Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Doporučil bych ti taky Duratec v XT, ale i RB by nebyla špatná volba. Tady na jihučech není ani jedna značka masovka. Když jsem tuhle vyjel na mém RB tak to u hospody dost lidí okukovalo a zajímali se o značku, ptali se zda je to čína a byli překvapený když jsem řekl, že je rám vyrobený v česku. Tak ať se výběr podaří.

Upraveno uživatelem pavel23
Odesláno

Tak jsem se u snidane dozvedel, ze musim koupit kolo i drahe polovicce, to me po.ser ...

Copak o to, kolo ji klidně kup, ale jak s tebou bude začít chtít jezdit, tak je konec :D Pokud tedy není větší vyznavačkou adrenalínu než ty, to pak zase jo"

Odesláno

Tak jsem se u snidane dozvedel, ze musim koupit kolo i drahe polovicce, to me po.ser ...

..máš to skvěle zařízené gasíku..:smile_anim:..hold když ji miluješ..není co řešit..:D

Odesláno

viděl jsem před nedávnem rb bike u kámoše a dost me nadchl zpracováním. dělá to chlapík někde u opavy. sám vaří hliník a v podstatě je

schopen udělat absolutní kostom. doporučuji checknout.

Odesláno

Kdy jindy nez na jare, napadlo me to vcera, tak jednam :D trochu jsem zkoumal, horaka, urcite ne full, staci predek, ja mel na starem grip sram9, ale chtel bych ted radeji packy, cena, ja vazne nevim co to ted stoji, ale myslim, diky vyuziti kola budu skrt a nedam vic nez 50t, pokud je tedy realne neco rozumneho v te cene koupit, nechtel bych urcite masovku co ma kazdy, rad bych takove lacine IWC v kolech :D diky

Masovky jsou ale nejlepsi kaufy :D Tohle by mohla byt volba pro tebe! Navic v pisku a na snehu dokonaly stroj...

Odesláno

hele kluci, loni nam ukradli se zenou kola a resim, ze si letos koupim nove, moc jsem toho rocne nenajezdil, ale nechci koupit uplny srot ... budu jezdit vetsinou pevny podklad a asfalt, zadne skoky a sjezdy neplanuju, 5-6 dni v tydnu travim s cinkama, takze toho moc nenajedu :) vaha uz je na dohled 90kg, tak, a co si koupit, tedy kolik do toho vlastne dat, jde mne o rozumny kompromis mezi kvalitou, kvalitou jizdy a cenou, koupit horaka, treka, celoodpruzene nebo jen dobrou predni vidlu, celek, skladane ? co cena ? s tim co najedu do toho kilo a vic jak mne bylo doporuceno nedam, kudy vede zlata cesta ?

edit: na vysku 180cm

kdyz to vypadalo, ze jednomu znamymu seberou noty na pul roku, tak sme resili motokolo, aby nepotreboval na to papiry. a vypadlo nam tohle:) pak sme aji litovali, ze mu je nakonec nesebrali, mohla bejt p...l..

Posted Image

Odesláno

kolo je na nic. Nebezpečný, pomalý. Prostě zastaralý způsob dopravy...jako je divadlo zastaralý způsob zábavy...Dělám si prču. Gasi. Kup si pořádný kolo a budeme nejezdit spolu. :guitar:

Odesláno

kolo je na nic. Nebezpečný, pomalý. Prostě zastaralý způsob dopravy...jako je divadlo zastaralý způsob zábavy...Dělám si prču. Gasi. Kup si pořádný kolo a budeme nejezdit spolu. :guitar:

no proto to chcu :D

Odesláno

Pokud chceš kolový IWC, tak kup nějakýho Spešla, nebo podobnou značku. Ale v kolech neplatí to co v hodinkách. Jo a RB a Duratec bych spíš připodobnil k Primu než k IWC.

Odesláno (upraveno)

no dobre, jsem v ramci rozsireni moznosti navysil budget :D hele nevim, jdu se projet, ma obchod a hlavne tomu jako fakt hodne rozumi, starej zavodnik :) treba nazname, ze bude idealni volba neco vobyc za 30 :)

edit: prej se to samo na asfaltu zamyka meni charakter pruzeni, toz toto :D

Upraveno uživatelem gas
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...