Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Dneska odpoledne došla manželka, že potřebuje seřídit hodinky. Správný čas a datum je vpravo, na co je luneta, netuší  :death:

odebrat a dát na nošení Casio za 500,-  bez nastavování a lunety...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.

A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto:

post-35021-0-47114900-1397743449_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.

A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto:

Teď se Ti to líbí, počkej, až  objeví kolekci Cartier :D (a u digitálek dámské Rado) :lol2:

Odkaz ke komentáři

jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..

Njn, moje to tak má, né že bych nechtěl, ale vyloženě mi zakázala koupit nějakej tikající nesmysl za desetitisíce....dnes zase nějakej fashion od Lacoste, nejdražší má nějaké tissoty za 7 které jsem ji koupil jako překvápko a pokud vím tak je má nejméně ráda.... a raději nosí bižů jako Guess, Esprit nebo Lacoste  :( takže mě hanba nefackuje, když vím, že si za ty love ráději koupí kabelku ....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...