wave ceptor Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Jen k uzavření mé story pár příspěvků zpět.Skončil jsem u toho, že Kona zůstala doma a Canyon se teď bude připravovat na prodej ... Po hodině tě Kona uhranula? čím? Upraveno 5. září 2016 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Tak uplne po hodine to nebylo ... Rekl bych, ze to byla minimalne hodina a patnact minut! Tezko se to popisuje ... kdyz jsem ji o vikendu jezdil, nemel jsem pocit, ze by ten rozdil byl nejak dramaticky a v podstate jsem skoncil u toho, ze ji brat nebudu.V nedeli jsem sedl na stare kolo a projel jsem stejnou trasu znovu. No a bylo rozhodnuto. Proste se mi s ni jelo mnohem lepe.Racionalne a objektivne vzato ta zmena asi smysl moc nema, ale pocitove mi to zkratka nakonec sedlo mnohem vice.A tak jsem to tak uz nechal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 fakt tě obdivuju,já si chvíli půjčil od kámoše HT a jede to pěkně o tom žádná, ale ten komfort je úplně ale úplně děsnejPánové pěkně měknete. Před pár lety o celopéru nikdo pořádně ani nevěděl a teď se vám zdá, že HT z vás vytřese duši. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 jako jooo spine: nevím no, zatím to tak cítím...třeba pak bude zase full....veř tomu že bude, to nadšení opadne a za rok budeš řešit Epic ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Pánové pěkně měknete. Před pár lety o celopéru nikdo pořádně ani nevěděl a teď se vám zdá, že HT z vás vytřese duši. :-)jak jednou zkusis dobrej full tak není cesty zpět. ....DJá bych HT zvážil jedině tehdy pokud bych měl závodní ambice. ...no a ty nemam....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 veř tomu že bude, to nadšení opadne a za rok budeš řešit Epic ..Dee, spešla bych nechtěl...těch epiců už je všude jak nasráno...Za tu dobu zapomenu, co full je a HT bude vévodit mému srdci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Do roka a dne.......budeš řešit full, to ti říkám. ...D Žlutá k ještě nic?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Caute,Nejezdi to prosim nekdo? Zkusenosti?https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/615/sCategory/509Nebo mam vlizt po letech na B-F?....toto tady nikdo nevozi, ale určo je to pěknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Do roka a dne.......budeš řešit full, to ti říkám. ...D Žlutá k ještě nic??zatím nic...tak zas na to nechvatam...než ho pustit za 30k tak si ho radši necham aspoň do roka nebudu muset řešit fulla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 30 je nesmysl,myslím že za 35 je to fér cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 toto tady nikdo nevozi, ale určo je to pěknej kousekDiky, tak zkusim jeste to b-f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 30 je nesmysl,myslím že za 35 je to fér cenajo to asi jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Tak můžeš se k nám příští rok přidat Paráda, máš z toho někde log? Bych musel přidat 3 km/h v rychlosti, byť zase jízdou v balíku se asi průměr o něco zvedne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 pětiletá dostala novou hračku a už to krosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Tak abych nevymyslel kraviny, byl jsem si dve hodky zaradit v lese, a stejne me to porad drzi.... Libi se me norco search Ach joNějak jsem si na tebe vzpoměl. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 pětiletá dostala novou hračku a už to krosí IMG_20160906_1822551.jpgSuper stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 pěkny..tak ať to malou baví čím dál více...super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Roura, moc pekny video. Zkusim si neco pujcit a vyzkousim nejakej takovej stroj. Financ bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 (upraveno) První den na beskydskem soustředění. Doufám, že zítra už předpověď vyjde.Kdyby to někdo náhodou nepoznal,tak to je vyhlídka Malá Prasiva. Upraveno 6. září 2016 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 (upraveno) Paráda, máš z toho někde log? Bych musel přidat 3 km/h v rychlosti, byť zase jízdou v balíku se asi průměr o něco zvedne?Mám to nahráté na Stravě ... https://www.strava.com/activities/406824180 Jo v balíku to bylo fajn, řekl bych, že to tak 3km/hod navíc dá Upraveno 6. září 2016 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky