trochu uhánělo a mělo stabilitu. Vidím to asi na Racing Ralph EVO, nebo něco jineho? warran: Vyser se na tyč, to mě přijde jako hovadina. Když ho chceš vozit, tak bych řešil sedačku nebo nějakej croozer. Nejlepší je, když jede sám. Dceři bude za měsíc taky 4 a už rok jezdí sama bez přídavných koleček. Stabilitu chytla na odrážedle a pak rovnou na kolo a přídavný kolečka ani nepotřebovala.
kupko Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 dnes při odbahňování bajku jsem zjistil, že mám z boku řízlej zadní plášť asi cm...čumí z něj trochu vlákna, tak asi budu muset pořídit novej. Teď se nabízí otázka co. Přední NN hodím místo zadního. Co bude nejlepší do komba s NN? Určitě chci něco z produkce Schwalbe, ať v tom není maglajz. Aby to trochu uhánělo a mělo stabilitu. Vidím to asi na Racing Ralph EVO, nebo něco jineho? warran: Vyser se na tyč, to mě přijde jako hovadina. Když ho chceš vozit, tak bych řešil sedačku nebo nějakej croozer. Nejlepší je, když jede sám. Dceři bude za měsíc taky 4 a už rok jezdí sama bez přídavných koleček. Stabilitu chytla na odrážedle a pak rovnou na kolo a přídavný kolečka ani nepotřebovala.dej tam rocket ron :-) jezdim je a jsou super :-)
Gustaf Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) v čem je rozdíl oproti ra ra? chci jí jen na předek... Upraveno 14. února 2016 uživatelem Gustaf
odjinud Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Já měl všude Smart Sam, dobrej kompromis pro rychlost na cestách skrze prostřední tkaloun a přiměřený v terénu, ale pak přišel na Kupkolo výprodej Ritchey Mad Max asi za 190,- / ks. Sice hrozně sterej dezén, měl jsem je už asi před 10 lety, ale za ty peníze jsem neodolal a koupil jich asi 5, takže mám vystaráno na několik let :-) Na předek je SS podle mě solidní kompromis, na kolech je k vidění celkem často.
Gustaf Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 koukám na to a asi dám tu Rocket Ron...ten vzrorek vypadá dobře...
kupko Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 v čem je rozdíl oproti ra ra? chci jí jen na předek...vzorek neni tak hustej lepe drzi stopu a ma super samocistici efekt mam je jak na chrtovi tak na celoperu a boba
Gustaf Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 vzorek neni tak hustej lepe drzi stopu a ma super samocistici efekt mam je jak na chrtovi tak na celoperu a boba ok...díky za radu...půjdu do něj :-)
kupko Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Já měl všude Smart Sam, dobrej kompromis pro rychlost na cestách skrze prostřední tkaloun a přiměřený v terénu, ale pak přišel na Kupkolo výprodej Ritchey Mad Max asi za 190,- / ks. Sice hrozně sterej dezén, měl jsem je už asi před 10 lety, ale za ty peníze jsem neodolal a koupil jich asi 5, takže mám vystaráno na několik let :-) Na předek je SS podle mě solidní kompromis, na kolech je k vidění celkem často.SS nenni spatnej jezdil jsme ho tak 5 let spatky ale neodvaluje se tak dobre a jeho vaha mi nevyhovuje rocket ron je uplne jina trida mnohem jina
kupko Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 ok...díky za radu...půjdu do něj :-)uvidis budes spokojenej jen se podivej jestli budes brat PERFORMER nebo EVO kazdej ma jinou smes oba jsou kevlar ale EVO ma 3 ruzne smesi super drzi ale rychleji se sjede PERFORMER ma tvrdsi smes ale take dele vydrzi EVO je samozdrejme lehci :-)
Gustaf Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) uvidis budes spokojenej jen se podivej jestli budes brat PERFORMER nebo EVO kazdej ma jinou smes oba jsou kevlar ale EVO ma 3 ruzne smesi super drzi ale rychleji se sjede PERFORMER ma tvrdsi smes ale take dele vydrzi EVO je samozdrejme lehci :-)NN mám oba dva EVO, tak i tenhle vezmu EVO....;-) mno a když už jsme v tom vybírání, tak ještě plánuju nový MTB tretry..do 3k...máte někdo nějaký doporučení? napadli mě tyhle http://vsehomix.cz/panske/2485-force-mtb-carbon-devil-fluo.html#/velikost_v_cislech_1_205-43 Upraveno 14. února 2016 uživatelem Gustaf
odjinud Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 RR je lehký, ale tenký. Takže pokud hmotníš málo, je to ok. Jinak je trochu větší riziko defectů.
Doporučené příspěvky