Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jen k uzavření mé story pár příspěvků zpět.

Skončil jsem u toho, že Kona zůstala doma a Canyon se teď bude připravovat na prodej ... [emoji4]

Po hodině tě Kona uhranula? čím?

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odesláno

Tak uplne po hodine to nebylo ... Rekl bych, ze to byla minimalne hodina a patnact minut! :)

Tezko se to popisuje ... kdyz jsem ji o vikendu jezdil, nemel jsem pocit, ze by ten rozdil byl nejak dramaticky a v podstate jsem skoncil u toho, ze ji brat nebudu.

V nedeli jsem sedl na stare kolo a projel jsem stejnou trasu znovu. No a bylo rozhodnuto. Proste se mi s ni jelo mnohem lepe.

Racionalne a objektivne vzato ta zmena asi smysl moc nema, ale pocitove mi to zkratka nakonec sedlo mnohem vice.

A tak jsem to tak uz nechal ... 

Odesláno

fakt tě obdivuju,já si chvíli půjčil od kámoše HT a jede to pěkně o tom žádná, ale ten komfort je úplně ale úplně děsnej

Pánové pěkně měknete. Před pár lety o celopéru nikdo pořádně ani nevěděl a teď se vám zdá, že HT z vás vytřese duši. :-)

Odesláno

jako jooo ;)

spine: nevím no, zatím to tak cítím...třeba pak bude zase full....

veř tomu že bude, to nadšení opadne a za rok budeš řešit Epic ..D
Odesláno

Pánové pěkně měknete. Před pár lety o celopéru nikdo pořádně ani nevěděl a teď se vám zdá, že HT z vás vytřese duši. :-)

jak jednou zkusis dobrej full tak není cesty zpět. ....D

Já bych HT zvážil jedině tehdy pokud bych měl závodní ambice. ...no a ty nemam....D

Odesláno

veř tomu že bude, to nadšení opadne a za rok budeš řešit Epic ..D

ee, spešla bych nechtěl...těch epiců už je všude jak nasráno...Za tu dobu zapomenu, co full je a HT bude vévodit mému srdci  :clap:  :clap:  :lol2:

Odesláno

Do roka a dne.......budeš řešit full, to ti říkám. ...D

Žlutá k ještě nic??

zatím nic...tak zas na to nechvatam...než ho pustit za 30k tak si ho radši necham :) aspoň do roka nebudu muset řešit fulla :D
Odesláno

Tak můžeš se k nám příští rok přidat :D

Paráda, máš z toho někde log? Bych musel přidat 3 km/h v rychlosti, byť zase jízdou v balíku se asi průměr o něco zvedne?

Odesláno

Tak abych nevymyslel kraviny, byl jsem si dve hodky zaradit v lese, a stejne me to porad drzi....:) Libi se me norco search :) Ach jo

Nějak jsem si na tebe vzpoměl. ;-)

Odesláno (upraveno)

První den na beskydskem soustředění. Doufám, že zítra už předpověď vyjde.Kdyby to někdo náhodou nepoznal,tak to je vyhlídka Malá Prasiva.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kral083
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...