Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějak takhle? http://www.zapiks.com/crash-l-avant-et-l-apres.html

PS: To video není zrychlené.

Tak ten se zrakvil solidně, chvilku jsem trnul, jestli to rozdýchá... Uff... Mám kamaráda, který jezdí sjezdy a jeho soupis zlomenin a šroubů v různých částech těla je dlouhý, ale jakmile se dá dohromady, jde do toho znovu...
Odesláno

přesně tak,vždycky mě pobaví ty naleštěný fully který viděly terén a přírodu tak leda na letáku :Dpři focení reklamy

ale vystajlovaný kolo a oblečení mají k dokonalosti :D

Zlatá slova. Semtam zajdu s bruslama na cyklostezku a co páté kolo, to celopéro za padesát a na něm barevně a natěsno oblečení pánové, hrozící se každé kaluže, kterou potkají.

Odesláno (upraveno)

No a? Maji prachy, kupuji to nejlepsi, i kdyz to treba nevyuziji. Nevidim na tom nic neobvykleho, nebo zatracenihodneho. Stejne tak kupuji Medaky i kdyz na dalnici je 130 a stejne tak maji velke baraky, i kdyz maji jen jedno decko. Nehlede k tomu, ze svoje celopero jsem neztlacil na oba dorazy uz tak pekne dlouho a pres to si nemyslim, ze bych ho mel vyhodit a koupit si koleckove kreslo.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Moc nerozumím tomu, proč řešíte, že si někdo koupí kolo za 50k a moc na něm nejezdí... Jeho prachy, jeho kolo, jeho hadříky... Dva biky z nábřeží, je vidět že majitelé byli jezdit a ne se ukazovat ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Přesně tak, ať si koupí, každej co chce, ale ať se u toho aspoň nechová jak debil" Mě vždycky rozseká, když do hospody dorazí klasická cyklistiká skupinka pivařů, cejchy jak zeměkoule, super kola, super dresy v kterých do jednoho vypadají jak ko...., v cyklobotách klopejtaj přes hospodu a všichni hrozní borečci, ještě si na tebe ukazují, jak můžeš na kole jezdit v trekových botech :D :D Na to si asi nikdy prostě nezvyknu"

Upraveno uživatelem African
Odesláno

No a? Maji prachy, kupuji to nejlepsi, i kdyz to treba nevyuziji. Nevidim na tom nic neobvykleho, nebo zatracenihodneho. Stejne tak kupuji Medaky i kdyz na dalnici je 130 a stejne tak maji velke baraky, i kdyz maji jen jedno decko. Nehlede k tomu, ze svoje celopero jsem neztlacil na oba dorazy uz tak pekne dlouho a pres to si nemyslim, ze bych ho mel vyhodit a koupit si koleckove kreslo.

Hasna to popsal presne :)

Přesně tak - mají prachy, takže všechno co si pořídí je silně předimenzované. To je trapné pozérství a dnes už běžnou reakcí není závist či obdiv (díkybohu), ale spíš pobavené pousmání. Já, coby nadšený kolař v náročném terénu ocením kvalitní a dražší materiály a když vidím, jak se úplně zbytečně plýtvá kolem za pade na asfaltu jenom proto, že na to dotyčný má peníze, je mně to líto. Znám deset lidí, kteří by podobný bike využili na 100%, ale bohužel si ho nemohou dovolit. Na druhou stranu, ten pohled na roztřeseného barevného pupkáče je veselou vložkou dne.

Ale abych nemluvil jen mimo: doskládal jsem dnes konečně svůj letošní bicykl (kutím ho už od podzimu) a nic nezbylo ani nechybělo. Tak musím ještě počkat až sleze sníh a vyrazím na hřebeny.

Odesláno

Uzivat si amaterske projizdky na kvalitnim stroji je lahoda. A ruzovou bundu a zelene gate bych na sebe taky nedal. Me to neva, kdyz nekdo utraci za pekne veci. Tombed tu strka svou chlupatou ruku s nalestenyma MM kazdy druhy den, sem tam to prolozi nalestenym RB a tady se uskliba nad barevne sladenym jezdcem s kolem. Neprekvapilo by me, kdyby ten svuj dres taky kupoval tak, aby ladil s bilym kolem. Gasi, nenech se zviklat!

Odesláno (upraveno)

JanKuc: V Africe je mnoho vesnic, ktere by se z jidla, co snis ty sam, pripadne vyhodis, uzivily cele. A taky se nad tebou nikdo pobavene neusmiva a nerika, ze jsi trapny pozer a jen ukazujes svetu, ze na to mas. To jsou argumenty jak noha. Jakoze dobra kola maji mit jen ti, co je do limitu vyuziji a ne ti, co si je muzou dovolit koupit?? Ti by se naopak meli stydet, ze muzou jezdit na kvalitnich kolech, hajzli jedni burzoustsky. Nejlepe to vsechno nejak pozabavovat a prerozdelit, ze? Achjo.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Uzivat si amaterske projizdky na kvalitnim stroji je lahoda. A ruzovou bundu a zelene gate bych na sebe taky nedal. Me to neva, kdyz nekdo utraci za pekne veci. Tombed tu strka svou chlupatou ruku s nalestenyma MM kazdy druhy den, sem tam to prolozi nalestenym RB a tady se uskliba nad barevne sladenym jezdcem s kolem. Neprekvapilo by me, kdyby ten svuj dres taky kupoval tak, aby ladil s bilym kolem. Gasi, nenech se zviklat!

vole dresy mám 2x modrý s nápisem 4ever, 2x barevné zoo s nápisem jakési cyklocestovky, kaťata mám černé a modré, bundu žlutou, na RB pomalu nepoznáš, že byl bílý, páč já nerad asfalt, Gas je šampónek, hanácký frikulín a do jeho módních výstřelků bych se neodvážil strefovat, něco mi ale říká, že pokud Tommy Hilfiger dělá cyklodresy je u Gase rozhodnuto, viď Gasiku? :D
Odesláno

JanKuc: V Africe je mnoho vesnic, ktere by se z jidla, co snis ty sam, pripadne vyhodis, uzivily cele. A taky se nad tebou nikdo pobavene neusmiva a nerika, ze jsi trapny pozer a jen ukazujes svetu, ze na to mas. To jsou argumenty jak noha. Jakoze dobra kola maji mit jen ti, co je do limitu vyuziji a ne ti, co si je muzou dovolit koupit?? Ti by se naopak meli stydet, ze muzou jezdit na kvalitnich kolech, hajzli jedni burzoustsky. Nejlepe to vsechno nejak pozabavovat a prerozdelit, ze? Achjo.

Srovnávat potraviny, které jsou pro život elementární a kola v desítkách tisíc je blbost jak mrak. Hasňo, že ty budeš jeden z těch barevných pupkáčů, že se jich tak zastáváš?:D

To už se ale diskuze zvrhává doblba, stačilo by.

Odesláno (upraveno)

JanKuc: hele tydle kecy jsi tada zacal sazet ty, je ti howno co si koupim ja nebo jiny, nezavid, vic pracuj a muzes potrebnym ty kola kupovat ...

Edit: jo a jsem roztreseny pupkac, to ti kazdy potvrdi :D

Upraveno uživatelem gas
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...