tombed Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 A to jsi mu ještě v noci sháněl nové Rolexy......nevděčník.Fakt? Všecko si nepamatuju... naposledy Locqueho plný kyblík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 No pokud vím, existuje někde i fotka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 (upraveno) Á jo, v Pařížské! Upraveno 25. února 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Ste vocasové Tchýně má vode mě Festiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Ma milovana nosí tyto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Dneska odpoledne došla manželka, že potřebuje seřídit hodinky. Správný čas a datum je vpravo, na co je luneta, netuší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Dneska odpoledne došla manželka, že potřebuje seřídit hodinky. Správný čas a datum je vpravo, na co je luneta, netuší odebrat a dát na nošení Casio za 500,- bez nastavování a lunety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala.. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala.. víš jak to je , každýmu podle zásluh :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hammi Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Manželku jsem musel předělávat na mechaniku a nyní nosí zde kupované Mido Commander Ocean Star (37 mm). Nosí je už dva roky a je s nima spokojená. Až budu mít chvilku, tak nahodím ještě foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Dnes Monstra, jinak Festiny s nefalšovanými zirkóny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..U nas to je ted opacne. Pani becka, ja seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Dnes Monstra, jinak Festiny s nefalšovanými zirkóny Sluší dámě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto:Teď se Ti to líbí, počkej, až objeví kolekci Cartier (a u digitálek dámské Rado) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Teď se Ti to líbí, počkej, až objeví kolekci Cartier (a u digitálek dámské Rado) Nestraš Ale mně se líbí ty Rado Star Commander, co jsou tu v inzerci, dost po nich pokukuju. Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem Riotstarterr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Ta moja uz Rado ma a objavila Cartier Momentalne chce Rolex, ale snazim sa ju prehovorit na Grand Seiko. Mam pocit, ze ked muz prehovori zenu na GS miesto Rolex, tak ju uz prehovori na vsetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..Njn, moje to tak má, né že bych nechtěl, ale vyloženě mi zakázala koupit nějakej tikající nesmysl za desetitisíce....dnes zase nějakej fashion od Lacoste, nejdražší má nějaké tissoty za 7 které jsem ji koupil jako překvápko a pokud vím tak je má nejméně ráda.... a raději nosí bižů jako Guess, Esprit nebo Lacoste takže mě hanba nefackuje, když vím, že si za ty love ráději koupí kabelku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsar Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 jo Guess :-) to je zenský etalon mezi hodinkama :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se