Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak uplne po hodine to nebylo ... Rekl bych, ze to byla minimalne hodina a patnact minut! :)

Tezko se to popisuje ... kdyz jsem ji o vikendu jezdil, nemel jsem pocit, ze by ten rozdil byl nejak dramaticky a v podstate jsem skoncil u toho, ze ji brat nebudu.

V nedeli jsem sedl na stare kolo a projel jsem stejnou trasu znovu. No a bylo rozhodnuto. Proste se mi s ni jelo mnohem lepe.

Racionalne a objektivne vzato ta zmena asi smysl moc nema, ale pocitove mi to zkratka nakonec sedlo mnohem vice.

A tak jsem to tak uz nechal ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fakt tě obdivuju,já si chvíli půjčil od kámoše HT a jede to pěkně o tom žádná, ale ten komfort je úplně ale úplně děsnej

Pánové pěkně měknete. Před pár lety o celopéru nikdo pořádně ani nevěděl a teď se vám zdá, že HT z vás vytřese duši. :-)

Odkaz ke komentáři

Pánové pěkně měknete. Před pár lety o celopéru nikdo pořádně ani nevěděl a teď se vám zdá, že HT z vás vytřese duši. :-)

jak jednou zkusis dobrej full tak není cesty zpět. ....D

Já bych HT zvážil jedině tehdy pokud bych měl závodní ambice. ...no a ty nemam....D

Odkaz ke komentáři

Paráda, máš z toho někde log? Bych musel přidat 3 km/h v rychlosti, byť zase jízdou v balíku se asi průměr o něco zvedne?

Mám to nahráté na Stravě :) ... https://www.strava.com/activities/406824180

Jo v balíku to bylo fajn, řekl bych, že to tak 3km/hod navíc dá :D

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...