(Miloš) Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Jedny holčičí eco Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Tohle sem musim dat https://www.synestesis.com/post/proc-hodinky-kradou-zenam-zenstviSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Tvl jsem to zkusil, ale asi nemám svůj den, prostě jsem to nedal. K tématu, žena od soboty spokojeně tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Tak to jsi ten článek zhodnotil ještě velmi kultivovaně Maxbilly v modré kombinaci moc krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Dík, já už s tím prudil v jinejch vláknech, tady bylo fajn, že jsem celkem věděl, že se jí líbí, takže ve finále byly ve hře jen tyhle a pak ještě červený. Nakonec vyhrály modrý, jako přeci jen asi univerzálnější. Ale jsou to fajn hodinky, sám o nich začínám uvažovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Před hodinou, pesnoaar napsal: Tohle sem musim dat https://www.synestesis.com/post/proc-hodinky-kradou-zenam-zenstvi Sent from my iPhone using Tapatalk tvl to je material!!! to se fakt povedlo. ctu nahlas manzelce a bavime se u toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 (upraveno) @warannNedivím se, taky se mi moc líbí, ty chrona jsou strašná klasika…už jsem je tady dlouho neviděl… Upraveno 26. dubna 2022 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 @Anela No nevím ;-). Zkusím to, až se žena vrátí, šla někam na víno, tak třeba bude mít "otevřenejší mysl", ale já to fakt nedal ani jako srandu. @KarussellPřesně, ty chrona jsou pecka, je vlastně zvláštní, že tady o ně človek nezavadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Tak jsem neuspěl. Přečetl jsem ženě asi dvě věty, načež mě utnula s dosti kategorickým pokynem, ať jí ty sračky nečtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 No tvl, nevím co ta paní hulí, ale asi je to dost silné....nejlepší je věta: Žena, která uvěří, že porodit - nejen dítě - je třeba v čase stanoveném výpočtem, rodí stylem muže tvl rodit stylem může a to nejen dítě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Někde je viděla jak jsem kdysi brouzdal po eBayi, tak jsem na narozeniny musel splnit přání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 (upraveno) V 26. 4. 2022 v 23:23, xbraj19 napsal: No tvl, nevím co ta paní hulí, ale asi je to dost silné....nejlepší je věta: Žena, která uvěří, že porodit - nejen dítě - je třeba v čase stanoveném výpočtem, rodí stylem muže tvl rodit stylem může a to nejen dítě Taky jsem se dozvedel, ze "Hodinky voní jako barbershop". Super clanek! Upraveno 6. května 2022 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Cooky 37mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 V 26. 4. 2022 v 19:52, pesnoaar napsal: Tohle sem musim dat https://www.synestesis.com/post/proc-hodinky-kradou-zenam-zenstvi Sent from my iPhone using Tapatalk Takže: Anoushka Shankar má perfektní byt milenky = Anoushka je něčí milenka. Hodinky nepatří do ženského světa, ale do světa mužů. Anoushka nosí hodinky = Anoushka je milenka nějakého gaye, protože kdo píchá Anoushku, ten píchá chlapa! Nosí přece hodinky, že jo...? Whatthafuck? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 5 hodinami, gerhard napsal: Cooky 37mm Pekne sladeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Od té doby co žena objevila "polochytre" Kronaby, tak se jí nic jiného na ruku nedostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Zena je aktualne celkem spokojena s Max Bill. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Jsem trochu off topic, jednak ne protějšek (ale dcera), jednak nenosí (neví o nich). Dceři k promoci jsem objednal u českého AD hodinky, na základě vlastních zkušeností se značkou Certina a zlákán produktovými fotkami, např. zde https://www.helveti.cz/certina-ds-8-lady-c0330512211800 Když přišly, byl jsem lehce rozčarován a zklamán... rozměry (dcera,"hodinkově nepolíbená", nosí smartwatche na střídačku s velkými šmuky zn.Storm), i srovnáním s produktovými fotkami. Jsem blboň, a váhám jestli je s omluvou nevrátit obchodu. Nebo byste to neviděl i tak "tragicky" a předali jí je, přátelé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 ...odpovím si sám (nevydržel jsem to a dceři hodinky ukázal...a hodinky vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se